plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Bo one tak specjalnie... Były po prostu łase komplementów. Jak widać wystarczy se na jakiś czas zniknąć, żeby po powrocie rzucano Ci róże pod nogi. A ktoś tyra i pisze tu codziennie to nikt nie doceni, nikt! Powiedzcie same, stałe bywalczynie??
Swieta racja prze paniBlondi22, Dodi, mauysia, Spero, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Bez nadrabiania mogę tylko skomentować te info, które znam z fb,a mianowicie - Effciu, gratuluję Córci, naprawdę superowo, że będziecie mieli Parkę
Trzymałam kciuki za Córeczkę
Sukieneczki, spineczki, słodkie buciki itp.
Dodi, trzymam kciuki za ciąg dalszy i się cieszę, że jest Dzidzia, serduszko i miniaturka na monitorzeSzczęścia życzę
Ruciu już dawno pisałam, że jest pięknaa Leoś bardzo, bardzo fotogeniczny
Czekam na Plemniczkę i Kornelcię, a chwilę później na Blondi i Izunię (tak, wiem, kolejka na Fasolki zajęta, nie wpycham się)
Poza tym pozdrawiam gorąco mojego Męża, który MUSIAŁ oddać mi laptop bym mogła do Was zajrzeć
(no i Wy tez możecie Go pozdrowić i życzyć Mu dużo, dużo zdrowych i łobuzerskich/grzecznych Dzieciaczków, hehehe)
Aisa ślicznie wygląda w ciąży, normalnie będzie Synek, nie ma innej opcji
Żbik się wyleguje pewnie gdzieś na gorącym piasku pod palemką z drinkiem w ręku... i tylko te przeklęte smarkfony nie dają jej odpocząć od rzeczywistości
Aga... naleśniki... tak je kocham (a nie robię sama bo mi nie wychodzą), że mogłabym pół PL przejechać by zjeść te bardzo smakowite
Na chwilę opuszczam Was bo mi tu ten wyżej wspomniany stęka i nogą tupie
:* :* :*Dodi, Blondi22, AGA 30, Kaja, aisa, Spero, Shagga_80, plemniczka, Pismak, Ilona, a-koczek, Rucia, kiti, magdzia26, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
Blondi22 wrote:hej Mauysia
No i czyżbym jednak nie zdążyła na sabat czarownic...?buuu
cholera musiałam kupować przez neta granulat do nawilzacza powietrza zamiast wejść tu od razu...Dodi, Shagga_80, Ilona, a-koczek, magdzia26, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
O prosze kogo ja tu widze- elita sie zebrala
Troche sie podlamalam ze @ przylazla ale na 4 lutego o 13:30 jestesmy umowieni oczywiscie ze swoim G w Klinice Leczenia Nieplodnosci z wszystkimi wynikami jakie do tej pory mamy i zobaczymy co dalej...
Milej nockiAGA 30, Kaja, Dodi, Spero, Shagga_80, Ilona, a-koczek, kiti, magdzia26, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
zbikowa wrote:Siemka Małysz! ja też już musze spadać, ale jak obiecałam pojawie sie w niedziele
Ale Rutka będzie zazdrosna że sie nie załapała na pogaduchy.... :p
Pa Laseczki, do zobaczenia!Dodi, Shagga_80, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
Pozdrawiam z tego miejsca m Guni i życzę Mu dużo, dużo zdrowych i łobuzerskich/grzecznych Dzieciaczków, hehehe
ponadto dziękuję w imieniu wielu za udostępnienia lapa topa
Blondi22, Gunia, Effcia28, aisa, Spero, Shagga_80, plemniczka, Pismak, Ilona, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Blondi22 wrote:wczesniej zadziej czulam a teraz czesto nawet po kilka razy dziennie he
nie raz nawet w nocy jak sie przebudze
Blondi jakby Ciebie non stop wspominał Ktoś to też by Ci się wiecznie czkało hehe sorki Izka, ale jesteś siła rzeczy na tapecieBlondi22, magdzia26, Strażaczka90, Gunia lubią tę wiadomość
-
"Czekam na Plemniczkę i Kornelcię, a chwilę później na Blondi i Izunię (tak, wiem, kolejka na Fasolki zajęta, nie wpycham się
)"
Potem Guniu jestem ja więc chętnie oddam Tobie swoje miejsce?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2014, 22:54
Dodi, Blondi22, Gunia, Shagga_80, magdzia26, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kaja wrote:mnie zostało 6 naleśników to się podzielę bo zrobilam z twarogiem , jagody, truskawki z dodatkiem nutell
Mleka nie mogę (ciasto do nalesników pewnie było z mlekiem), truskawki i czekolada ponoć uczulają... Przerąbana ta dieta karmiących! (ale przynajmniej sprzyja zrzuceniu wagi)Dodi, Spero, Strażaczka90 lubią tę wiadomość