plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
He he szpiegi
Effciu ciesze sie ze u Was wszystko dobrze i gratuluje corci
Malenstwo ma 7 tygodni, 9,3mm a serduszko bije 122/min. Powoli zaczynam sie cieszyc ale z chwaleniem mamy poczekac do 13 tygodniato tyle ode mnie.
Dziekuje za wszystkie kciuki :*AGA 30, Kaja, Blondi22, Spero, Spero, magdzia26, mauysia, kiti, Ilona, Sandraa, aisa, Pismak, Effcia28, gocha04, Shagga_80, Muska, Rucia, Strażaczka90, Gunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam was wieczorową porą i moje newsy są takie iż tak jak zaczelam pisać Roczek i na dziś gin
mówi , że to jest chłopak , ale powie mi na polowkowym na który będę się umawiala sie tel po weekendzie i wtedy powie czy na bank chłop !!! A teraz parę słów o roczku wszystko ok wazy okolo 416 gr i rozwija sie na tym etapie bardzo dobrze !!!! I jeden plus zmniejszył mi dawkę luteiny na 2x2 tabl jupi nareszcie mniejsza dawka !!!AGA 30, a-koczek, Blondi22, Spero, Dodi, magdzia26, mauysia, kiti, Ilona, Sandraa, aisa, Pismak, Muska, Rucia, sylwia1985, Strażaczka90, Gunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaja wrote:Witam was wieczorową porą i moje newsy są takie iż tak jak zaczelam pisać Roczek i na dziś gin
mówi , że to jest chłopak , ale powie mi na polowkowym na który będę się umawiala sie tel po weekendzie i wtedy powie czy na bank chłop !!! A teraz parę słów o roczku wszystko ok wazy okolo 416 gr i rozwija sie na tym etapie bardzo dobrze !!!! I jeden plus zmniejszył mi dawkę luteiny na 2x2 tabl jupi nareszcie mniejsza dawka !!!
No to kolejny chłop się szykuje
Super wieści to mozna iść spokojnie oglądać filma-koczek, Spero, Dodi, magdzia26, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
Effcia28 wrote:hej jestem po wizycie więc wszystko u nas ok dzidziolek się pokazał a raczej pokazała bo podobno ma być dziewczynka.Następna wizyta 29.01 szyjka zamknięta twarda i ma 2,70mm.
a-koczek, Kaja, Spero, Dodi, Effcia28, magdzia26, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
Dodi wrote:He he szpiegi
Effciu ciesze sie ze u Was wszystko dobrze i gratuluje corci
Malenstwo ma 7 tygodni, 9,3mm a serduszko bije 122/min. Powoli zaczynam sie cieszyc ale z chwaleniem mamy poczekac do 13 tygodniato tyle ode mnie.
Dziekuje za wszystkie kciuki :*ogromnie sie ciesze
Kaja, Dodi, magdzia26, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:Witam was wieczorową porą i moje newsy są takie iż tak jak zaczelam pisać Roczek i na dziś gin
mówi , że to jest chłopak , ale powie mi na polowkowym na który będę się umawiala sie tel po weekendzie i wtedy powie czy na bank chłop !!! A teraz parę słów o roczku wszystko ok wazy okolo 416 gr i rozwija sie na tym etapie bardzo dobrze !!!! I jeden plus zmniejszył mi dawkę luteiny na 2x2 tabl jupi nareszcie mniejsza dawka !!!super
Strażaczka90 lubi tę wiadomość
-
Kaja super, że z Roczkiem też wszystko w jak najlepszym porządku i znowu kolejny mężczyzna się nam szykuje
Dziękuję Wam wszystkim za miłe słowa i teraz trzymam kciuki za siebie i za WasKaja, Pismak, Shagga_80, a-koczek, magdzia26, Sandraa, Blondi22, Ilona, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
Hejo
Ale dziś kumulacja wizytowaKaju, Effciu, Dodi, bardzo się cieszę że przynosicie takie wspaniałe wieści!
ps) a na jaki film tak się wszystkim spieszyło...?
Widzę że na razie nie przybyło ovubejbików. To oznacza że jutro znowu będę w stresie która pierwsza się odpakuje
Plemniczko, nie chodziło Ci czasem o laktator Medela (a nie Mustela)? Medelę polecam z czystym sumieniem.
Jeśli chodzi o obiadki to ja dziś znowu poszłam na łatwiznę i kupilam kurczaka z rożna. A zakupy w tesco przez internet.
W poniedziałek idę z Heniem na drugą wizytę do fizjoterapeutki. Ciekawe co orzecze... Czy jest wystarczająca poprawa czy nie...
Dobranoc dziewuszki!AGA 30, Dodi, Pismak, Effcia28, Shagga_80, Spero, a-koczek, magdzia26, Sandraa, Rucia, Blondi22, Ilona, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
Witaj Mauys
dobrze się złożyło dzisiaj, że same dobre informacje a co jedna to lepsza hehe
Faktycznie żadna z ovu sióstr się nie rozpakowała jeszcze
Z tego co widziałam to Henryk dzielnie ćwiczy, więc mam nadzieję, że i fizjoterapeutka bedzie zadowolona
Kurcze 13 tydzień to gdzieś w okolicach Walnientynek, więc gdzie tam jeszcze.... Mam nadzieję, że przeleci raz, dwamauysia, Shagga_80, Spero, magdzia26, Blondi22, Ilona, Strażaczka90 lubią tę wiadomość