X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2014, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga jak myślisz pytać sie o tego kota bo mnie ciocia molestuje od lata , a mi głupio bo moja ciocia kocha koty i dopytuje sie o tego biedaka!!!

Strażaczka90 lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2014, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Aga jak myślisz pytać sie o tego kota bo mnie ciocia molestuje od lata , a mi głupio bo moja ciocia kocha koty i dopytuje sie o tego biedaka!!!

No spytać się nie zaszkodzi :-) A bynajmniej się dowiesz co z biedakiem się dzieje :-)

• Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2014, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    patus1992 wrote:
    witajcie kochane , mam pytanko , otóż od 2 miesięcy staramy się o dzidziusia, i nie mogę zajśc , myślicie ze mogę z tym problemem udac sie do ginekologa?
    Spokojnie 2miesiace to bardzo mało są kobiety tu na owu które nawet 8lat sie starają...o pierwsze dziecko....2miesiace to bardzo malo..Nie ma sie o co martwić...po roku starań jak nie zajdziesz wtedy do gina..to nie jest tak hop siup:) a teraz wpadam spać....:*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2014, 20:41

Spero, Kaja lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2014, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wieczorkiem :D

widzę, że wszystkie jeszcze w 2pakach :D
    Ruciu zdróweczka dla Kini, przez to że nie ma mrozu te zarazki wszystkie grasują. Mam nadzieję, ze szybko jej przejdzie

Shagga :) mogę Ci na pocieszenie powiedzieć tylko, że taż jak sie z czegoś ucieszę, albo mojego za coś pochwalę, to prędzej czy później tego żałuję, ale już chyba tak jest

patus1992 wrzuć na luz. po 2 miesiącach nie można powiedzieć że nie możesz zajść w ciążę. Spokojnie przede wszystkim. Do gina możesz iść jak Aga mówi sprawdzić czy wszystko gra i tańczy u Ciebie, ale i tak pewnie lekarz Ci powie żebyś przyszła jak się do ok. roku nie uda(jak mówi Strażaczka). ale spokojnie, trochę relaksu, wino, kino i czasu. Powodzenia!

Aga piękny kocur nooo... zakochana jestem <3

a Ilonko Ty jak?? żadnych objawów nadchodzącego porodu??

ja w sumie fajny dzień miałam :)

Wczoraj byliśmy na kursie tańca i było super, dziś rano chodakowska i takiego powera dostałam, że wysprzątałam mieszkanie calusieńkie, zrobiłam mielone, pojechałam na zakupy (upolowałam miętową koszulę z P&B i spodnie dresowe z Butiku na tańce za grosze!) zaraz jeszcze biorę się za pieczenie bułeczek, zobaczymy co z tego wyjdzie.

buziaki <3

magdzia26, kiti, Kaja, Blondi22, AGA 30, aisa, Dodi, a-koczek, Shagga_80, Rucia, Strażaczka90, Pismak lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2014, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga no podejrzewam ,ze go gdzies wywieźli tego biedaka ,a tak sie nim zachwycali ,a jak go zalatwili to sie go pozbyli......

ps. tez moglam z moja Czarnulka zrobić ja zły szampon kupilam i dostała chora skórę to lecialam do weterynarza i wydalam kupe kasy abu ją na pieknego psiaka wyrobic ,a ci go oddali debile ohhh

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2014, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale się dzis owoców objadlam ohhhh

Blondi22, Spero, AGA 30 lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2014, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdzia26 wrote:
    No Blondi to przygotuj się bo za 4 dni radzisz :P
    spoko ;) heh

magdzia26 lubi tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2014, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gocha04 wrote:
    Blondi to może 15.01 ;)
    podobno pelnia jest 16 a wtedy dzieciaczki lubia sie rodzic to moze i Iza ten termin wybierze ;)

magdzia26, aisa, gocha04, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2014, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strażaczka90 wrote:
    Sądzę tak samo:) będzie pierwsza od Plemnisi:)
    heh ale zescie sie na mnie uwziely ;P nie wiadomo nigdy kto bedzie pierwszy ja tam stawiam na Plemniczke ;)

magdzia26, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2014, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi normalnie jestem ciekawa jak wam 3 pojdzie hehehe

Blondi22, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• magdzia26 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2014, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miłych snów kochane <3
    No to Blondi 16.01 będzie się działo a od początku Ci to powtarzałam :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2014, 22:04

Blondi22, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • jeju Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2014, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zajrzałam na wykres to i do Was....spokojnej nocy i bajkowych snów :-*

aisa, Spero, magdzia26, Rucia, kiti, AGA 30, Blondi22, Strażaczka90, Pismak lubią tę wiadomość

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2014, 23:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej melduje ze nie urodzilam i chyba daleko mi do tego. Wszystkie mnie wyprzedzicie, tak dzisiaj czuje,

Wlączylo mi sie dzisiaj wicie gniazda ;)
    i od rana sprzątam. Posprzatalam w szafkach w kuchni, wyczyscilam piecyk, poscieralam kurze, wymylam lazienke i kibelek, zrobilam pranie i do tego pranie reczne koszul męza, poodkurzalam mieszkanie, pomylam podlogi, poskladalam rzeczy w szafie w przedpokoju. I wiecie ze po tym wszystkim jedynie zmeczylam sie, ale brzuch ani razu nie zabolał..

Spero, aisa, Dodi, a-koczek, Shagga_80, Kaja, Rucia, AGA 30, Blondi22, Strażaczka90, Pismak lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • aisa Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2014, 23:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ujrzałam dziś pierwszy śnieg tej zimy :D
    Ale spoko, jam na dalekiej północy ;)
    Jutro będzie fajny dzień ;) Słodkich snów wszystkim :*

Spero, Dodi, mauysia, Kaja, magdzia26, kiti, AGA 30, Blondi22, Strażaczka90, Pismak lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2014, 00:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróciłam z porodówki ale niestety moja szwagierka jeszcze nie urodziła strasznie biedaczka się męczy mam nadzieje że jak sie obudze to juz maluszek bedzie z nami

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2014, 01:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aisa wrote:
    Jutro będzie fajny dzień ;) Słodkich snów wszystkim :*
    No patrz i nikt się jeszcze nie skapnął ;)

Aisko śpiewa się jeszcze kolędy w Szwecji? Bo mi sie zachciało śpiewać: hej tomtegubbar slo i glosen o lotos lustiga wora ;D he he czy jak to leciało ;)

Shagga_80, a-koczek, magdzia26, aisa, Spero, Ilona, Dodi, Strażaczka90, Pismak lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2014, 01:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Napisalabym jeszcze parę rzeczy w odpowiedzi na to co pisałyście, ale oczy mi się zamykają i nie sam rady :(

Gudnajt!

Kaja, Spero, Dodi, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2014, 01:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Baby :)
    My dziś spaliśmy (z przerwami) do UWAGA prawie 11! Masakra! Ale wczroaj oczywiście tradycyjnie siedziałam do późna, oglądałam polski film Futro...hehe dobry pastisz na życie nowobogackich :P
    Dziś Tata zdążył wrócić z tyry a my w piżamach i mówi "jedź na zakupy"...ostatecznie szybko ogarnęłam nas,nakarmilam Młodszego, Starszego Tacie do karmienia zostawiłam i śmigałam na zakupy, za godzinę byłam z powrotem z kilkoma siatkami (i dzwoniłam do M - zejdź po zakupy,bo nie wniosę z auta na 4te,tyle tego) i nawet udało mi się zaoszczędzić na szczepionce Igora, lubię nasza tanią aptekę,15zł w kieszeni zostało :D
    Potem oczywiście gotowanie i sprzątanie...później wpadła do mnie mama, ye swoimskim kogutem, jutro na rosół będzie :D
    Starego dziś więcej nie było w domu niż był...w krótkich przerwach jak był w domu zdążył zejść Żony risotto i posprzątać na błysk łazienkę :D
    Tyle u mnie dziś...

Ruciu,zdrówka kochana dla Kini,od czego taka wysoka gorączka? Od gardła? A tak na marginesie,co z tą Waszą operacją na migdałki,kiedy planowana?

Aga, też jestem zdania - lepiej spróbować niż żałować,że nie spróbowało się...mówię o pracy of kors :)

Plemniczko,szczerze przyznam,że gdy wypiłam (swego czasu) tę łyżkę rycyny to żałowałam,bo brzuch bolał mnie strasznie a wielkiego efektu przeczyszczającego nie było...a co dopiero jakbym wpiła całą butelkę...a szczególnie,że nie wiem,czy to to podziałało u mnie (bo działaliśmy też M :P ) to nie polecam :/

Koczku,tak czytam,że nie masz mocy i myślę ,biedactwo przepracowało się...a tu co? Kacor, hehehehe...swoją drogą nie zazdroszczę...

Ilonko zdrówka dla Ciebie.

Kurcze więcej nie pamiętam :( Może tak położylabym się spać...hmmm

a-koczek, Rucia, Kaja, AGA 30, Ilona, Dodi, Strażaczka90, Pismak lubią tę wiadomość

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2014, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Plemnis ja chyba a raczej napewno w tym cyklu spalona jestem, więc nici z ustawki. Urodziła mi się w końcu siostrzenica

Spero, Dodi, Strażaczka90, Shagga_80 lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2014, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)
    Aisko a co dzisiaj będzie się działo?

aisa, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
‹‹ 4882 4883 4884 4885 4886 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ