X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2014, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga jak myślisz pytać sie o tego kota bo mnie ciocia molestuje od lata , a mi głupio bo moja ciocia kocha koty i dopytuje sie o tego biedaka!!!

Strażaczka90 lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2014, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Aga jak myślisz pytać sie o tego kota bo mnie ciocia molestuje od lata , a mi głupio bo moja ciocia kocha koty i dopytuje sie o tego biedaka!!!

No spytać się nie zaszkodzi :-) A bynajmniej się dowiesz co z biedakiem się dzieje :-)

• Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2014, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    patus1992 wrote:
    witajcie kochane , mam pytanko , otóż od 2 miesięcy staramy się o dzidziusia, i nie mogę zajśc , myślicie ze mogę z tym problemem udac sie do ginekologa?
    Spokojnie 2miesiace to bardzo mało są kobiety tu na owu które nawet 8lat sie starają...o pierwsze dziecko....2miesiace to bardzo malo..Nie ma sie o co martwić...po roku starań jak nie zajdziesz wtedy do gina..to nie jest tak hop siup:) a teraz wpadam spać....:*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2014, 20:41

Spero, Kaja lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 stycznia 2014, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam wieczorkiem :D

widzę, że wszystkie jeszcze w 2pakach :D
    Ruciu zdróweczka dla Kini, przez to że nie ma mrozu te zarazki wszystkie grasują. Mam nadzieję, ze szybko jej przejdzie

Shagga :) mogę Ci na pocieszenie powiedzieć tylko, że taż jak sie z czegoś ucieszę, albo mojego za coś pochwalę, to prędzej czy później tego żałuję, ale już chyba tak jest

patus1992 wrzuć na luz. po 2 miesiącach nie można powiedzieć że nie możesz zajść w ciążę. Spokojnie przede wszystkim. Do gina możesz iść jak Aga mówi sprawdzić czy wszystko gra i tańczy u Ciebie, ale i tak pewnie lekarz Ci powie żebyś przyszła jak się do ok. roku nie uda(jak mówi Strażaczka). ale spokojnie, trochę relaksu, wino, kino i czasu. Powodzenia!

Aga piękny kocur nooo... zakochana jestem <3

a Ilonko Ty jak?? żadnych objawów nadchodzącego porodu??

ja w sumie fajny dzień miałam :)

Wczoraj byliśmy na kursie tańca i było super, dziś rano chodakowska i takiego powera dostałam, że wysprzątałam mieszkanie calusieńkie, zrobiłam mielone, pojechałam na zakupy (upolowałam miętową koszulę z P&B i spodnie dresowe z Butiku na tańce za grosze!) zaraz jeszcze biorę się za pieczenie bułeczek, zobaczymy co z tego wyjdzie.

buziaki <3

magdzia26, kiti, Kaja, Blondi22, AGA 30, aisa, Dodi, a-koczek, Shagga_80, Rucia, Strażaczka90, Pismak lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2014, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga no podejrzewam ,ze go gdzies wywieźli tego biedaka ,a tak sie nim zachwycali ,a jak go zalatwili to sie go pozbyli......

ps. tez moglam z moja Czarnulka zrobić ja zły szampon kupilam i dostała chora skórę to lecialam do weterynarza i wydalam kupe kasy abu ją na pieknego psiaka wyrobic ,a ci go oddali debile ohhh

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2014, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale się dzis owoców objadlam ohhhh

Blondi22, Spero, AGA 30 lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2014, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdzia26 wrote:
    No Blondi to przygotuj się bo za 4 dni radzisz :P
    spoko ;) heh

magdzia26 lubi tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2014, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gocha04 wrote:
    Blondi to może 15.01 ;)
    podobno pelnia jest 16 a wtedy dzieciaczki lubia sie rodzic to moze i Iza ten termin wybierze ;)

magdzia26, aisa, gocha04, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2014, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strażaczka90 wrote:
    Sądzę tak samo:) będzie pierwsza od Plemnisi:)
    heh ale zescie sie na mnie uwziely ;P nie wiadomo nigdy kto bedzie pierwszy ja tam stawiam na Plemniczke ;)

magdzia26, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2014, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi normalnie jestem ciekawa jak wam 3 pojdzie hehehe

Blondi22, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• magdzia26 Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2014, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miłych snów kochane <3
    No to Blondi 16.01 będzie się działo a od początku Ci to powtarzałam :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2014, 22:04

Blondi22, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • jeju Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2014, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zajrzałam na wykres to i do Was....spokojnej nocy i bajkowych snów :-*

aisa, Spero, magdzia26, Rucia, kiti, AGA 30, Blondi22, Strażaczka90, Pismak lubią tę wiadomość

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2014, 23:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej melduje ze nie urodzilam i chyba daleko mi do tego. Wszystkie mnie wyprzedzicie, tak dzisiaj czuje,

Wlączylo mi sie dzisiaj wicie gniazda ;)
    i od rana sprzątam. Posprzatalam w szafkach w kuchni, wyczyscilam piecyk, poscieralam kurze, wymylam lazienke i kibelek, zrobilam pranie i do tego pranie reczne koszul męza, poodkurzalam mieszkanie, pomylam podlogi, poskladalam rzeczy w szafie w przedpokoju. I wiecie ze po tym wszystkim jedynie zmeczylam sie, ale brzuch ani razu nie zabolał..

Spero, aisa, Dodi, a-koczek, Shagga_80, Kaja, Rucia, AGA 30, Blondi22, Strażaczka90, Pismak lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • aisa Autorytet

Wysłany: 11 stycznia 2014, 23:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ujrzałam dziś pierwszy śnieg tej zimy :D
    Ale spoko, jam na dalekiej północy ;)
    Jutro będzie fajny dzień ;) Słodkich snów wszystkim :*

Spero, Dodi, mauysia, Kaja, magdzia26, kiti, AGA 30, Blondi22, Strażaczka90, Pismak lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2014, 00:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróciłam z porodówki ale niestety moja szwagierka jeszcze nie urodziła strasznie biedaczka się męczy mam nadzieje że jak sie obudze to juz maluszek bedzie z nami

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2014, 01:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aisa wrote:
    Jutro będzie fajny dzień ;) Słodkich snów wszystkim :*
    No patrz i nikt się jeszcze nie skapnął ;)

Aisko śpiewa się jeszcze kolędy w Szwecji? Bo mi sie zachciało śpiewać: hej tomtegubbar slo i glosen o lotos lustiga wora ;D he he czy jak to leciało ;)

Shagga_80, a-koczek, magdzia26, aisa, Spero, Ilona, Dodi, Strażaczka90, Pismak lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2014, 01:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Napisalabym jeszcze parę rzeczy w odpowiedzi na to co pisałyście, ale oczy mi się zamykają i nie sam rady :(

Gudnajt!

Kaja, Spero, Dodi, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2014, 01:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Baby :)
    My dziś spaliśmy (z przerwami) do UWAGA prawie 11! Masakra! Ale wczroaj oczywiście tradycyjnie siedziałam do późna, oglądałam polski film Futro...hehe dobry pastisz na życie nowobogackich :P
    Dziś Tata zdążył wrócić z tyry a my w piżamach i mówi "jedź na zakupy"...ostatecznie szybko ogarnęłam nas,nakarmilam Młodszego, Starszego Tacie do karmienia zostawiłam i śmigałam na zakupy, za godzinę byłam z powrotem z kilkoma siatkami (i dzwoniłam do M - zejdź po zakupy,bo nie wniosę z auta na 4te,tyle tego) i nawet udało mi się zaoszczędzić na szczepionce Igora, lubię nasza tanią aptekę,15zł w kieszeni zostało :D
    Potem oczywiście gotowanie i sprzątanie...później wpadła do mnie mama, ye swoimskim kogutem, jutro na rosół będzie :D
    Starego dziś więcej nie było w domu niż był...w krótkich przerwach jak był w domu zdążył zejść Żony risotto i posprzątać na błysk łazienkę :D
    Tyle u mnie dziś...

Ruciu,zdrówka kochana dla Kini,od czego taka wysoka gorączka? Od gardła? A tak na marginesie,co z tą Waszą operacją na migdałki,kiedy planowana?

Aga, też jestem zdania - lepiej spróbować niż żałować,że nie spróbowało się...mówię o pracy of kors :)

Plemniczko,szczerze przyznam,że gdy wypiłam (swego czasu) tę łyżkę rycyny to żałowałam,bo brzuch bolał mnie strasznie a wielkiego efektu przeczyszczającego nie było...a co dopiero jakbym wpiła całą butelkę...a szczególnie,że nie wiem,czy to to podziałało u mnie (bo działaliśmy też M :P ) to nie polecam :/

Koczku,tak czytam,że nie masz mocy i myślę ,biedactwo przepracowało się...a tu co? Kacor, hehehehe...swoją drogą nie zazdroszczę...

Ilonko zdrówka dla Ciebie.

Kurcze więcej nie pamiętam :( Może tak położylabym się spać...hmmm

a-koczek, Rucia, Kaja, AGA 30, Ilona, Dodi, Strażaczka90, Pismak lubią tę wiadomość

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2014, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Plemnis ja chyba a raczej napewno w tym cyklu spalona jestem, więc nici z ustawki. Urodziła mi się w końcu siostrzenica

Spero, Dodi, Strażaczka90, Shagga_80 lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2014, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)
    Aisko a co dzisiaj będzie się działo?

aisa, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
‹‹ 4882 4883 4884 4885 4886 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ