plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
mauysia wrote:No patrz i nikt się jeszcze nie skapnął
Aisko śpiewa się jeszcze kolędy w Szwecji? Bo mi sie zachciało śpiewać: hej tomtegubbar slo i glosen o lotos lustiga worahe he czy jak to leciało
Mauysiu, czyżbyś już wiedziała
Wg szwedzkiego zwyczaju wszystkie tradycje świąteczne kończą się ze świętem Trzech Króli. Ale to chyba tylko data umowna bo żaden z sąsiadów nie ściąga dekoracji świątecznych, w robocie też wszystko jest jak było... więc...
Hej Tomtegubbar... Tak to leciałomagdzia26, Spero, Dodi, Strażaczka90, Pismak lubią tę wiadomość
-
magdzia26 wrote:Dzień dobry
Aisko a co dzisiaj będzie się działo?
Wprost nie powiem
Podpowiedź została zamieszczona dwa dni temu w jednym z moich postów
Ale zagadka na niedzielęmagdzia26, a-koczek, Spero, Ilona, Blondi22, Dodi, Strażaczka90, Pismak lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczynki.
Moja @ miała terminowo przyjść wczoraj , dzisiaj jeszcze jej nie ma. Z M kochałam się 8 dnia cyklu (cykl 24 dni) myślicie , że jest jakaś szansa , żebym zaszła czy warto jeszcze poczekać kilka dni na spóźnialską , bo może jeszcze przyjdzie ? ;P
♥ ♥ ♥ -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
U mnie sama nie wiem, w nocy koszmar, spać nie mogę, dusi mnie a w dzień jest dobrze.
Asia, Zbikowa udanego spotkania. Patrzcie jak nam się Zbikowa po świecie rozbija. Anglia, Finlandia, a teraz Szwecja
Miłego dniaSpero, Dodi, aisa, Strażaczka90, Shagga_80, Pismak lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel