plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzień dobry dziewczyny
Miłej niedzieli wam życzę
Ależ Waflowi nie w nos ta moja praca o piątej rano się mnie pytał czy mnie kręgosłup boli jak stekałam z bólu a on no to praca jeszcze ci potrzebna hi hi hi
Byle do czwartku i zaczynam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2014, 11:00
magdzia26, Spero, Dodi, aisa, Strażaczka90, Gunia, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHejo.
Kaju - jest ciut lepiej, ale bez rewelacji. Tak czy siak wizyta u pediatry obowiązkowa.
Plemniś -Może będziesz miała tak jak Mayuśka, która na dwa dni przed rozpakowaniem pomyła szafki kuchenne
Shaggi - usunięcie migdała stoi pod znakiem zapytania. Na razie Kinga przyjmuje steryd obkurczający migadł i jest mega poprawa. Tak jak pisałam wczoraj prócz lekkiego kataru nic jej nie dolega.
U mnie pogoda fatalna. Współczuję wolontariuszom z WOŚPU. I w ogóle wszystkim którzy muszą wyjść z domu na ten deszcz i wiatr.
Miłej niedzieli dziewoje.Blondi22, mauysia, Spero, magdzia26, Ilona, Dodi, aisa, AGA 30, Kaja, Strażaczka90, Shagga_80, Pismak, jeju lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:Blondi, Ilona i Plemniś - jeszcze trochę cierpliwości i wszystkie wasze dolegliwości ciążowe się zakonczą. Ostatni etap ciąży wspominam najgorzej ;/
Ilona, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
Dobrze się czuję w czwartek mam wizyte u gina na 20 to dam znać co i jak .Widzę u Kaji też chłopak heheh moje dwie koleżanki w pracy też synów będą miały jakiś rzut chłopów heheh ;p Kaja masz kolejną wizyte w moje urodzinki ;p
magdzia26, Kaja, Strażaczka90, Spero, Pismak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Spotkanie było zarąbiste
<Tu było zdjęcie Żbika i Aisy>Kto nie widział niech żałuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2014, 18:05
Ilona, AGA 30, Dodi, Ola_czeka, a-koczek, magdzia26, sylwia1985, Kaja, Strażaczka90, kiti, Blondi22, Spero, Rucia, mauysia, Sandraa, Kfjatus, Gunia, plemniczka, Shagga_80, Agafia, gocha04, Pismak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny