plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie.Pisze dopiero teraz bo zdychalam...
Od 3 w nocy bolał mnie żołądek nie spalam od 3 nic.Poszłam na 6 do pracy meczylam sie wróciłam po pracy ,bolało jeszcze gorzej..Zwracalam.Jakoś zasnelam obudzilam sie jak mówi narodzona:) tak mnie bolało że myślałam że sie przekrece....I będziemy musieli na pogotowie dzwonić....dziś brak mi humoru:( bo mija 3 lata ,rocznica śmierci mojego Dziadka.Którego uważałam za Tatę
wczoraj wylam...M nie wiedzial o co chodzi dopiero potem Mu powiedziałam czemu....Zapomniał.Nie miałam sily jechać na cmentarz
Jutro to zrobię -
Agafia chcemy brzusia ,chcemy brzusia!
Plemnis Ty uważaj tam na siebie:)Rutka jeszcze raz zdrowia dla Kini..Aisa super z Was Dziewoje:)jadę na zakupy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2014, 20:26
magdzia26, aisa, Spero, Agafia lubią tę wiadomość
-
Cześć Babki
Wiecie jaka Asia jest fajna? i jakiego ma fajnego Męża? o jaa.... no mówie Wam
A w Szwecji piździ. jakby kto pytał. We wtorek przywiozę do Polski trochę zimySpero, Kaja, a-koczek, magdzia26, Strażaczka90, Rucia, aisa, Effcia28, AGA 30, Ilona, Sandraa, Gunia, Dodi, Shagga_80, Pismak lubią tę wiadomość
-
zbikowa wrote:Cześć Babki
Wiecie jaka Asia jest fajna? i jakiego ma fajnego Męża? o jaa.... no mówie Wam
A w Szwecji piździ. jakby kto pytał. We wtorek przywiozę do Polski trochę zimy
Wiem wiem mialam super okazję poznac osobiście matko kiedy to było ohhhhhn
zbiku u nas juz dzis biało!!!zbikowa, a-koczek, magdzia26, Strażaczka90, aisa, AGA 30, Ilona, Spero, Dodi, Pismak lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:Wiem wiem mialam super okazję poznac osobiście matko kiedy to było ohhhhhn
zbiku u nas juz dzis biało!!!
wiem wiem, ale wam wtedy tego spotkania nad morzem zazdrościłamKaja, magdzia26, Strażaczka90, aisa, AGA 30, Ilona, Dodi, Shagga_80, Pismak lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:Zbiku ty obierzy świat hihi gdzie cię teraz zawieje hmmmmm może ja polece do Francji a ty do mnie do lecisz co ??????
mam lepszy pomysł, ty urodzisz a ja zadję w ciązę, co ty na to?magdzia26, Strażaczka90, a-koczek, aisa, AGA 30, Ilona, Spero, Gunia, Dodi, Shagga_80, Pismak, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Hmmmm no mnie jeszcze troche zostało , a ty chcesz sie tak dlugo wykręcić hehehe zartuje kochana niech ci bedzie , ale możesz mnie zaskoczyć szybciej !!!!!
zbikowa, magdzia26, Strażaczka90, aisa, AGA 30, Dodi lubią tę wiadomość
-
magdzia26 wrote:Strazaczko biedna może do lekarza trzeba isc...współczuję ci twojego samopoczucia ale pamiętaj ze dziadek na pewno obserwuje cie z nieba
i czuwa nad tobą dalej
magdzia26 lubi tę wiadomość