plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:A może zaczniesz od tego a w między czasie znajdziesz jakąś pracę siedzącą.
No ja mam poskładane papiery w kulku miejscach ale narazie ciszaJak się coś innego znajdzie to się zobaczy jak to będzie
zbikowa, Spero, aisa, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:Uwielbiam zarośniętego Rutka na ryju. Jest wtedy taki seksi
z poważaniem,
czytelniczkaAGA 30, Rucia, magdzia26, Spero, Dodi, Ilona, aisa, Shagga_80, Pismak, a-koczek, Sandraa, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzbikowa wrote:A co zrobić jak M jest najbardziej zarośniety na plecach droga redakcjo?
z poważaniem,
czytelniczka
To żeś mi dała do myśleniaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2014, 21:24
zbikowa, magdzia26, Spero, Dodi, a-koczek, Strażaczka90, Kfjatus, jeju lubią tę wiadomość
-
AGA 30 wrote:Jestem poważna jak ksiądz w konfesjonale
Ogolił rano i pojechał nawet ni pokazując
to skąd wiesz, że zgolił? zostawił kędziorki? To jest dopiero powód do zmartwienia!Dodi, Shagga_80, magdzia26, Strażaczka90, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Kiedyś słyszałam, że jak mąż chodzi z telefonem do łazienki, to trzeba pisać pozew rozwodowy, bo na bank zdradza.
A jak żona chodzi z telefonem do łazienki?siedząc na tronie układam pasjansa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2014, 21:24
zbikowa, mauysia, kiti, Dodi, Ilona, aisa, Gunia, Shagga_80, magdzia26, a-koczek, Blondi22, Strażaczka90, Sandraa, Kfjatus, jeju lubią tę wiadomość