plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
a w ogóle to musze sie wam jeszcze pochwalić, że dostałam szczęśliwe testy ciążowe od Aiski i nie zawacham sie ich użyć... w swoim czasie. ewentualnie przekazac w dobre ręce po tym jak odbiore wyniki P. w środe
mauysia, mala29_, Rucia, kiti, magdzia26, Spero, Dodi, Gunia, aisa, Shagga_80, Pismak, a-koczek, Blondi22, Sandraa, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ola_czeka wrote:Wszystkie mają nazwy na jedną literkę?
nie, wszystkie pokazują dwie kreski jak sie ich odpowiednio uzyje
Aga widze ze dzis w seksualnym nastroju, wszystko ci sie kojarzy hłe hłe
AGA 30, magdzia26, Spero, Dodi, aisa, Shagga_80, Pismak, a-koczek, Strażaczka90, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Sorry ze przerwę Wam tę rozmowę o seksie, goleniu jajek i ciągnięciu druta, ale po prostu muszę przytoczyć Wam dzisiejszą poranną scenkę. Zafascynowany Gwiezdnymi Wojnami Leo pyta ojca: Tato, a dlacedo Wejdel odciął lente Lutowi?
M już 100 razy udzielał odpowiedzi na to pytanie. Tym razem postanowił wykazać się kreatywnością: Bo był bardzo głodny, a na tej ręce ugotowal sobie taką cińką zupkę...
Moi faceci są porąbani
zbikowa, AGA 30, Ola_czeka, Rucia, kiti, magdzia26, Spero, Dodi, Ilona, aisa, Gunia, Shagga_80, Pismak, a-koczek, Blondi22, Strażaczka90, Kfjatus lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Aga a Ty jak? też obawiasz się o plecy w związku ze stojącą pracą? Czy sądzisz, ze dasz radę?
Nie mam pojęcia na początku będzie tragedia to wiem
Do neurologa po leki przejadę się więc moze dam radę 
Po pierwszej operacji w sklepie pracowałam ale to czlowiek przysiadł trochę kucnął i wogóle no i pracując w sklepie po dwuch latach na drugą operację poszlam
3 miesiące okresu próbnego sobie dam i zobaczymy
-
nick nieaktualnyChociaż ja na codzień czuję takie bóle że czasami kladąć się spać lub budząc się mówię że mam dość takiego życia jak się z boku na bok nie można przekluać bez bólu
Żyć się czasami nie chce ale już przywykłam do tego 
Mniejszy większy ból to jaka to różnica chyba
Strażaczka90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

Mam nadzieję że jednak dasz radę pracować. Ale nic na siłę - jakby Cię bolało to się nie zmuszaj.