X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2014, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a w ogóle to musze sie wam jeszcze pochwalić, że dostałam szczęśliwe testy ciążowe od Aiski i nie zawacham sie ich użyć... w swoim czasie. ewentualnie przekazac w dobre ręce po tym jak odbiore wyniki P. w środe

mauysia, mala29_, Rucia, kiti, magdzia26, Spero, Dodi, Gunia, aisa, Shagga_80, Pismak, a-koczek, Blondi22, Sandraa, Kfjatus lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2014, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Aga a można wiedzieć co to za praca?

Będę stała przy maszynie i składała jakieś wiązki kabelków do aut :-) Na 3 zmiany po 8 godzin :-)

Strażaczka90 lubi tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2014, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W sensie te zużyte?

Shagga_80, Kfjatus lubią tę wiadomość

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2014, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie, z jednego miotu

magdzia26, Shagga_80, Kfjatus lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2014, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga a Ty jak? też obawiasz się o plecy w związku ze stojącą pracą? Czy sądzisz, ze dasz radę?

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2014, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Aga a można wiedzieć co to za praca?

Jak to znajomy powiedział że przez 8 godzin będę ciągła druta w pracy :-):*):-)

Rucia, magdzia26, Spero, Dodi, Ilona, aisa, a-koczek, Strażaczka90, Kfjatus lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2014, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkie mają nazwy na jedną literkę?

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2014, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Wszystkie mają nazwy na jedną literkę?

nie, wszystkie pokazują dwie kreski jak sie ich odpowiednio uzyje

Aga widze ze dzis w seksualnym nastroju, wszystko ci sie kojarzy hłe hłe :D

AGA 30, magdzia26, Spero, Dodi, aisa, Shagga_80, Pismak, a-koczek, Strażaczka90, Kfjatus lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2014, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sorry ze przerwę Wam tę rozmowę o seksie, goleniu jajek i ciągnięciu druta, ale po prostu muszę przytoczyć Wam dzisiejszą poranną scenkę. Zafascynowany Gwiezdnymi Wojnami Leo pyta ojca: Tato, a dlacedo Wejdel odciął lente Lutowi?
    M już 100 razy udzielał odpowiedzi na to pytanie. Tym razem postanowił wykazać się kreatywnością: Bo był bardzo głodny, a na tej ręce ugotowal sobie taką cińką zupkę...

Moi faceci są porąbani ;D

zbikowa, AGA 30, Ola_czeka, Rucia, kiti, magdzia26, Spero, Dodi, Ilona, aisa, Gunia, Shagga_80, Pismak, a-koczek, Blondi22, Strażaczka90, Kfjatus lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2014, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Aga a Ty jak? też obawiasz się o plecy w związku ze stojącą pracą? Czy sądzisz, ze dasz radę?

Nie mam pojęcia na początku będzie tragedia to wiem :/ Do neurologa po leki przejadę się więc moze dam radę :-)

Po pierwszej operacji w sklepie pracowałam ale to czlowiek przysiadł trochę kucnął i wogóle no i pracując w sklepie po dwuch latach na drugą operację poszlam :/
    3 miesiące okresu próbnego sobie dam i zobaczymy :-)

• mauysia Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2014, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra, chyba delikwent w miarę usnął i mogę zacząć myśleć o przerzuceniu się na lapka.

AGA 30, Rucia, magdzia26, Dodi, Shagga_80, Strażaczka90, Kfjatus lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2014, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chociaż ja na codzień czuję takie bóle że czasami kladąć się spać lub budząc się mówię że mam dość takiego życia jak się z boku na bok nie można przekluać bez bólu :/ Żyć się czasami nie chce ale już przywykłam do tego :/
    Mniejszy większy ból to jaka to różnica chyba :/

Strażaczka90 lubi tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2014, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja zerkam na ojca chrzestnego i próbuję pisać, ale nie da się robić tego naraz. Albo jestem głupia.

AGA 30, magdzia26, Dodi, Strażaczka90, Kfjatus lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2014, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga biedaku :( Mam nadzieję że jednak dasz radę pracować. Ale nic na siłę - jakby Cię bolało to się nie zmuszaj.

AGA 30, magdzia26, Shagga_80 lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2014, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    a ja zerkam na ojca chrzestnego i próbuję pisać, ale nie da się robić tego naraz. Albo jestem głupia.
    Olej "ojca"! Są priorytety.

Ola_czeka, magdzia26, Dodi, aisa, Shagga_80, Pismak, Kfjatus lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2014, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Aga biedaku :( Mam nadzieję że jednak dasz radę pracować. Ale nic na siłę - jakby Cię bolało to się nie zmuszaj.

No puki nie padnę na pysk będę pracować he he tak jak ostatnio w pracy :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2014, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mayuśka klęcze w podzięce za cynka :*

mauysia, AGA 30, magdzia26, Spero, Dodi, Pismak, a-koczek, Blondi22, Strażaczka90, jeju lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2014, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A może zaczniesz od tego a w między czasie znajdziesz jakąś pracę siedzącą.

mauysia, AGA 30, magdzia26, Shagga_80, a-koczek, Strażaczka90, Kfjatus lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2014, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga fuuu ogolone jaja jakie to niemęskie :P

AGA 30, Spero, Blondi22, Strażaczka90, Kfjatus, jeju lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2014, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć i czołem dziewoje :)

zbikowa, AGA 30, mauysia, magdzia26, Spero, Dodi, Ilona, aisa, Pismak, Blondi22, Strażaczka90, Sandraa, Kfjatus, jeju lubią tę wiadomość

‹‹ 4888 4889 4890 4891 4892 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ