plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
a w ogóle to musze sie wam jeszcze pochwalić, że dostałam szczęśliwe testy ciążowe od Aiski i nie zawacham sie ich użyć... w swoim czasie. ewentualnie przekazac w dobre ręce po tym jak odbiore wyniki P. w środe
mauysia, mala29_, Rucia, kiti, magdzia26, Spero, Dodi, Gunia, aisa, Shagga_80, Pismak, a-koczek, Blondi22, Sandraa, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ola_czeka wrote:Wszystkie mają nazwy na jedną literkę?
nie, wszystkie pokazują dwie kreski jak sie ich odpowiednio uzyje
Aga widze ze dzis w seksualnym nastroju, wszystko ci sie kojarzy hłe hłeAGA 30, magdzia26, Spero, Dodi, aisa, Shagga_80, Pismak, a-koczek, Strażaczka90, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Sorry ze przerwę Wam tę rozmowę o seksie, goleniu jajek i ciągnięciu druta, ale po prostu muszę przytoczyć Wam dzisiejszą poranną scenkę. Zafascynowany Gwiezdnymi Wojnami Leo pyta ojca: Tato, a dlacedo Wejdel odciął lente Lutowi?
M już 100 razy udzielał odpowiedzi na to pytanie. Tym razem postanowił wykazać się kreatywnością: Bo był bardzo głodny, a na tej ręce ugotowal sobie taką cińką zupkę...
Moi faceci są porąbanizbikowa, AGA 30, Ola_czeka, Rucia, kiti, magdzia26, Spero, Dodi, Ilona, aisa, Gunia, Shagga_80, Pismak, a-koczek, Blondi22, Strażaczka90, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Aga a Ty jak? też obawiasz się o plecy w związku ze stojącą pracą? Czy sądzisz, ze dasz radę?
Nie mam pojęcia na początku będzie tragedia to wiemDo neurologa po leki przejadę się więc moze dam radę
Po pierwszej operacji w sklepie pracowałam ale to czlowiek przysiadł trochę kucnął i wogóle no i pracując w sklepie po dwuch latach na drugą operację poszlam
3 miesiące okresu próbnego sobie dam i zobaczymy -
nick nieaktualnyChociaż ja na codzień czuję takie bóle że czasami kladąć się spać lub budząc się mówię że mam dość takiego życia jak się z boku na bok nie można przekluać bez bólu
Żyć się czasami nie chce ale już przywykłam do tego
Mniejszy większy ból to jaka to różnica chybaStrażaczka90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny