plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Telefon do łazienki, golara do kibla... Jeden pies.Ola_czeka wrote:Kiedyś słyszałam, że jak mąż chodzi z telefonem do łazienki, to trzeba pisać pozew rozwodowy, bo na bank zdradza.
nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Dodi, aisa, magdzia26, Strażaczka90, Kfjatus lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Widzę że rozmowy nocą na forum, idem zapodać coś mocniejszego
Ola_czeka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, zbikowa, nick nieaktualny, Dodi, mauysia, aisa, nick nieaktualny, magdzia26, a-koczek, Blondi22, Sandraa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no a gdzie indziej? o raju robie sie stara, bo juz nie kumacie moich żarcików

Aga nie gadaj że z nami piszesz w czasie dwójki!
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Ilona, aisa, nick nieaktualny, magdzia26, Pismak, a-koczek, Sandraa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyW weekendy zdarza się nam razem siedzieć na tronach. Ja na górze, On na dole. Czasami zastanawiam się co by było gdyby rura pękła
nick nieaktualny, kiti, nick nieaktualny, Dodi, Ilona, aisa, nick nieaktualny, magdzia26, a-koczek, Sandraa, Kfjatus, jeju lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:A ty nie mów że krzyżówki rozwiązujesz

ja nie mam czasu. wpadam do tłalety, jak krecik juz wystawia główke i nie moge myśleć o niczym innym :p
sorki za naturalistyczny opis ;p
kiti, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Dodi, Ilona, mauysia, aisa, Gunia, nick nieaktualny, magdzia26, Pismak, a-koczek, Blondi22, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Rucia wrote:W weekendy zdarza się nam razem siedzieć na tronach. Ja na górze, On na dole. Czasami zastanawiam się co by było gdyby rura pękła

Od tej pory zawsze siadaj w górnej.
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Dodi, Ilona, aisa, Gunia, magdzia26, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny

Nawet pod pachami się wygolił hi hi
siedząc na tronie układam pasjansa