plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHa ha ha dla poprawy humoru wpadl mi profil na fb mojego byłego he he:-)
sie chłopina zkomputeryzowala widocznie i jedzie ostro na profilu
I powiem wam że ciuchy na zdjęciach ma te same co ja mu kupowałam
Rucia, kiti, Dodi, magdzia26, a-koczek, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRucia wrote:Aga no nie pierdziel, że po to zgolił futro
akt desperacji czy jak?
A ja wam mówię Ze teraz będzie we mnie zazdrość wywoływał he he:-)
Znam tego typa bardzo dobrze
No pierwszy raz to nie golił jajek raz mu sama ogoliłamAle to co innego
Dodi lubi tę wiadomość
-
Rucia wrote:Tak zero relaksu?
Takie oto wynurzenia z mojej strony...Rucia, Dodi, AGA 30, Spero, aisa, Shagga_80, magdzia26, Pismak, a-koczek, Blondi22, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymauysia wrote:a ja Wam poem że w takich chwilach nic ze sobą nie biorę, bo kiedyś obejrzałam taki program, w którym mówili, że krążące po kibelku bakterie - nie bójmy się tego nazwać - kałowe osiadają na wszystkim dookoła (to niby oczywiste ale ten program dopiero do mnie przemówił). Odtąd zawsze zamykam klapę przy spuszczaniu wody, no i nie biorę nic ze sobą, szczególnie telefonu, który potem przykładam przecież do twarzy.
Takie oto wynurzenia z mojej strony...
hmmm o tym telefonie nie pomyślałam, a reszte znam. Wychodzi na to że mam skażony telefonDodi, mauysia, AGA 30, Spero, Shagga_80, magdzia26, Blondi22, aisa, Kfjatus, jeju lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja czytałam z kolei, że na desce do krojenia chleba jest więcej bakterii niż na desce sedesowej.
I bądź tu mądry i krój chleb na 10 centymetrowej obręczy.zbikowa, Rucia, Dodi, mauysia, AGA 30, Spero, aisa, Shagga_80, magdzia26, Pismak, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
AGA 30 wrote:Ha ha ha dla poprawy humoru wpadl mi profil na fb mojego byłego he he:-)
sie chłopina zkomputeryzowala widocznie i jedzie ostro na profilu
I powiem wam że ciuchy na zdjęciach ma te same co ja mu kupowałamOla_czeka, Rucia, AGA 30, Dodi, Gunia, Shagga_80, magdzia26, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
zbikowa wrote:mam pytać co to syndrom pieska preriowego? :p
zbikowa, AGA 30, Dodi, Spero, aisa, Shagga_80, magdzia26, Pismak, a-koczek, Sandraa, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
i w tym momencie nadaje sobie prawo do opowiedzenia specyficznego żartu:
" mamo kupe!"
"już ci kroję"
dobranoc państwu również, i nie, nie idę z Olą.
buzi!Rucia, AGA 30, Dodi, Spero, aisa, Shagga_80, magdzia26, Pismak, a-koczek, Sandraa, Kfjatus lubią tę wiadomość