plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Telefon to w sumie pół biedy, bo używa go tylko jedna osoba. Ale takie pieniądze?! To dopiero jest siedlisko bakterii, zapewne i kałowych i jeszcze gorszych (uprasza się o uruchomienie wyobraźni). Normalnie dobrze, że można płącić kartą.
AGA 30, Spero, Shagga_80, magdzia26, a-koczek, Sandraa, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
To pa Olu i Żbiku.
Ja tu się jeszcze pokręcę.
Aha wiem, co chciałam jeszcze napisać:
Dodi - na przeziebienie polecam syrop z cebuli. Mój pierwszy syrop się właśnie zrobił. Nie wiem czy działa, ale jest pyszny (użyłam miodu zamiast cukru). Boję się że wydudlam cały od razuAGA 30, Dodi, Spero, aisa, Shagga_80, Rucia, magdzia26, Pismak, a-koczek, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mauysia wrote:To pa Olu i Żbiku.
Ja tu się jeszcze pokręcę.
Aha wiem, co chciałam jeszcze napisać:
Dodi - na przeziebienie polecam syrop z cebuli. Mój pierwszy syrop się właśnie zrobił. Nie wiem czy działa, ale jest pyszny (użyłam miodu zamiast cukru). Boję się że wydudlam cały od razu
Mauyś mleko z miodem i czosnkiem wypiłam już a syrop z cebuli jest pysznypamiętam go z dziecięcych lat
nie pamiętam do końca czy pomaga, ale smakuje :)w sumie ciekawa jestem jak będzie z miodem smakował, więc daj znać jak się zrobi i jak zdążysz poczuć jego smak
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2014, 22:16
mauysia, Shagga_80, aisa, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny