plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
To se dziś pogadałyśmy o fekaliach.
Następnym razem od razu mówcie, że wpadacie jak po ogień, to będziemy wybierać tematy egzystencjalne.
nick nieaktualny, Dodi, nick nieaktualny, aisa, nick nieaktualny, Effcia28, nick nieaktualny, magdzia26, a-koczek, Kfjatus lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
Telefon to w sumie pół biedy, bo używa go tylko jedna osoba. Ale takie pieniądze?! To dopiero jest siedlisko bakterii, zapewne i kałowych i jeszcze gorszych (uprasza się o uruchomienie wyobraźni). Normalnie dobrze, że można płącić kartą.
nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, magdzia26, a-koczek, Sandraa, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
To pa Olu i Żbiku.
Ja tu się jeszcze pokręcę.
Aha wiem, co chciałam jeszcze napisać:
Dodi - na przeziebienie polecam syrop z cebuli. Mój pierwszy syrop się właśnie zrobił. Nie wiem czy działa, ale jest pyszny (użyłam miodu zamiast cukru). Boję się że wydudlam cały od razu
nick nieaktualny, Dodi, nick nieaktualny, aisa, nick nieaktualny, nick nieaktualny, magdzia26, Pismak, a-koczek, Kfjatus lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
mauysia wrote:To pa Olu i Żbiku.
Ja tu się jeszcze pokręcę.
Aha wiem, co chciałam jeszcze napisać:
Dodi - na przeziebienie polecam syrop z cebuli. Mój pierwszy syrop się właśnie zrobił. Nie wiem czy działa, ale jest pyszny (użyłam miodu zamiast cukru). Boję się że wydudlam cały od razu
Mauyś mleko z miodem i czosnkiem wypiłam już a syrop z cebuli jest pyszny
pamiętam go z dziecięcych lat
nie pamiętam do końca czy pomaga, ale smakuje :)w sumie ciekawa jestem jak będzie z miodem smakował, więc daj znać jak się zrobi i jak zdążysz poczuć jego smak
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2014, 22:16
mauysia, nick nieaktualny, aisa, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny