plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej
Dobry wieczór!
Poczytałam, pośmiałam się więc chyba mogę iść spać
Dziewczyny nie rodzą, zdjęcia ze spotkania śliczne (zazdroszczę!!!)
Mauysiu, fajnie, że coraz częściej o wcześniej porze zaglądasz, chyba Ci Heniuś dorasta
I Rucia pogodziła obowiązki domowoeo/Leosiowe z przyjemnością pisania tu
Aga, myślę, że nie masz się czym martwić - to celowa zagrywka faceta, no bo czym innym mógłby wzbudzić zazdrość?!A kiedy wraca? Dasz radę udawać obojętną i niechętną?
Ola, spóźniłam się na Twą wizytę
I Żbika też
Aga. Nie wiem, ile kosztuje to badanieDodi, AGA 30, mauysia, Spero, Shagga_80, aisa, Ilona, Rucia, magdzia26, Pismak, a-koczek, Kfjatus lubią tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
nick nieaktualny
-
Dodi wrote:Mauyś mleko z miodem i czosnkiem wypiłam już a syrop z cebuli jest pyszny
pamiętam go z dziecięcych lat
nie pamiętam do końca czy pomaga, ale smakuje :)w sumie ciekawa jestem jak będzie z miodem smakował, więc daj znać jak się zrobi i jak zdążysz poczuć jego smak
Dodi, AGA 30, Shagga_80, magdzia26, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Gunia wrote:Mauysiu, fajnie, że coraz częściej o wcześniej porze zaglądasz, chyba Ci Heniuś dorasta
A poza tym to postanowiłam go trochę bardziej tuczyć w dzień (dawać ssakowi pić z obu stron, nie tylko z jednej) - kto wie, może to mu jeszcze bardziej pomoże.
A to dlatego że ostatnio marnie przybiera na wadzeA ja, wygodnicka, nie wyobrażam sobie robienia mu sztucznego mleka np. w nocy, więc trzymam się karmienia piersią jak tylko mogę
Shagga_80, aisa, Ilona, Rucia, magdzia26, AGA 30, a-koczek, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
AGA 30 wrote:Wafel wraca w czwartek albo piątek dopiero
Ech tam bedę się przejmować jajami Waflai wstydził się powiedzieć...
Dodi, AGA 30, Shagga_80, Ilona, Rucia, magdzia26, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo to idę laseczki
Trzeba przyzwyczajać organizm wczesnego spania i okrutnie wczesnego wstawaniaBrrr bardziej się boję porannych pobudek niż bólu he he
Dobrze że mam taki nakręcany budzik co dzwoni że cały blok wstawać będzie ze mną na ranki he he:*)
Miłej nocki dobranockiDodi, Gunia, aisa, Rucia, magdzia26, a-koczek lubią tę wiadomość
-
AGA 30 wrote:No to idę laseczki
Trzeba przyzwyczajać organizm wczesnego spania i okrutnie wczesnego wstawaniaBrrr bardziej się boję porannych pobudek niż bólu he he
Dobrze że mam taki nakręcany budzik co dzwoni że cały blok wstawać będzie ze mną na ranki he he:*)
Miłej nocki dobranockiShagga_80, Ilona, magdzia26, AGA 30, aisa lubią tę wiadomość
-
Hej Doduś
ja też nie lubię soku z cebuli
Ale jak będzie potrzeba go wypić to zrobię z miodem, ciekawe, czy jest do przełknięcia.
Mauyś, te wygodnictwo Twoje to dla niektórych jest właśnie hard core. Podobno lepiej (łatwiej?) zrobić mleko sztuczne niż gimnastykować się z Dziecięciem, które potrafi marudzić i się denerwować, że od razu nie leci
Moja siostra z tego co pamiętam to raczej, jak już, to dokarmiała w dzień, a w nocy przez sen karmiła piersią. A po pół roku też w nocy robiła sztuczne - śpiąc. No i pamiętam, że trochę też przechowywała w termosie lub podgrzewaczu i przy łóżku trzymała.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2014, 22:45
Dodi, magdzia26, AGA 30, Pismak, aisa lubią tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
No to się uśmiałam....witam z wieczora....takiego zestawu personalnego to się nie spodziewałam:-) Żbiku, Olka, Kiti, Mauysia, Dodi, Gunia, Aga, Rutka
Kogo pominąwszy, to przepraszawszy
Zacny temat przerabiałyście
Lepsze pejsy niż dredy pod pachami Aga....mój W. twierdzi, że "wacuś" bardziej widoczny jak facet ma wygolone tu i tam
I mam pytanie, aż 1,5 godziny facetowi potrzeba by wygolić "busz" ??
he he....za kilka dni będzie swędzieć....haha
Chyba muszę solidnie nadrobić zaległości
Przygonił mnie mega wypasiasty ból prawego jajnika ale Wy uciekacie to i ja idę po termoforek i spać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2014, 22:47
Dodi, Gunia, mauysia, zbikowa, Spero, Shagga_80, aisa, Ilona, Rucia, magdzia26, AGA 30, Pismak, a-koczek, Blondi22, Sandraa, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
AGA raczej nigdy nie narzekała, że tak gęsto było, że nie mogła sprzętu znaleźć więc raczej wątpię, że tyle czasu na sam busz było potrzebne
Gunia przyzwyczaj się za wczasu do domowych specyfików
witaj jeju
koniec....Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2014, 22:49
jeju, Shagga_80, Ilona, magdzia26, AGA 30, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Dodi jest Ci to wszystko co masz wpisane w paseczku? Jestem ciekawa czy się coś sprawdza.....jak na mój szósty miesiąc mam tylko brzuch wydatny
Nie no w sumie fakt, Aga nic nie mówiła, że Wafel taki włochaty
Dobrej nocy
EDIT: Ciekawe jak mocno może byĆ owłosiony facet w tym miejscu...tak ogólnie się zastanawiam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2014, 22:54
magdzia26, Dodi, AGA 30, a-koczek lubią tę wiadomość
-
z tego wszystkiego co tam napisane, to chyba tylko mdłości czasem (a w zasadzie nudności bardziej) i tylko tyle
mam nadzieję, że to oznaka lekkiej i przyjemnej ciąży
haha mi brzuch też już wyciska bo jest co
mam nadzieję, że akurat to będzie rodzinne i nie musze się obawiać braku objawówTobie już dużo nie zostało w takim razie jeju
magdzia26, jeju lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHeeeeeej Baby
Ależ się uśmiałam z krecika, golonka jaj i 1,2 i resztyJesteście wariatki
Ja dziś miałam komórkę z dala od siebie,bo albo zapomniałam,gdzie lezy, albo Stary korzystał...efekt,że za późno odczytałam alarm od Mauysi ;( weszłam dopiero przed chwilą,ale jak widać za późno bo wszystkie poszły lulu ;( Myślałam,że uda się wcześniej dziś uśpich chłopaków...ale udało się to tylko z nastarszymNajmłodsze po kąpieli i karmieniu ok 19:30 lulało ale po 20 jakoś obudziło się wyspane,wiecie jakby to było już rano
potem uśpiłam Go na leżaczku i przy odkładaniu również zaprotestował i ostatecznie poszedł w kimono ok 21:30....kurcze jak dla odmiany zacznę się na Niego żalić to może znów na przekrój Matce odmieni Mu się ...teraz dla odmiany na korzyść?
Ohooo,przed chwilą zasnął Środkowy....kurcze to dziecko stanowczo za póxno chodzi spać
A ja jak zwykle nie mam jeszcze potrzeby iść spać...posiedzę więc...a jutro mykamy przed południem na szczepienie Igorexa...wyjątkowo zaprosiłam do tego Mamę....zobaczymy,czy będę jak zwykle tego żałowała,gdy po paru minutach od Jej wejścia do nas posprzeczamy się...a moze dopiero przed rozstaniem skoczymy sobie do gardeł...hmm, kto to wiemauysia, magdzia26, Dodi, AGA 30, Pismak, a-koczek, aisa, Blondi22, Sandraa, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyale dałyście czadu dzisiaj. super Was tak poczytać
magdzia26 wrote:Mam lepszy pomysł możemy Sperus wbić się na ślubaczkolwiek dziś dotknęła mnie dość nieprzyjemna inf. ze strony moich rodziców i w sumie trochę nie wiem jak to będzie z tym ślubem... może weselem bardziej, ale nie będę wam tu smęcić.
Kaja wrote:No mnie świta , że ma tego dnia jak my zaczynamy te szaleństwa weselne od 16 właśnie więc się nie wbije z Tobą do niej
Zdjęcie super dziewczyny, zazdroszczę i cieszę się jednocześnie, że spotkanie się udało!
co do golenia, to mój też raz zrobił mi psikusa i se jajca ogolił, ale jakoś mi to nie podpasowało i potem zapuszczał i kwiczał że swędzi
Dodi kochana, syrop z cebuli pychaa wiec zakasaj rękawy i rób jutroa jak cię bardziej rozkłada to idź do lekarza bo nie warto ryzykować i samemu się leczyć, bo to może być bardziej szkodliwe dla maluszka
a w ogóle to rozebrałyście już choinki? mnie jest szkoda kurczę, tak mi jakoś weselej na duchu jak świecą te lampki i w ogóle podoba mi się
Muzi kochana to już 6?? normalnie nie wiem kiedy to zleciało
uciekam spać. kolorowych snów i dawać cynk gdyby któraś urodziłatrzymam kciuki jak coś
a tak a propo to Madzia, ja pewnie gdzie koło maja będę w w-wie więc jak coś to wieszmagdzia26, Dodi, aisa, jeju lubią tę wiadomość