X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2014, 23:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My mamy nadal choinkę uwielbiam nasze aniołki i jakoś tak ciężko mi się z nimi rozstać na rok :(

Spero, magdzia26 lubią tę wiadomość

• jeju Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2014, 23:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to odpiszę, dziś sosna została rozebrana i połamałam jej gałązki, bo mieliśmy taką dużą, że nie było jak przechodzić w pokoju....ale to nie mój pomysł był, mnie przy wybieraniu nie było ha ha

Jak potrzebowałam przedłużacz do żelazka ok. 5 stycznia, to choinka już od tego czasu nie świeciła... a szkoda....w przyszłym roku będzie inaczej, bo bez gości w tym pokoju....nacieszę się drzewkiem i zapachem....

Shagga niech się odmienia....Ruciu niech się ustabilizuje ten Wasz domowy rytm....tego bardzo mocno Wam życzę....powodzenia jutro Aguś z mamą:-)

Shagga_80, Spero, Rucia, magdzia26, AGA 30, Pismak, Kfjatus lubią tę wiadomość

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • Agafia Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2014, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane miłego dnia Wam życzę ;) ja właśnie zmykam pod prysznic i zaraz na pobranie krwi a potem jadę odiwedzić koleżankę i jej 5 miesięczną córcię na ploteczki ;p
    Buźka

Kaja, Spero, magdzia26, Dodi, Pismak, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość

17u9px9i7ha8i4t0.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2014, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć laski z rana !!!!!

Agafia zrób za mnie glukozę odrazu !!!Poproszę :-)

Spero, magdzia26, aisa lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2014, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ale natrzaskalyscie spron ehhh no i temat był Jajcarski i nie tylko hehehe ....

Spero zapamiętałam ten dzień tylko dla tego , że my też idziemy hihihi na weselisko bo tak to bylo by ciężko , a zaproszenie juz mamy hehehe wiec pamiętam i Ciebie!!!!

A co sklerozy ta cholera nie chce odpuścić!!!!!

Spero, magdzia26, Dodi lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2014, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nic smigam na sniadanie !!! Do później

Spero, magdzia26 lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2014, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi Spero ma rację ostatnio oglądałam program o ciezarowkach i tam był temat ciezarna , a choroba tam lekarz ginekolog mówił ze jest dużo antybiotyków dla ciężarnych i powiedzial , ze kobieta w ciąży sie meczy , ale dziecko dwa razy wiecej !!! Ja z moimi zatokami nic nie dostalam bo panimdoktor mówiła , ze zatoki to nie ciężka choroba , aby leczyc anty i mi czosnek pomógł za podpowiedzia Muski !!!!

Dodi lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Muska Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2014, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam kochane :)
    Alez to nastukane, hehe. Tyyyyle mnie ominęło. W pracy nie bardzo moge tyle czytac, ale nadrobie w domu, bo temat jaj mnie zainteresował ;)
    Dalej wszystkie w dwupakach? Na tym polu bez zmian?
    A'propo kalendarium to ja mam w piątek rano wizytę u gina i USG. Do 12:00 postaram się tu cos streścić. Potem śmigam do pracy.
    Specjalnie na ta okazję wzięłam pól dnia wolnego, a w czwartek drugie pól, bo mam wizytę u endo. A w środe muszę TSH zbadać, takze ten tydzień od środy codziennie w LM będę z rana. Gin mnie straszy że co miesiąc będe musiała te badania TSH z krwi robic... Nie lubię igieł :(
    Syropu z cebuli nie cierpię, brrrr. Pare podejść w życiu miałam i za każdymr azem tym plułam...
    Wolę już ten czosnek w nosie ;) Chociaz to jak udrażniacz do rur działa, hehe.
    Zmykam do raportów, ale będe Was podglądać :)
    Buziole zozole!

magdzia26, Kaja, Dodi, AGA 30, Pismak, aisa, Spero, Kfjatus lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2014, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Helou helou!

Primo: miłego dnia i tygodnia :)

Secundo: oddam w dobre ręce przyszlej mamy pół buteleczki witaminy K+D (dla niemowląt karmionych piersią). To się daje od 3 tyg. do ukończenia 3 m-cy przez dziecko. Ja zużyłam 2, 5 buteleczki i nie mam co zrobić z resztą. Która chetna :)? (W KOŃCU się wybieram na pocztę wysłać co nieco Adze :) )

magdzia26, Pismak, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2014, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry.

koczku gratuluje siostrzenicy.
    aisa, żbiczku pikne zdjątko. Zazdraszczam spotkania.
    strazaczko mam nadzieje ze samopoczucie lepsze.
    Zbiku bylo spotkanie w Warszawie, teraz kolej na Katowcie ;)
    Wasze tematy wczorajsze byly bardzo zyciowe!
    Dodi jak sie czujecie dzisiaj? bo chyba mnie zarazilas... kurde teraz ja musze domowymi lekarstwami spróbowac sie podleczyc :/ oj kiepski czas na chorowanie dla mnie. A syrop z cebuli jest bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, ale skoro nie ma innego wyjscia to cóż zrobic.
    Spero ja mam piekną, zywą i pachnącą choinke i jeszcze nie rozbieram jej, czeka na Kornelke... mam nadzieje ze nie opadnie do tego czasu, bo cos czuje ze to moze potrwac ;/
    muzi haha uwielbiam Cie czytac :)
    milo bylo poczytac i poczuc sie jak za dawnch czasów :)
    dziewczyny zaglądajcie czesciej.

A u mnie cóz bez zmian :(. Wczoraj 3 godziny chodzilam po galerii katowickiej i co? i oprócz mega zakwasów, bólu krocza, stóp i pleców nic wiecej :( moje dziecko uwielbia swoja ciasną kawalerke.

Dzisiaj mam gina, ciekawe cóż powie poza zdziwieniem ze jeszcze jestem w dwupaku.

Rucia, magdzia26, Dodi, AGA 30, Pismak, a-koczek, aisa, Spero, jeju, Ilona, Blondi22, Kfjatus lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2014, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ooo ale trafilam, ja bym chetnie przyjela ten podarek mauysiu... mam nadzieje ze bede karmic cycem...

a jak bym nie karmila to przesle dalej :)

magdzia26, mauysia, Dodi, aisa lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2014, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejo!

Jestem mega niewyspana o.O chociaż Dzidek budził się co 4 godziny, to ledwo cokolwiek widzę na oczy.

Mayuś - uwielbiam syrop z cebuli. Wersji z miodem nie znałam, następnym razem wypróbuję :)
    U Ciebie Henio lepiej śpi dzięki kciukowi, a Leo odkrył spanie na brzuchu i zaypia teraz w mgnieniu oka. Pozycja na plecach czy boku nie wchodzi już w grę.

Plemniś - kochana wytrzymaj jeszcze chwilkę :) Już jesteś na finiszu :)

Guniu - karmię z butli i dla ułatwienia sobie sprawy przeniosłam się spać z młodym do salonu, gdzie mam rzut beretem do mikrofali w której podgrzewam wodę, 30 sekund i mleko gotowe. Wbrew pozorom, że Dzidek jest właśnie na buli, jedzenie trwa czasami nawet godzinę. Jemu się nie spieszy. Jedną ręką go trzymam i karmię, a drugą układam pasjansa na telefonie lub gram w bingo i inne gry hazardowe ;)

Muzi - może Wafel chciał się dokąldnie wygolić, więc tyle mu to zajęło. Nadal jestem zdania, że owłosiony Wacław jest lepszy niż goły :)

Za 2 godziny idę z chorowitką do lekarza. Ciekawe co tam się u niej dzieje.

Miłego dnia dziewoje :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2014, 08:10

magdzia26, Dodi, AGA 30, Pismak, Shagga_80, aisa, Spero, jeju, Ilona, Kfjatus lubią tę wiadomość

• plemniczka Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2014, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruciu a moze byc tylko przystrzyżony wacek, bez golenia? :)

magdzia26, Dodi, AGA 30, jeju, Ilona, Kfjatus lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2014, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka wrote:
    Ruciu a moze byc tylko przystrzyżony wacek, bez golenia? :)

Naturalnie :) Ale według mnie nic tak go nie upiększa jak trawnik :P

Dodi, AGA 30, jeju, Ilona lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2014, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska ja też chodzę co miesiąc noooo prawie co miesiąc heheh z paniki przez igly z endo dogadalam sie na co 2 miesiąc i ide dopiero w lutym ufffff jak mi dobrze biedaku znam ten problem

Muska, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2014, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak tam mamuśki zyjeta ??? No Rucia na rzesach chodzi!!!!! A kinia lepiej ???

musia , a jak Heniu sie miewa ????

magdzia26, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• magdzia26 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2014, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam coż za ciekawe rozmowy wczoraj prowadziłyście :D
    co do golenia ja nie uznaję sierści ani na jajkach ani pod pachami ani na plecach cale szczęście nie musiałam mojego P specjalnie do tego przekonywać :P
    Speruś o co toto się stało z rodzicami ??? jak będziesz w Wawce dawaj znaka wcześniej będę zaszczycona poznaniem Cię osobiście :D
    Odsprzedam miejsce na zafasolkowanie za Blondi bo u mnie raczej nici z tego w tym cyklu.
    Olu <3 Żbiku <3 Muzi <3 miło was widzieć wpadajcie częściej :)
    Dużo zdrówka wszystkim zachorowanym :)
    Buziaki i miłego dnia :)

Strażaczka90, Spero, Kfjatus lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2014, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka wrote:
    ooo ale trafilam, ja bym chetnie przyjela ten podarek mauysiu... mam nadzieje ze bede karmic cycem...

a jak bym nie karmila to przesle dalej :)
    ok :) to proszę o adres na priva.

plemniczka, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Pismak Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2014, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry Kochane :)

Ale się działo w weekend a właściwie pod koniec weekendu :)

Od początku:
    Aga jeszcze raz serdecznie gratuluję pracy i nie przejmuj się Waflem widocznie należy to tego typu facetów co na zmiany reagują histerią i lękiem.

Żbiczku i Aisko zazdroszczę spotkania! I jaka to przyjaźń u Nas jest że nawet granice państwowe pokonuje :)

Rucia zdrówka dla Kini :) mam nadzieję że już lepiej :)

Speruś my już z Fedrą pisałyśmy że wbijamy do Ciebie na ślub :P
    Kochana my tutaj po to jesteśmy żeby nam smęcić :)

Co do choinki to my też jeszcze mamy i pewnie zgodnie z tradycją do 2 lutego mieć będziemy m:)

Koczku gratulacje kolejnego bejbika w rodzince :)

Plemniczko zgadzam się z Tobą całkowicie <3 i głosuję rękami i nogami za spotkaniem w Katowicach !

I miłego dnia :)

magdzia26, Dodi, Kaja, AGA 30, a-koczek, Shagga_80, aisa, plemniczka, Spero, Ilona, Kfjatus lubią tę wiadomość

20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm

Angelius Provita

19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]

08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%

2019 Histeroskopia - wszystko ok

08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane

10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok

OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie

Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2014, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry dzień :-)

Jeżżżżżżżu porażka jakaś do czwartku się wykończę normalnie :/ Poszłam ekstra szybciej spać a zasnęłam po 4 rano no po prostu masakra :/ Pięcio minutowe sny miałam co chwile się budziłam bo śniło mi się że do pracy zaspałam że auto nie odpaliło bo to czy tamto :/Ależ jestem głupia normalnie :/

‹‹ 4895 4896 4897 4898 4899 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ