plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
No to odpiszę, dziś sosna została rozebrana i połamałam jej gałązki, bo mieliśmy taką dużą, że nie było jak przechodzić w pokoju....ale to nie mój pomysł był, mnie przy wybieraniu nie było ha ha
Jak potrzebowałam przedłużacz do żelazka ok. 5 stycznia, to choinka już od tego czasu nie świeciła... a szkoda....w przyszłym roku będzie inaczej, bo bez gości w tym pokoju....nacieszę się drzewkiem i zapachem....
Shagga niech się odmienia....Ruciu niech się ustabilizuje ten Wasz domowy rytm....tego bardzo mocno Wam życzę....powodzenia jutro Aguś z mamą
Shagga_80, Spero, Rucia, magdzia26, AGA 30, Pismak, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
No ale natrzaskalyscie spron ehhh no i temat był Jajcarski i nie tylko hehehe ....
Spero zapamiętałam ten dzień tylko dla tego , że my też idziemy hihihi na weselisko bo tak to bylo by ciężko , a zaproszenie juz mamy hehehe wiec pamiętam i Ciebie!!!!
A co sklerozy ta cholera nie chce odpuścić!!!!!Spero, magdzia26, Dodi lubią tę wiadomość
-
Dodi Spero ma rację ostatnio oglądałam program o ciezarowkach i tam był temat ciezarna , a choroba tam lekarz ginekolog mówił ze jest dużo antybiotyków dla ciężarnych i powiedzial , ze kobieta w ciąży sie meczy , ale dziecko dwa razy wiecej !!! Ja z moimi zatokami nic nie dostalam bo panimdoktor mówiła , ze zatoki to nie ciężka choroba , aby leczyc anty i mi czosnek pomógł za podpowiedzia Muski !!!!
Dodi lubi tę wiadomość
-
Witam kochane
Alez to nastukane, hehe. Tyyyyle mnie ominęło. W pracy nie bardzo moge tyle czytac, ale nadrobie w domu, bo temat jaj mnie zainteresował
Dalej wszystkie w dwupakach? Na tym polu bez zmian?
A'propo kalendarium to ja mam w piątek rano wizytę u gina i USG. Do 12:00 postaram się tu cos streścić. Potem śmigam do pracy.
Specjalnie na ta okazję wzięłam pól dnia wolnego, a w czwartek drugie pól, bo mam wizytę u endo. A w środe muszę TSH zbadać, takze ten tydzień od środy codziennie w LM będę z rana. Gin mnie straszy że co miesiąc będe musiała te badania TSH z krwi robic... Nie lubię igieł
Syropu z cebuli nie cierpię, brrrr. Pare podejść w życiu miałam i za każdymr azem tym plułam...
Wolę już ten czosnek w nosieChociaz to jak udrażniacz do rur działa, hehe.
Zmykam do raportów, ale będe Was podglądać
Buziole zozole!magdzia26, Kaja, Dodi, AGA 30, Pismak, aisa, Spero, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Helou helou!
Primo: miłego dnia i tygodnia
Secundo: oddam w dobre ręce przyszlej mamy pół buteleczki witaminy K+D (dla niemowląt karmionych piersią). To się daje od 3 tyg. do ukończenia 3 m-cy przez dziecko. Ja zużyłam 2, 5 buteleczki i nie mam co zrobić z resztą. Która chetna? (W KOŃCU się wybieram na pocztę wysłać co nieco Adze
)
magdzia26, Pismak, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry.
koczku gratuluje siostrzenicy.
aisa, żbiczku pikne zdjątko. Zazdraszczam spotkania.
strazaczko mam nadzieje ze samopoczucie lepsze.
Zbiku bylo spotkanie w Warszawie, teraz kolej na Katowcie
Wasze tematy wczorajsze byly bardzo zyciowe!
Dodi jak sie czujecie dzisiaj? bo chyba mnie zarazilas... kurde teraz ja musze domowymi lekarstwami spróbowac sie podleczycoj kiepski czas na chorowanie dla mnie. A syrop z cebuli jest bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, ale skoro nie ma innego wyjscia to cóż zrobic.
Spero ja mam piekną, zywą i pachnącą choinke i jeszcze nie rozbieram jej, czeka na Kornelke... mam nadzieje ze nie opadnie do tego czasu, bo cos czuje ze to moze potrwac ;/
muzi haha uwielbiam Cie czytac
milo bylo poczytac i poczuc sie jak za dawnch czasów
dziewczyny zaglądajcie czesciej.
A u mnie cóz bez zmian. Wczoraj 3 godziny chodzilam po galerii katowickiej i co? i oprócz mega zakwasów, bólu krocza, stóp i pleców nic wiecej
moje dziecko uwielbia swoja ciasną kawalerke.
Dzisiaj mam gina, ciekawe cóż powie poza zdziwieniem ze jeszcze jestem w dwupaku.
Rucia, magdzia26, Dodi, AGA 30, Pismak, a-koczek, aisa, Spero, jeju, Ilona, Blondi22, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHejo!
Jestem mega niewyspanachociaż Dzidek budził się co 4 godziny, to ledwo cokolwiek widzę na oczy.
Mayuś - uwielbiam syrop z cebuli. Wersji z miodem nie znałam, następnym razem wypróbuję
U Ciebie Henio lepiej śpi dzięki kciukowi, a Leo odkrył spanie na brzuchu i zaypia teraz w mgnieniu oka. Pozycja na plecach czy boku nie wchodzi już w grę.
Plemniś - kochana wytrzymaj jeszcze chwilkęJuż jesteś na finiszu
Guniu - karmię z butli i dla ułatwienia sobie sprawy przeniosłam się spać z młodym do salonu, gdzie mam rzut beretem do mikrofali w której podgrzewam wodę, 30 sekund i mleko gotowe. Wbrew pozorom, że Dzidek jest właśnie na buli, jedzenie trwa czasami nawet godzinę. Jemu się nie spieszy. Jedną ręką go trzymam i karmię, a drugą układam pasjansa na telefonie lub gram w bingo i inne gry hazardowe
Muzi - może Wafel chciał się dokąldnie wygolić, więc tyle mu to zajęło. Nadal jestem zdania, że owłosiony Wacław jest lepszy niż goły
Za 2 godziny idę z chorowitką do lekarza. Ciekawe co tam się u niej dzieje.
Miłego dnia dziewojeWiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2014, 08:10
magdzia26, Dodi, AGA 30, Pismak, Shagga_80, aisa, Spero, jeju, Ilona, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Muska ja też chodzę co miesiąc noooo prawie co miesiąc heheh z paniki przez igly z endo dogadalam sie na co 2 miesiąc i ide dopiero w lutym ufffff jak mi dobrze biedaku znam ten problem
Muska, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
Witam coż za ciekawe rozmowy wczoraj prowadziłyście
co do golenia ja nie uznaję sierści ani na jajkach ani pod pachami ani na plecach cale szczęście nie musiałam mojego P specjalnie do tego przekonywać
Speruś o co toto się stało z rodzicami ??? jak będziesz w Wawce dawaj znaka wcześniej będę zaszczycona poznaniem Cię osobiście
Odsprzedam miejsce na zafasolkowanie za Blondi bo u mnie raczej nici z tego w tym cyklu.
OluŻbiku
Muzi
miło was widzieć wpadajcie częściej
Dużo zdrówka wszystkim zachorowanym
Buziaki i miłego dniaStrażaczka90, Spero, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry Kochane
Ale się działo w weekend a właściwie pod koniec weekendu
Od początku:
Aga jeszcze raz serdecznie gratuluję pracy i nie przejmuj się Waflem widocznie należy to tego typu facetów co na zmiany reagują histerią i lękiem.
Żbiczku i Aisko zazdroszczę spotkania! I jaka to przyjaźń u Nas jest że nawet granice państwowe pokonuje
Rucia zdrówka dla Kinimam nadzieję że już lepiej
Speruś my już z Fedrą pisałyśmy że wbijamy do Ciebie na ślub
Kochana my tutaj po to jesteśmy żeby nam smęcić
Co do choinki to my też jeszcze mamy i pewnie zgodnie z tradycją do 2 lutego mieć będziemy m:)
Koczku gratulacje kolejnego bejbika w rodzince
Plemniczko zgadzam się z Tobą całkowiciei głosuję rękami i nogami za spotkaniem w Katowicach !
I miłego dnia
magdzia26, Dodi, Kaja, AGA 30, a-koczek, Shagga_80, aisa, plemniczka, Spero, Ilona, Kfjatus lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
nick nieaktualnyDobry dzień
Jeżżżżżżżu porażka jakaś do czwartku się wykończę normalniePoszłam ekstra szybciej spać a zasnęłam po 4 rano no po prostu masakra
Pięcio minutowe sny miałam co chwile się budziłam bo śniło mi się że do pracy zaspałam że auto nie odpaliło bo to czy tamto :/Ależ jestem głupia normalnie