X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 stycznia 2014, 23:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My mamy nadal choinkę uwielbiam nasze aniołki i jakoś tak ciężko mi się z nimi rozstać na rok :(

Spero, magdzia26 lubią tę wiadomość

• jeju Autorytet

Wysłany: 12 stycznia 2014, 23:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to odpiszę, dziś sosna została rozebrana i połamałam jej gałązki, bo mieliśmy taką dużą, że nie było jak przechodzić w pokoju....ale to nie mój pomysł był, mnie przy wybieraniu nie było ha ha

Jak potrzebowałam przedłużacz do żelazka ok. 5 stycznia, to choinka już od tego czasu nie świeciła... a szkoda....w przyszłym roku będzie inaczej, bo bez gości w tym pokoju....nacieszę się drzewkiem i zapachem....

Shagga niech się odmienia....Ruciu niech się ustabilizuje ten Wasz domowy rytm....tego bardzo mocno Wam życzę....powodzenia jutro Aguś z mamą:-)

Shagga_80, Spero, Rucia, magdzia26, AGA 30, Pismak, Kfjatus lubią tę wiadomość

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • Agafia Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2014, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane miłego dnia Wam życzę ;) ja właśnie zmykam pod prysznic i zaraz na pobranie krwi a potem jadę odiwedzić koleżankę i jej 5 miesięczną córcię na ploteczki ;p
    Buźka

Kaja, Spero, magdzia26, Dodi, Pismak, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość

17u9px9i7ha8i4t0.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2014, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć laski z rana !!!!!

Agafia zrób za mnie glukozę odrazu !!!Poproszę :-)

Spero, magdzia26, aisa lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2014, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ale natrzaskalyscie spron ehhh no i temat był Jajcarski i nie tylko hehehe ....

Spero zapamiętałam ten dzień tylko dla tego , że my też idziemy hihihi na weselisko bo tak to bylo by ciężko , a zaproszenie juz mamy hehehe wiec pamiętam i Ciebie!!!!

A co sklerozy ta cholera nie chce odpuścić!!!!!

Spero, magdzia26, Dodi lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2014, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nic smigam na sniadanie !!! Do później

Spero, magdzia26 lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2014, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi Spero ma rację ostatnio oglądałam program o ciezarowkach i tam był temat ciezarna , a choroba tam lekarz ginekolog mówił ze jest dużo antybiotyków dla ciężarnych i powiedzial , ze kobieta w ciąży sie meczy , ale dziecko dwa razy wiecej !!! Ja z moimi zatokami nic nie dostalam bo panimdoktor mówiła , ze zatoki to nie ciężka choroba , aby leczyc anty i mi czosnek pomógł za podpowiedzia Muski !!!!

Dodi lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Muska Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2014, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam kochane :)
    Alez to nastukane, hehe. Tyyyyle mnie ominęło. W pracy nie bardzo moge tyle czytac, ale nadrobie w domu, bo temat jaj mnie zainteresował ;)
    Dalej wszystkie w dwupakach? Na tym polu bez zmian?
    A'propo kalendarium to ja mam w piątek rano wizytę u gina i USG. Do 12:00 postaram się tu cos streścić. Potem śmigam do pracy.
    Specjalnie na ta okazję wzięłam pól dnia wolnego, a w czwartek drugie pól, bo mam wizytę u endo. A w środe muszę TSH zbadać, takze ten tydzień od środy codziennie w LM będę z rana. Gin mnie straszy że co miesiąc będe musiała te badania TSH z krwi robic... Nie lubię igieł :(
    Syropu z cebuli nie cierpię, brrrr. Pare podejść w życiu miałam i za każdymr azem tym plułam...
    Wolę już ten czosnek w nosie ;) Chociaz to jak udrażniacz do rur działa, hehe.
    Zmykam do raportów, ale będe Was podglądać :)
    Buziole zozole!

magdzia26, Kaja, Dodi, AGA 30, Pismak, aisa, Spero, Kfjatus lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2014, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Helou helou!

Primo: miłego dnia i tygodnia :)

Secundo: oddam w dobre ręce przyszlej mamy pół buteleczki witaminy K+D (dla niemowląt karmionych piersią). To się daje od 3 tyg. do ukończenia 3 m-cy przez dziecko. Ja zużyłam 2, 5 buteleczki i nie mam co zrobić z resztą. Która chetna :)? (W KOŃCU się wybieram na pocztę wysłać co nieco Adze :) )

magdzia26, Pismak, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2014, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry.

koczku gratuluje siostrzenicy.
    aisa, żbiczku pikne zdjątko. Zazdraszczam spotkania.
    strazaczko mam nadzieje ze samopoczucie lepsze.
    Zbiku bylo spotkanie w Warszawie, teraz kolej na Katowcie ;)
    Wasze tematy wczorajsze byly bardzo zyciowe!
    Dodi jak sie czujecie dzisiaj? bo chyba mnie zarazilas... kurde teraz ja musze domowymi lekarstwami spróbowac sie podleczyc :/ oj kiepski czas na chorowanie dla mnie. A syrop z cebuli jest bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, ale skoro nie ma innego wyjscia to cóż zrobic.
    Spero ja mam piekną, zywą i pachnącą choinke i jeszcze nie rozbieram jej, czeka na Kornelke... mam nadzieje ze nie opadnie do tego czasu, bo cos czuje ze to moze potrwac ;/
    muzi haha uwielbiam Cie czytac :)
    milo bylo poczytac i poczuc sie jak za dawnch czasów :)
    dziewczyny zaglądajcie czesciej.

A u mnie cóz bez zmian :(. Wczoraj 3 godziny chodzilam po galerii katowickiej i co? i oprócz mega zakwasów, bólu krocza, stóp i pleców nic wiecej :( moje dziecko uwielbia swoja ciasną kawalerke.

Dzisiaj mam gina, ciekawe cóż powie poza zdziwieniem ze jeszcze jestem w dwupaku.

Rucia, magdzia26, Dodi, AGA 30, Pismak, a-koczek, aisa, Spero, jeju, Ilona, Blondi22, Kfjatus lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2014, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ooo ale trafilam, ja bym chetnie przyjela ten podarek mauysiu... mam nadzieje ze bede karmic cycem...

a jak bym nie karmila to przesle dalej :)

magdzia26, mauysia, Dodi, aisa lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2014, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejo!

Jestem mega niewyspana o.O chociaż Dzidek budził się co 4 godziny, to ledwo cokolwiek widzę na oczy.

Mayuś - uwielbiam syrop z cebuli. Wersji z miodem nie znałam, następnym razem wypróbuję :)
    U Ciebie Henio lepiej śpi dzięki kciukowi, a Leo odkrył spanie na brzuchu i zaypia teraz w mgnieniu oka. Pozycja na plecach czy boku nie wchodzi już w grę.

Plemniś - kochana wytrzymaj jeszcze chwilkę :) Już jesteś na finiszu :)

Guniu - karmię z butli i dla ułatwienia sobie sprawy przeniosłam się spać z młodym do salonu, gdzie mam rzut beretem do mikrofali w której podgrzewam wodę, 30 sekund i mleko gotowe. Wbrew pozorom, że Dzidek jest właśnie na buli, jedzenie trwa czasami nawet godzinę. Jemu się nie spieszy. Jedną ręką go trzymam i karmię, a drugą układam pasjansa na telefonie lub gram w bingo i inne gry hazardowe ;)

Muzi - może Wafel chciał się dokąldnie wygolić, więc tyle mu to zajęło. Nadal jestem zdania, że owłosiony Wacław jest lepszy niż goły :)

Za 2 godziny idę z chorowitką do lekarza. Ciekawe co tam się u niej dzieje.

Miłego dnia dziewoje :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2014, 08:10

magdzia26, Dodi, AGA 30, Pismak, Shagga_80, aisa, Spero, jeju, Ilona, Kfjatus lubią tę wiadomość

• plemniczka Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2014, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruciu a moze byc tylko przystrzyżony wacek, bez golenia? :)

magdzia26, Dodi, AGA 30, jeju, Ilona, Kfjatus lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2014, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka wrote:
    Ruciu a moze byc tylko przystrzyżony wacek, bez golenia? :)

Naturalnie :) Ale według mnie nic tak go nie upiększa jak trawnik :P

Dodi, AGA 30, jeju, Ilona lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2014, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska ja też chodzę co miesiąc noooo prawie co miesiąc heheh z paniki przez igly z endo dogadalam sie na co 2 miesiąc i ide dopiero w lutym ufffff jak mi dobrze biedaku znam ten problem

Muska, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2014, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak tam mamuśki zyjeta ??? No Rucia na rzesach chodzi!!!!! A kinia lepiej ???

musia , a jak Heniu sie miewa ????

magdzia26, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• magdzia26 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2014, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam coż za ciekawe rozmowy wczoraj prowadziłyście :D
    co do golenia ja nie uznaję sierści ani na jajkach ani pod pachami ani na plecach cale szczęście nie musiałam mojego P specjalnie do tego przekonywać :P
    Speruś o co toto się stało z rodzicami ??? jak będziesz w Wawce dawaj znaka wcześniej będę zaszczycona poznaniem Cię osobiście :D
    Odsprzedam miejsce na zafasolkowanie za Blondi bo u mnie raczej nici z tego w tym cyklu.
    Olu <3 Żbiku <3 Muzi <3 miło was widzieć wpadajcie częściej :)
    Dużo zdrówka wszystkim zachorowanym :)
    Buziaki i miłego dnia :)

Strażaczka90, Spero, Kfjatus lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2014, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka wrote:
    ooo ale trafilam, ja bym chetnie przyjela ten podarek mauysiu... mam nadzieje ze bede karmic cycem...

a jak bym nie karmila to przesle dalej :)
    ok :) to proszę o adres na priva.

plemniczka, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Pismak Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2014, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry Kochane :)

Ale się działo w weekend a właściwie pod koniec weekendu :)

Od początku:
    Aga jeszcze raz serdecznie gratuluję pracy i nie przejmuj się Waflem widocznie należy to tego typu facetów co na zmiany reagują histerią i lękiem.

Żbiczku i Aisko zazdroszczę spotkania! I jaka to przyjaźń u Nas jest że nawet granice państwowe pokonuje :)

Rucia zdrówka dla Kini :) mam nadzieję że już lepiej :)

Speruś my już z Fedrą pisałyśmy że wbijamy do Ciebie na ślub :P
    Kochana my tutaj po to jesteśmy żeby nam smęcić :)

Co do choinki to my też jeszcze mamy i pewnie zgodnie z tradycją do 2 lutego mieć będziemy m:)

Koczku gratulacje kolejnego bejbika w rodzince :)

Plemniczko zgadzam się z Tobą całkowicie <3 i głosuję rękami i nogami za spotkaniem w Katowicach !

I miłego dnia :)

magdzia26, Dodi, Kaja, AGA 30, a-koczek, Shagga_80, aisa, plemniczka, Spero, Ilona, Kfjatus lubią tę wiadomość

20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm

Angelius Provita

19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]

08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%

2019 Histeroskopia - wszystko ok

08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane

10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok

OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie

Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2014, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry dzień :-)

Jeżżżżżżżu porażka jakaś do czwartku się wykończę normalnie :/ Poszłam ekstra szybciej spać a zasnęłam po 4 rano no po prostu masakra :/ Pięcio minutowe sny miałam co chwile się budziłam bo śniło mi się że do pracy zaspałam że auto nie odpaliło bo to czy tamto :/Ależ jestem głupia normalnie :/

‹‹ 4895 4896 4897 4898 4899 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ