X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2014, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga pracę przezywasz hihi i fajnie idz i zarob na swoje zachcianki , a Waflowi kup nową goarke do jajek hihi ;-) albo zarobisz kase na urlop pod palma tego ci życzę! !!!!

AGA 30, magdzia26, aisa, Dodi, Ilona lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Pismak Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2014, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga zapomniałam Ci napisać ja za anty TG płaciłam 30 zł.

AGA 30 lubi tę wiadomość

20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm

Angelius Provita

19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]

08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%

2019 Histeroskopia - wszystko ok

08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane

10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok

OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie

Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2014, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Aga pracę przezywasz hihi i fajnie idz i zarob na swoje zachcianki , a Waflowi kup nową goarke do jajek hihi ;-) albo zarobisz kase na urlop pod palma tego ci życzę! !!!!

He he he na in vitro zarobię he he he:-)
    Dziewczyny 3 lata siedziałam w domu normalnie teraz się zastanawiam jak to wytrzymałam :-)
    Na początku było fajnie potem operacja to jeszcze lepiej bo mogłam się wykurować ale cieszę się teraz jak dziecko z tej pracy :-)
    Same plusy widzę tej pracy :-)

Kaja, magdzia26, Pismak, Muska, aisa, Dodi, Ilona, Rucia, Spero, mauysia, Gunia lubią tę wiadomość

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2014, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej

Widze ostra dyskusja była wczoraj wieczorem. Fajnie w koncu troche stron było do nadrabiania. Moj m często goli ( czyzby mnie tak często zdradzał? hmmm). Ja ogólnie nie lubię włosów po żadną postacią u faceta. może dlatego ze mój ma skromne owłosienie jedynie na jajkach busz ale od momentu jak goli ewentualnie strzyże jest ok.

Ja też oddam miejsce z zamianą z Plemniczka bo niestty jeszcze chwila i koleżanka zawita. nie wiem co juz mam robić. ide chyba sobie wyniki jakies porobię dla jeszcze większego uspokojenia.

AGA 30, magdzia26, Dodi, Spero lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2014, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agus dasz radę. ja mam sąsiadkę która też ma chory kręgosłup ( nie wiem czy faktycznie czy udaje) jest ciągle na utrzymaniu męża który nawet nieźle zarabia ale jak widzę jak ona musi sie błąaźnić o każdą złotówke na zakupy, na głupie podpaski to wiem że każda praca każda zarobiona złotówka da kobiecie więcej godności i szacunku niz jej brak. Także Aga nie poddawaj sie i stań sie w koncu niezależna kobieta.

AGA 30, magdzia26, Dodi, Spero lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2014, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Baby!
    Rucia ja też dziś ledwo żywa ...jak zwykle szperalam do pozna na necie (kładłam się lulu ok 2) a potem chyba 2-3 pobudki...a o 7 Igorek w ogóle wstał..zresztą sama jestem przejęta swoimi planami no i faktem by dziś nie zaspac więc ogólnie spać nie mogłam też.
    Teraz czeka mnie spoooro załatwiania i dowiadywania się...jak coś ruszy to pochwale się...póki co nie chcę zapeszac :-)

A tymczasem odmeldowuje się...Igorek zasnął my zjedlismy śniadanie więc zaczynam nas szykować do wyjścia,zaraz Mama przyjedzie i jak wszyscy będą gotowi to mykamy na szczepienie Najmłodszego.

magdzia26, Dodi, Rucia, Spero lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2014, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeżu jakie ja mam już plany na moje wypłaty he he :-)
    Ale najchętniej to je będę zostaiwąła na końcie nie się pieniążki mnożą co miesiąc a potem napisze piznes plan dostanę dotację i otworzę naleśnikarnię he he he :-)

Kaja, aisa, a-koczek, magdzia26, Dodi, Spero, gocha04 lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2014, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga no to super ze plany masz brawo !!!!

AGA 30, magdzia26, Spero lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2014, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga w gdańsku jest knajpa gdzie dania glownie z naleśników rewelacja , a i kolalizacja nie za ciekawa , a ludzi multum tam zawsze bo ceny dostepne bo graniczy z uniwerkiem rewelacja pomysł!!!!!

AGA 30, a-koczek, magdzia26 lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2014, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Aga no to super ze plany masz brawo !!!!

No od planów do realizacji daleka droga hi hi hi :-)
    Mam nadzieję ze teraz się uda coś zaoszczędzić nam bo będzie miał czlowiek obwiązki praca dom praca dom to skończy się jeżdżenie byle gdzie byle po co itp. Będzie w końcu konkretne wytłumaczenie że nie pojade bo pracuję :-)
    NP. dziś rano dostałam sms i tu cytuje "to przyjedź to skoczymy do miasta rachynki zapłacić "
    Napisala koleżanka która od siebie ma do banku 6-7 km a ja do niej mam 15 km he he i ja mam jechać z nią rachunki od niej zapłacić :/ Ludzie sa naprawdę śmieszni :/

• Kaja Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2014, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga no cóż są ludzie i ludziska heheh nie ma co se nimi głowę zawracać !!!!!

AGA 30, magdzia26 lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2014, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale powiedźcie dziewczyny czy wy też macie takich znajomych :/
    Ja nie powiem bardzo lubimy z Waflem tą znajomą mają 3 dzieci lubimy tam jeździć i jesteśmy tam dość często bo widzimy sie praktycznie raz dwa razy w tygodniu :-) Ale to ze jesteśmy dobrymi znajomymi to nie znaczy że my na każde pierdnięcie mamy być :/
    Czy wasi znajomi też mają taką wyobraźnię dobrych znajomych :/

• Dodi Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2014, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

Spero :*

Sorki plemniczko nie pomyślałam, że mogę Cię zarazić :/ katar i kichanie póki co nie przechodzi... :(

Moja choina jeszcze stoi, ale mam sztuczną, więc nie musze się martwić że się posypie. Tak więc może sobie postoi do 02.02.

Na temat moich znajomych z kolei się nie wypowiem, bo ostatnio coraz gorzej normalnie.

Odganiam Wasze @ a kysz, a kysz....

Miłego dnia :*

Shagga_80, Spero, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2014, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak mi się dziś ten dzień wlecze najchętniej to wskoczyłabym do łozka i juz dzis z niego nie wychodziła z tu dopiero 12 do 17 praca poźniej ma wpaść gość rolety mi zamontować wieć pewnie w łóżku najwcześniej 21

zpbnej28qs8fkan8.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2014, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja już pranie dziś zrobiłam he he:-) I myślę czy następne zrobić :-)

Musiałabym skoczyć do miasta ale nie chce mi się okrutnie :-)

magdzia26, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2014, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i mam dobre wieści bo spisałam się z kolezanką co pracuje w tej firmie co idę do pracy i pisała mi że parę osób jeździ z mojej okolicy autobusem więc napewno uda się dosztukować sobie parę osób do auta albo autobusem jeżdzić do pracy :-)

magdzia26, Kaja, Strażaczka90, Shagga_80, Spero, aisa lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2014, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzisz Aga praca ci sprzyja !!!!! I ludzie tez pomocni widzę :-) super rok zacząć z nowinkami

magdzia26, Strażaczka90, AGA 30, aisa lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2014, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do znajomych mam Super i w tym jedną przyjaciółkę od 18 lat i na nic nie mogę narzekać !!!! Zawsze mogą na mnie liczyc a ja na nich :-) wesoła paczka

magdzia26, Strażaczka90, AGA 30, Spero lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• plemniczka Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2014, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    koczku cholibka... moze jednak ta małpa wredna nie przyjdzie :(

shaggi intrygujesz mnie z tą swoją tajemnicą ;) Trzymam kciuki.

Aga no wiadomo ze nowa praca to stres, ale pewnie szybko sie zaklimatyzujesz, a jestes tak fajna i zabawna ze pewnie odrazu Cie polubią. I fajnie ze z dojazdem mozesz miec lepiej.

Dodi heh ja wczoraj na noc wypilam gorące mleko z czosnkiem i maslem, witamine c rozpuscilam, rutinoscorbin i nie jest gorzej... a moze i mniej mnie gardlo boli.

Za godzine ide do gina, juz nie moge sie doczekac.

Dodi, Ilona, magdzia26, Blondi22, Strażaczka90, Shagga_80, AGA 30, Spero, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2014, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi nie ma, moze rodzi...
    i Ilonki...

Ilona, magdzia26, Kaja, Blondi22, Strażaczka90, Spero, aisa lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
‹‹ 4896 4897 4898 4899 4900 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ