X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2014, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga pracę przezywasz hihi i fajnie idz i zarob na swoje zachcianki , a Waflowi kup nową goarke do jajek hihi ;-) albo zarobisz kase na urlop pod palma tego ci życzę! !!!!

AGA 30, magdzia26, aisa, Dodi, Ilona lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Pismak Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2014, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga zapomniałam Ci napisać ja za anty TG płaciłam 30 zł.

AGA 30 lubi tę wiadomość

20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm

Angelius Provita

19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]

08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%

2019 Histeroskopia - wszystko ok

08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane

10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok

OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie

Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2014, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Aga pracę przezywasz hihi i fajnie idz i zarob na swoje zachcianki , a Waflowi kup nową goarke do jajek hihi ;-) albo zarobisz kase na urlop pod palma tego ci życzę! !!!!

He he he na in vitro zarobię he he he:-)
    Dziewczyny 3 lata siedziałam w domu normalnie teraz się zastanawiam jak to wytrzymałam :-)
    Na początku było fajnie potem operacja to jeszcze lepiej bo mogłam się wykurować ale cieszę się teraz jak dziecko z tej pracy :-)
    Same plusy widzę tej pracy :-)

Kaja, magdzia26, Pismak, Muska, aisa, Dodi, Ilona, Rucia, Spero, mauysia, Gunia lubią tę wiadomość

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2014, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej

Widze ostra dyskusja była wczoraj wieczorem. Fajnie w koncu troche stron było do nadrabiania. Moj m często goli ( czyzby mnie tak często zdradzał? hmmm). Ja ogólnie nie lubię włosów po żadną postacią u faceta. może dlatego ze mój ma skromne owłosienie jedynie na jajkach busz ale od momentu jak goli ewentualnie strzyże jest ok.

Ja też oddam miejsce z zamianą z Plemniczka bo niestty jeszcze chwila i koleżanka zawita. nie wiem co juz mam robić. ide chyba sobie wyniki jakies porobię dla jeszcze większego uspokojenia.

AGA 30, magdzia26, Dodi, Spero lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2014, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agus dasz radę. ja mam sąsiadkę która też ma chory kręgosłup ( nie wiem czy faktycznie czy udaje) jest ciągle na utrzymaniu męża który nawet nieźle zarabia ale jak widzę jak ona musi sie błąaźnić o każdą złotówke na zakupy, na głupie podpaski to wiem że każda praca każda zarobiona złotówka da kobiecie więcej godności i szacunku niz jej brak. Także Aga nie poddawaj sie i stań sie w koncu niezależna kobieta.

AGA 30, magdzia26, Dodi, Spero lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2014, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Baby!
    Rucia ja też dziś ledwo żywa ...jak zwykle szperalam do pozna na necie (kładłam się lulu ok 2) a potem chyba 2-3 pobudki...a o 7 Igorek w ogóle wstał..zresztą sama jestem przejęta swoimi planami no i faktem by dziś nie zaspac więc ogólnie spać nie mogłam też.
    Teraz czeka mnie spoooro załatwiania i dowiadywania się...jak coś ruszy to pochwale się...póki co nie chcę zapeszac :-)

A tymczasem odmeldowuje się...Igorek zasnął my zjedlismy śniadanie więc zaczynam nas szykować do wyjścia,zaraz Mama przyjedzie i jak wszyscy będą gotowi to mykamy na szczepienie Najmłodszego.

magdzia26, Dodi, Rucia, Spero lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2014, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeżu jakie ja mam już plany na moje wypłaty he he :-)
    Ale najchętniej to je będę zostaiwąła na końcie nie się pieniążki mnożą co miesiąc a potem napisze piznes plan dostanę dotację i otworzę naleśnikarnię he he he :-)

Kaja, aisa, a-koczek, magdzia26, Dodi, Spero, gocha04 lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2014, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga no to super ze plany masz brawo !!!!

AGA 30, magdzia26, Spero lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2014, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga w gdańsku jest knajpa gdzie dania glownie z naleśników rewelacja , a i kolalizacja nie za ciekawa , a ludzi multum tam zawsze bo ceny dostepne bo graniczy z uniwerkiem rewelacja pomysł!!!!!

AGA 30, a-koczek, magdzia26 lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2014, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Aga no to super ze plany masz brawo !!!!

No od planów do realizacji daleka droga hi hi hi :-)
    Mam nadzieję ze teraz się uda coś zaoszczędzić nam bo będzie miał czlowiek obwiązki praca dom praca dom to skończy się jeżdżenie byle gdzie byle po co itp. Będzie w końcu konkretne wytłumaczenie że nie pojade bo pracuję :-)
    NP. dziś rano dostałam sms i tu cytuje "to przyjedź to skoczymy do miasta rachynki zapłacić "
    Napisala koleżanka która od siebie ma do banku 6-7 km a ja do niej mam 15 km he he i ja mam jechać z nią rachunki od niej zapłacić :/ Ludzie sa naprawdę śmieszni :/

• Kaja Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2014, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga no cóż są ludzie i ludziska heheh nie ma co se nimi głowę zawracać !!!!!

AGA 30, magdzia26 lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2014, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale powiedźcie dziewczyny czy wy też macie takich znajomych :/
    Ja nie powiem bardzo lubimy z Waflem tą znajomą mają 3 dzieci lubimy tam jeździć i jesteśmy tam dość często bo widzimy sie praktycznie raz dwa razy w tygodniu :-) Ale to ze jesteśmy dobrymi znajomymi to nie znaczy że my na każde pierdnięcie mamy być :/
    Czy wasi znajomi też mają taką wyobraźnię dobrych znajomych :/

• Dodi Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2014, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

Spero :*

Sorki plemniczko nie pomyślałam, że mogę Cię zarazić :/ katar i kichanie póki co nie przechodzi... :(

Moja choina jeszcze stoi, ale mam sztuczną, więc nie musze się martwić że się posypie. Tak więc może sobie postoi do 02.02.

Na temat moich znajomych z kolei się nie wypowiem, bo ostatnio coraz gorzej normalnie.

Odganiam Wasze @ a kysz, a kysz....

Miłego dnia :*

Shagga_80, Spero, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2014, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak mi się dziś ten dzień wlecze najchętniej to wskoczyłabym do łozka i juz dzis z niego nie wychodziła z tu dopiero 12 do 17 praca poźniej ma wpaść gość rolety mi zamontować wieć pewnie w łóżku najwcześniej 21

zpbnej28qs8fkan8.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2014, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja już pranie dziś zrobiłam he he:-) I myślę czy następne zrobić :-)

Musiałabym skoczyć do miasta ale nie chce mi się okrutnie :-)

magdzia26, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2014, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i mam dobre wieści bo spisałam się z kolezanką co pracuje w tej firmie co idę do pracy i pisała mi że parę osób jeździ z mojej okolicy autobusem więc napewno uda się dosztukować sobie parę osób do auta albo autobusem jeżdzić do pracy :-)

magdzia26, Kaja, Strażaczka90, Shagga_80, Spero, aisa lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2014, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzisz Aga praca ci sprzyja !!!!! I ludzie tez pomocni widzę :-) super rok zacząć z nowinkami

magdzia26, Strażaczka90, AGA 30, aisa lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2014, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co do znajomych mam Super i w tym jedną przyjaciółkę od 18 lat i na nic nie mogę narzekać !!!! Zawsze mogą na mnie liczyc a ja na nich :-) wesoła paczka

magdzia26, Strażaczka90, AGA 30, Spero lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• plemniczka Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2014, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    koczku cholibka... moze jednak ta małpa wredna nie przyjdzie :(

shaggi intrygujesz mnie z tą swoją tajemnicą ;) Trzymam kciuki.

Aga no wiadomo ze nowa praca to stres, ale pewnie szybko sie zaklimatyzujesz, a jestes tak fajna i zabawna ze pewnie odrazu Cie polubią. I fajnie ze z dojazdem mozesz miec lepiej.

Dodi heh ja wczoraj na noc wypilam gorące mleko z czosnkiem i maslem, witamine c rozpuscilam, rutinoscorbin i nie jest gorzej... a moze i mniej mnie gardlo boli.

Za godzine ide do gina, juz nie moge sie doczekac.

Dodi, Ilona, magdzia26, Blondi22, Strażaczka90, Shagga_80, AGA 30, Spero, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2014, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi nie ma, moze rodzi...
    i Ilonki...

Ilona, magdzia26, Kaja, Blondi22, Strażaczka90, Spero, aisa lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
‹‹ 4896 4897 4898 4899 4900 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ