plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAisko - rozumiem, że córeczka się szykuje?
Widzę, że dziewyczy nadal w dwupakach
Kinia ma lekką infekcję, nic groźnego, ma siedzieć 3 dni w domu i brać lekarstwa.
Wstałam z drzemki i idę robić obiad dopóki Dzidek śpi. 2 godziny go usypiałamStrażaczka90, Spero, aisa, Shagga_80, jeju lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam po południem
No to emocje rosną Plemniczkę wymaca gin i pójdzie jak z platka
A za autobus pracowniczy podobno nic się nie płaci tak mi znajoma napisała
Trzeba zjeść coś na obiadek
magdzia26, Strażaczka90, Spero, aisa, plemniczka lubią tę wiadomość
-
Ilona, fajnie by było jakby tu dali coś podobnego jak u Ciebie. W Walentynki się przekonam
Ruciu, na usg w 18 tyg powiedzieli, że prawdopodobnie chłopak. Potem już nie było podglądania więc na 100% nie wiadomo. Zdrówka dla Kini!
Plemniś, czekamy na wieści. Ciekawe jaką mine miał gin
Jeszcze pół godziny i uciekam do domu
Ps. Rano było -9, na północy było ładniej bo -7 i śnieg..Kaja, Strażaczka90, Rucia, magdzia26, Dodi, Ilona, plemniczka, Effcia28, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Asia najważniejsze aby zdrowe było , a ja tez teraz nie na 100 nie wiem czy chłop będzie , ale może w środę się przekonam bo mam połówkowe. Asia spokjnych pół godziny
Strażaczka90, magdzia26, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywitam popołudniem
widzę, że zaciskacie nogi, skoro jeszcze nie ma nowego owudzieciecia.
Plemniczko, może coś ruszy po badaniu. Daj znać nam oczywiście
Aisko, cieszę się że wszystko dobrze u Wasoby tak dalej
Za spotkaniem w Kato jestem jak najbardziej! A jak będę w W-wie to się na pewno odezwę Magdziu :*
Noo a u mnie... to w sumie wczoraj byłam u rodziców to mama powiedziała, że ojciec będzie pozew o rozwód składałwięc super wyczucie czasu mają... za parę miesięcy ślub, a oni mi będą szopki odstawiać. Nie łudziłam się, że będą ze sobą całe życie, bo w ogóle ich małżeństwo to porażka, niby byli dorośli, ale cóż... boję się teraz trochę, bo jak ojcu coś odbije to może powiedzieć że on ma w dupie mój ślub i że nie przyjdzie, ale zobowiązał się pokryć koszy sali i jeśli wytnie mi numer to kiepsko będzie, bo nie mam z czego sali zapłacić
w sumie przyzwyczaiłam się że nie można na niego liczyć, ale nie wiem... przykro mi się zrobiło, bo mam wrażenie, że ten nasz ślub wszystkim tylko przeszkadza, najpierw męczyli nas żebyśmy go w końcu wzięli, a teraz więcej tylko problemów. Gdybym wiedziała, że tak to będzie wyglądało, to poszlibyśmy już dawno do urzędu i byłoby po sprawie, a teraz zaliczki popłacone i szkoda trochę...
A poza tym znów mnie stres łapie bo w pt wizyta.
Laski prawie rodzące, niech no któraś się zmobiluzuje, bo aż się człowiekowi lepiej robi jak widzi nową kruszynkę na świecie
aaa na choince pająk był! chyba jedna czas ją rozebrać i z powrotem do ogródka wstawić
To miłego popołudnia kochane.Strażaczka90, Dodi, aisa, AGA 30, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Sperko współczuję sytuacji. Na Twoim miejscu już teraz poszłabym do ojca zapytać, czy zamierza wyciąć Ci jakiś numer, czy zachować się przyzwoicie w najważniejszym dla Ciebie dniu. Może jak mu wjedziesz na ambicję, to się zepnie w sobie. Tak czy inaczej mocno trzymam kciuki za powodzenie akcji ślub.
Fajno wczoraj było, cza to powtórzyć.a-koczek, Spero, mauysia, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
jestem. Szyjka juz krociutka bardzo, rozwarcie na 2 cm, szyjka miekka juz jak wata. Badanie bardzo bolalo, bo w tej szyjce gmeral dosyc dlugo.. i teraz sporo plamie, ale wiem ze tak moze byc. Jako ze ostatnio juz obstawial ze nie dotrwam do dzisiaj, juz teraz byl ostrozniejszy w swych przewidywaniach, ale nadal wedlug niego do terminu nie dotrwam, no zobaczymy. Potwierdzil tez ze czop odpadl, no i ze od odpadniecia to tak do 10 dni powinno sie urodzic... mi odpadl tydzien temu, zobaczymy czy w te 3 dni wykluje sie mala.
Na USG juz nie widac glowki, bo jest w miednicy. Mala w 2 tygodnie przybrala 400 gr i dzisiaj wyszlo ze ma ok 3200. Poza tym ok, wod duzo, lozysko ok, przeplywy dobre. No to dalej czekamy.Ilona, AGA 30, Strażaczka90, gocha04, magdzia26, aisa, Dodi, a-koczek, Muska, Spero, kiti, Blondi22, Kaja, Effcia28, mauysia, Shagga_80, Gunia, Rucia, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Plemnis to super
Czekamy z niecierpliwością na Kornelcie
Kurczę ją się coś kiepsko czuje, kuje mnie, nie regularnie ale kuje. Kurczę nie wiem jak to będzie w nocy, oby to jeszcze nie to, mam jakieś dziwne przeczucie. M teraz do końca tygodnia ma ważną budowę do oddania i dość daleko, także dojazd do domu zajmuje mu 2h jeśli nie ma korków, a dwa jak ja będę w szpitalu to on by musiał się Wiki zając, a musi do piątku oddać budowę. Prosił mnie żebym zaczekala ten tydzień, a ja mam stracha ze mały nie posłucha i zechce szybciej wyjść. Może to przez to mam takie dziwne przeczucie.
Spero przykro mi z powodu Twojej sytuacji w domu rodzinnym, mam nadzieję, że się wszystko jakoś ułoży i też jestem zdania jak Ola, żebyś sobie z tatą szczerze porozmawiala.Strażaczka90, Kfjatus lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
Ilonko to moze Cie niebawem ruszy.
Blondi no ciekawa jestem jak tam sytuacja u Ciebie wygląda z szyjką.
Aisko super ze u Ciebie dobrze i u dzidziusia
Strazaczko u mnie zimno, ale bez mrozu i sniegu
Shaggi to faktycznie ladnie wazy Igorekdobre mleczko mu serwujesz
Ruciu dobra wiadomosc ze u Kini to nic powaznego
Aisko jak weszlam do gina to mowie " I co? mialo mnie tu juz nie byc wedlug Pana", a on na to " "nie, nie, na 99 % mialo Pani nie byc"...
Spero no oby cos po badaniu sie u mnie ruszylo. Strasznie mi przykro z powodu twoich rodzicówmam nadzieje ze to nie zmieni nic w obietnicach twojego taty.
Strażaczka90, aisa, Dodi, Spero, Blondi22, Shagga_80, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPlemniś fajne wieści
To mam nadzieję że urodzisz zanim zacznę pracę
Spero wiem co czujesz bo moi rodzice też po rozwodzie byliTato już nie żyje ładnych parę lat
A jak wiecie jaką rodzinkę mam to też sobie nie wyobrażam ślubu he he:/
plemniczka lubi tę wiadomość
-
Ojoj Sperusia bardzo mi przykro z powodu twoich rodzicow... kurcze powiem wam ze z tymi rodzicami same problemy ja nie wiem czy to tak na starość im odbija czy jak... tylko czemu to się na dzieciach odbija bez sensu...
Ale mam nadzieje ze pomimo wszystko nie będzie miało to wpływu na twój ślub i wesele ze oboje się odpowiednio zachowają a tak jak Ola mądrze pisze szczera rozmowa na pewno nie zaszkodziSpero lubi tę wiadomość
-
mnie coś od 16 ciagle boli podbrzusze jak na okres i czasami az tak mocniej i na krzyz przechodzi wiec nie wiem czy w ciagu kilku dni cos sie nie rozkreci .
moj wlasnie skreca lozeczko a ja dzis je ubiore.AGA 30, Spero, magdzia26, Dodi, plemniczka, Effcia28, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny