plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
a-koczek wrote:Ja właśnie skończyłam montować rolety więc sąsiedzi juz mnie nie będą podglądać
Spero, a-koczek, Dodi, Effcia28, Gunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzięki dziewczyny. Wiem, że będę musiała porozmawiać z ojcem choć to łatwe nie jest, bo on na wszystko burczy, ale tak czy siak będę musiała spróbować, bo jak się wypnie to muszę kasę zorganizować. Eh.. jakbym mało miała problemów. no nic.
Plemniczko dobrze, że po badaniu ok, mnie się wydaje, że już pod koniec tyg. mała będzie z Wami
Blondi.. może już coś się szykuje??
wreszcie napięcie zaczyna rosnąć, już się nie mogę doczekać waszych maluszkówBlondi22, Effcia28, magdzia26, aisa, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
plemniczka wrote:jestem. Szyjka juz krociutka bardzo, rozwarcie na 2 cm, szyjka miekka juz jak wata. Badanie bardzo bolalo, bo w tej szyjce gmeral dosyc dlugo.. i teraz sporo plamie, ale wiem ze tak moze byc. Jako ze ostatnio juz obstawial ze nie dotrwam do dzisiaj, juz teraz byl ostrozniejszy w swych przewidywaniach, ale nadal wedlug niego do terminu nie dotrwam, no zobaczymy. Potwierdzil tez ze czop odpadl, no i ze od odpadniecia to tak do 10 dni powinno sie urodzic... mi odpadl tydzien temu, zobaczymy czy w te 3 dni wykluje sie mala.
Na USG juz nie widac glowki, bo jest w miednicy. Mala w 2 tygodnie przybrala 400 gr i dzisiaj wyszlo ze ma ok 3200. Poza tym ok, wod duzo, lozysko ok, przeplywy dobre. No to dalej czekamy.plemniczka, Effcia28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Spero wrote:Dzięki dziewczyny. Wiem, że będę musiała porozmawiać z ojcem choć to łatwe nie jest, bo on na wszystko burczy, ale tak czy siak będę musiała spróbować, bo jak się wypnie to muszę kasę zorganizować. Eh.. jakbym mało miała problemów. no nic.
Plemniczko dobrze, że po badaniu ok, mnie się wydaje, że już pod koniec tyg. mała będzie z Wami
Blondi.. może już coś się szykuje??
wreszcie napięcie zaczyna rosnąć, już się nie mogę doczekać waszych maluszków -
dzieki dziewczyny, tez mam nadzieje ze do konca tygodnia urodze.
A to poki Blondi nie zrobi zdjec swojego lozeczka ja wam pokaze moje, a raczej Kornelki
a-koczek, AGA 30, Blondi22, Kaja, Dodi, Spero, Ola_czeka, Effcia28, magdzia26, mauysia, aisa, Shagga_80, Gunia, gocha04, Muska, Rucia, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
1 Spero kochana bedzie dobrze dogadasz sie moja droga
2 Plemniczka to życzę abyś szybko urodzila
3 Blondi to samo kochana rodzic mi !!!!
4 Ilona ty kochana to samo hehehe
Kochane dobramoc wam składam lulajcie dobrzea-koczek, AGA 30, plemniczka, Blondi22, Spero, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny