plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry

Jeszcze nie rodze, ale rano miałam skurcze, klucia nisko i już myślałam ze się zaczyna, ale potem przeszło także, fałszywy alarm. Z Wiki miałam tak i nie przeszło tylko się nasililo i skończyło sie porodem.
Może to już niedługo.
Miłego dnia
magdzia26, Dodi, Strażaczka90, Blondi22, nick nieaktualny, Effcia28, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, zbikowa, aisa, plemniczka, kiti, Kfjatus lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
Hejka,
Byłam dziś u położnej. Rozmiar brzucha ok i pierwszy raz posłuchałam serducha dziecięcia
Puka 148 na minute. Fajne to było! Teraz glukoza na 14 lutego, a następna wizyta na 3 marca. Póki co wszystko ok, więc usg nie jest planowane.
Wieczorem poczytam co się działo i usune zdjęcie z wczoraj.
Ps. Sprostowanie: Żbiku dostała półtora op. kwasu foliowego i jeden test ciążowy pepino (kupione były dwa, jeden użyłam w wiadomym czasie z rezultatem pozytywnym
więc i tamten musi być szczęśliwy
Ilona, magdzia26, Kaja, Dodi, Strażaczka90, Blondi22, nick nieaktualny, Effcia28, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, zbikowa, plemniczka, gocha04, kiti, mauysia, Gunia, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
lece do gina, trzymajcie kciuki by podczas badania wody chlusnely na gina, który byl pewny ze juz dzisiaj nie dotre do niego
Kaja, Dodi, Ilona, aisa, Strażaczka90, Blondi22, nick nieaktualny, magdzia26, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, a-koczek, mauysia, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Asia no wiesci o dzidzi super !!!! No glukoza fujj ale damy rade fajie ze serduszko słyszałaś bo ja jeszcze nie miałam okazji posluchac tylko widziałam jak sobie bije ahhh zazdroszcze !!!! Moze w szpitalu usłyszę lub wybiorę sie na to 3d ....
Strażaczka90, magdzia26, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
hehe spoko jestem jestemplemniczka wrote:Blondi nie ma, moze rodzi...
i Ilonki...
nie tak szybko ty pierwsza musisz byc
ja jutro ide do gin wiec trzymac kciuki
Kaja, Strażaczka90, Dodi, Ilona, magdzia26, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
mnie tez dziś tak rano zlapalo ze ledwo w domu ogarnelam ale dalam rade i przeszlo wszytko tylko mala strasznie napiera na dol i taki ucisk w podbrzuszu czujeIlona wrote:Dzień dobry

Jeszcze nie rodze, ale rano miałam skurcze, klucia nisko i już myślałam ze się zaczyna, ale potem przeszło także, fałszywy alarm. Z Wiki miałam tak i nie przeszło tylko się nasililo i skończyło sie porodem.
Może to już niedługo.
Miłego dnia
Ilona, Strażaczka90, magdzia26, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Aisko fajnie, że na wizycie wszystko ok

Bicie serduszka, to bardzo wzruszający moment, ja za każdym razem jak słyszę się rozczulam. Ja tu glukoze miałam w postaci soku, który był całkiem dobry w smaku, ciekawe jak w Szwedowie
Kaja, Dodi, Strażaczka90, magdzia26, nick nieaktualny, nick nieaktualny, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
hej:) Jak u Was pogoda?
u mnie zro śniegu;( pogoda brzydka:( właśnie wróciłam z pracy .Ide zaraz gołąbki robić...i jakiś sernik.Mam teraz dwa dni wolne...Jutro idę do fryzjera ściąć trochę kudłów ..Bo mam długaśni te włosy aż do pasa..;/męczące to ..zetnę do ramion..Plemniś czekmany na wieści:) Blondi zdrowiej tam Nam!!!! daj se w dziury czosnek!mi pomogło:) Kaja tak poradziła
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2014, 14:20
Blondi22, Dodi, magdzia26, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Blondi22 wrote:mnie tez dziś tak rano zlapalo ze ledwo w domu ogarnelam ale dalam rade i przeszlo wszytko tylko mala strasznie napiera na dol i taki ucisk w podbrzuszu czuje
Może to już niedługo
Oby bo coraz częściej o tym mysle
Blondi22, magdzia26, aisa lubią tę wiadomość
-
Blondi22 wrote:z kubusiem do konca cisza byla zero skurczy zadnego twardego brzucha a teraz juz jakis czas meczy to mysle ze wczesniej urodze niz 26 stycznia

Ja też z Wiki nie miałam skurczy przepowiadajacych, ale podobno każda ciąża inna
Strażaczka90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWróciliśmi ze szczepienia, druga dawka Infanrix...przy okazji koloska zważono mi i zmierzono...za 2 dni skończy 3 miesiące i dziś waży 7,1 kg i mierzy 63 cm...jak tak dalej pójdzie Matkę przerośnie zanim pójdzie do Szkoły, a Starszego brata znacznie wcześniej

PS. Szczepienie zniósł bardzo dzielnie,nawet nie zapłakał,nieco tylko się skrzywił
Jak przystało na duuuuuuuuuuuużego chłopca 
Uciekam dalej do roboty , póki I zmęczony spacerkiem (korzystając z pięknej pogody)śpi w gondoli
Ilona, Blondi22, Strażaczka90, Dodi, magdzia26, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Kaja, nick nieaktualny, Muska, a-koczek, aisa lubią tę wiadomość
-
Dobrze że Igorek tak dzielnie zniósł szczepienie
Duży chłopczyk z niego 
Ja też idę z Wiki na szczepienie, tylko ona znosi to strasznie zle, także ja już mam pietra.
magdzia26, Strażaczka90, nick nieaktualny, aisa, nick nieaktualny lubią tę wiadomość