X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2014, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czekamy na relację od gina plemniczko :)
    dobrze, że nie jest gorzej u Ciebie, ja jeszcze do apteki musze po rutinoscorbin skoczyć :/

Strażaczka90, plemniczka, Shagga_80, Kfjatus lubią tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • Ilona Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2014, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

Jeszcze nie rodze, ale rano miałam skurcze, klucia nisko i już myślałam ze się zaczyna, ale potem przeszło także, fałszywy alarm. Z Wiki miałam tak i nie przeszło tylko się nasililo i skończyło sie porodem.
    Może to już niedługo.

Miłego dnia :)

magdzia26, Dodi, Strażaczka90, Blondi22, Shagga_80, Effcia28, Rucia, AGA 30, Spero, zbikowa, aisa, plemniczka, kiti, Kfjatus lubią tę wiadomość

Moje skarby Wiki i Marcel :)
  • Ilona Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2014, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plemnis czekam na relacje :)

magdzia26, Strażaczka90, Blondi22, Spero, plemniczka, Kfjatus lubią tę wiadomość

• aisa Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2014, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka,
    Byłam dziś u położnej. Rozmiar brzucha ok i pierwszy raz posłuchałam serducha dziecięcia :) Puka 148 na minute. Fajne to było! Teraz glukoza na 14 lutego, a następna wizyta na 3 marca. Póki co wszystko ok, więc usg nie jest planowane.
    Wieczorem poczytam co się działo i usune zdjęcie z wczoraj.
    Ps. Sprostowanie: Żbiku dostała półtora op. kwasu foliowego i jeden test ciążowy pepino (kupione były dwa, jeden użyłam w wiadomym czasie z rezultatem pozytywnym ;) więc i tamten musi być szczęśliwy :)

Ilona, magdzia26, Kaja, Dodi, Strażaczka90, Blondi22, Shagga_80, Effcia28, Rucia, AGA 30, Spero, zbikowa, plemniczka, gocha04, kiti, mauysia, Gunia, Kfjatus lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2014, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lece do gina, trzymajcie kciuki by podczas badania wody chlusnely na gina, który byl pewny ze juz dzisiaj nie dotre do niego ;)

Kaja, Dodi, Ilona, aisa, Strażaczka90, Blondi22, Shagga_80, magdzia26, Rucia, AGA 30, Spero, a-koczek, mauysia, Kfjatus lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2014, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia no wiesci o dzidzi super !!!! No glukoza fujj ale damy rade fajie ze serduszko słyszałaś bo ja jeszcze nie miałam okazji posluchac tylko widziałam jak sobie bije ahhh zazdroszcze !!!! Moze w szpitalu usłyszę lub wybiorę sie na to 3d ....

Strażaczka90, magdzia26, Spero lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2014, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka wrote:
    Blondi nie ma, moze rodzi...
    i Ilonki...
    hehe spoko jestem jestem :)

nie tak szybko ty pierwsza musisz byc ;)

ja jutro ide do gin wiec trzymac kciuki ;)

Kaja, Strażaczka90, Dodi, Ilona, magdzia26, Rucia, AGA 30, Spero, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2014, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plemniczko no Blondi chyba jeszcze nie rodzi!!!!!

a oby ci wody odeszły hihi

Strażaczka90, Blondi22, magdzia26, AGA 30, Spero lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2014, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilona wrote:
    Dzień dobry :)

Jeszcze nie rodze, ale rano miałam skurcze, klucia nisko i już myślałam ze się zaczyna, ale potem przeszło także, fałszywy alarm. Z Wiki miałam tak i nie przeszło tylko się nasililo i skończyło sie porodem.
    Może to już niedługo.

Miłego dnia :)
    mnie tez dziś tak rano zlapalo ze ledwo w domu ogarnelam ale dalam rade i przeszlo wszytko tylko mala strasznie napiera na dol i taki ucisk w podbrzuszu czuje

Ilona, Strażaczka90, magdzia26, Spero lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Ilona Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2014, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aisko fajnie, że na wizycie wszystko ok :)
    Bicie serduszka, to bardzo wzruszający moment, ja za każdym razem jak słyszę się rozczulam. Ja tu glukoze miałam w postaci soku, który był całkiem dobry w smaku, ciekawe jak w Szwedowie :)

Kaja, Dodi, Strażaczka90, magdzia26, AGA 30, Spero, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2014, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi22 jutro ty kochana no obchodzenie wód idziesz co hihihi

Blondi22, Strażaczka90, Ilona, magdzia26, Spero lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2014, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i jeszcze katar mnie dopadl ;/ cala ciaze bylam zdrowa to teraz na koniec musialo ;/ musze sie go pozbyc jak najszybciej domowymi sposobami ;)

a.png
    a.png
  • Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2014, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej:) Jak u Was pogoda?:) u mnie zro śniegu;( pogoda brzydka:( właśnie wróciłam z pracy .Ide zaraz gołąbki robić...i jakiś sernik.Mam teraz dwa dni wolne...Jutro idę do fryzjera ściąć trochę kudłów ..Bo mam długaśni te włosy aż do pasa..;/męczące to ..zetnę do ramion..Plemniś czekmany na wieści:) Blondi zdrowiej tam Nam!!!! daj se w dziury czosnek!mi pomogło:) Kaja tak poradziła

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2014, 14:20

Blondi22, Dodi, magdzia26, AGA 30, Spero, Kfjatus lubią tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Blondi22 jutro ty kochana no obchodzenie wód idziesz co hihihi
    no ja mam nadzieje ze gin mi powie ze jest spore rozwarcie hehe ;)

Ilona, Strażaczka90, Dodi, magdzia26, Spero, Kaja, aisa lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Blondi22 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w koncu od ostatniej wizyty czyli 17grudnia moglo by już tam sie cos ruszyc ;)

Strażaczka90, magdzia26, Kaja lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Ilona Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi22 wrote:
    mnie tez dziś tak rano zlapalo ze ledwo w domu ogarnelam ale dalam rade i przeszlo wszytko tylko mala strasznie napiera na dol i taki ucisk w podbrzuszu czuje

Może to już niedługo ;) Oby bo coraz częściej o tym mysle ;)

Blondi22, magdzia26, aisa lubią tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2014, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilona wrote:
    Może to już niedługo ;) Oby bo coraz częściej o tym mysle ;)
    z kubusiem do konca cisza byla zero skurczy zadnego twardego brzucha a teraz juz jakis czas meczy to mysle ze wczesniej urodze niz 26 stycznia ;)

Strażaczka90 lubi tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Ilona Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2014, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi22 wrote:
    z kubusiem do konca cisza byla zero skurczy zadnego twardego brzucha a teraz juz jakis czas meczy to mysle ze wczesniej urodze niz 26 stycznia ;)

Ja też z Wiki nie miałam skurczy przepowiadajacych, ale podobno każda ciąża inna :)

Strażaczka90 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2014, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróciliśmi ze szczepienia, druga dawka Infanrix...przy okazji koloska zważono mi i zmierzono...za 2 dni skończy 3 miesiące i dziś waży 7,1 kg i mierzy 63 cm...jak tak dalej pójdzie Matkę przerośnie zanim pójdzie do Szkoły, a Starszego brata znacznie wcześniej :)
    PS. Szczepienie zniósł bardzo dzielnie,nawet nie zapłakał,nieco tylko się skrzywił :) Jak przystało na duuuuuuuuuuuużego chłopca :)

Uciekam dalej do roboty , póki I zmęczony spacerkiem (korzystając z pięknej pogody)śpi w gondoli :)

Ilona, Blondi22, Strażaczka90, Dodi, magdzia26, Rucia, AGA 30, Kaja, Spero, Muska, a-koczek, aisa lubią tę wiadomość

• Ilona Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2014, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze że Igorek tak dzielnie zniósł szczepienie :) Duży chłopczyk z niego :)

Ja też idę z Wiki na szczepienie, tylko ona znosi to strasznie zle, także ja już mam pietra.

magdzia26, Strażaczka90, Spero, aisa, Shagga_80 lubią tę wiadomość

‹‹ 4897 4898 4899 4900 4901 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

MUUVO Quick SE 2 – dlaczego jest idealny na pierwszy wózek dla dziecka?

Zastanawiasz się, który wózek sprawdzi się najlepiej już od pierwszych spacerów z maluchem? MUUVO Quick SE 2 to wyjątkowa propozycja, która łączy w sobie elegancki design z praktycznymi funkcjami docenianymi i przez dzieci, i rodziców. Warto zwrócić uwagę na innowacyjne rozwiązania, takie jak regulowana budka, wentylowane oparcie i wygoda składania. Sprawdź, co sprawia, że Quick SE 2 może stać się idealnym wyborem na start.

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ