plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry
Jeszcze nie rodze, ale rano miałam skurcze, klucia nisko i już myślałam ze się zaczyna, ale potem przeszło także, fałszywy alarm. Z Wiki miałam tak i nie przeszło tylko się nasililo i skończyło sie porodem.
Może to już niedługo.
Miłego dniamagdzia26, Dodi, Strażaczka90, Blondi22, Shagga_80, Effcia28, Rucia, AGA 30, Spero, zbikowa, aisa, plemniczka, kiti, Kfjatus lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
Hejka,
Byłam dziś u położnej. Rozmiar brzucha ok i pierwszy raz posłuchałam serducha dziecięciaPuka 148 na minute. Fajne to było! Teraz glukoza na 14 lutego, a następna wizyta na 3 marca. Póki co wszystko ok, więc usg nie jest planowane.
Wieczorem poczytam co się działo i usune zdjęcie z wczoraj.
Ps. Sprostowanie: Żbiku dostała półtora op. kwasu foliowego i jeden test ciążowy pepino (kupione były dwa, jeden użyłam w wiadomym czasie z rezultatem pozytywnymwięc i tamten musi być szczęśliwy
Ilona, magdzia26, Kaja, Dodi, Strażaczka90, Blondi22, Shagga_80, Effcia28, Rucia, AGA 30, Spero, zbikowa, plemniczka, gocha04, kiti, mauysia, Gunia, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
lece do gina, trzymajcie kciuki by podczas badania wody chlusnely na gina, który byl pewny ze juz dzisiaj nie dotre do niego
Kaja, Dodi, Ilona, aisa, Strażaczka90, Blondi22, Shagga_80, magdzia26, Rucia, AGA 30, Spero, a-koczek, mauysia, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Asia no wiesci o dzidzi super !!!! No glukoza fujj ale damy rade fajie ze serduszko słyszałaś bo ja jeszcze nie miałam okazji posluchac tylko widziałam jak sobie bije ahhh zazdroszcze !!!! Moze w szpitalu usłyszę lub wybiorę sie na to 3d ....
Strażaczka90, magdzia26, Spero lubią tę wiadomość
-
plemniczka wrote:Blondi nie ma, moze rodzi...
i Ilonki...
nie tak szybko ty pierwsza musisz byc
ja jutro ide do gin wiec trzymac kciukiKaja, Strażaczka90, Dodi, Ilona, magdzia26, Rucia, AGA 30, Spero, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Ilona wrote:Dzień dobry
Jeszcze nie rodze, ale rano miałam skurcze, klucia nisko i już myślałam ze się zaczyna, ale potem przeszło także, fałszywy alarm. Z Wiki miałam tak i nie przeszło tylko się nasililo i skończyło sie porodem.
Może to już niedługo.
Miłego dniaIlona, Strażaczka90, magdzia26, Spero lubią tę wiadomość
-
Aisko fajnie, że na wizycie wszystko ok
Bicie serduszka, to bardzo wzruszający moment, ja za każdym razem jak słyszę się rozczulam. Ja tu glukoze miałam w postaci soku, który był całkiem dobry w smaku, ciekawe jak w SzwedowieKaja, Dodi, Strażaczka90, magdzia26, AGA 30, Spero, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
hej:) Jak u Was pogoda?
u mnie zro śniegu;( pogoda brzydka:( właśnie wróciłam z pracy .Ide zaraz gołąbki robić...i jakiś sernik.Mam teraz dwa dni wolne...Jutro idę do fryzjera ściąć trochę kudłów ..Bo mam długaśni te włosy aż do pasa..;/męczące to ..zetnę do ramion..Plemniś czekmany na wieści:) Blondi zdrowiej tam Nam!!!! daj se w dziury czosnek!mi pomogło:) Kaja tak poradziła
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2014, 14:20
Blondi22, Dodi, magdzia26, AGA 30, Spero, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Blondi22 wrote:mnie tez dziś tak rano zlapalo ze ledwo w domu ogarnelam ale dalam rade i przeszlo wszytko tylko mala strasznie napiera na dol i taki ucisk w podbrzuszu czuje
Może to już niedługoOby bo coraz częściej o tym mysle
Blondi22, magdzia26, aisa lubią tę wiadomość
-
Blondi22 wrote:z kubusiem do konca cisza byla zero skurczy zadnego twardego brzucha a teraz juz jakis czas meczy to mysle ze wczesniej urodze niz 26 stycznia
Ja też z Wiki nie miałam skurczy przepowiadajacych, ale podobno każda ciąża innaStrażaczka90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWróciliśmi ze szczepienia, druga dawka Infanrix...przy okazji koloska zważono mi i zmierzono...za 2 dni skończy 3 miesiące i dziś waży 7,1 kg i mierzy 63 cm...jak tak dalej pójdzie Matkę przerośnie zanim pójdzie do Szkoły, a Starszego brata znacznie wcześniej
PS. Szczepienie zniósł bardzo dzielnie,nawet nie zapłakał,nieco tylko się skrzywiłJak przystało na duuuuuuuuuuuużego chłopca
Uciekam dalej do roboty , póki I zmęczony spacerkiem (korzystając z pięknej pogody)śpi w gondoliIlona, Blondi22, Strażaczka90, Dodi, magdzia26, Rucia, AGA 30, Kaja, Spero, Muska, a-koczek, aisa lubią tę wiadomość
-
Dobrze że Igorek tak dzielnie zniósł szczepienie
Duży chłopczyk z niego
Ja też idę z Wiki na szczepienie, tylko ona znosi to strasznie zle, także ja już mam pietra.magdzia26, Strażaczka90, Spero, aisa, Shagga_80 lubią tę wiadomość