plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewoje,
Plemniczko - kurczę blade, chyba się bardziej denerwuję niż Ty! Zresztą nie tylko za Twoją sprawą, ale też za sprawą Ilonki i Blondi. Codziennie jestem jak na szpilkach!
Shagguś - ale nęcisz, nęcisz... mam nadzieję, że już niedługo uchylisz nam rąbka tajemnicy o Twoich supertajnych planach.
Spero - no rzeczywiście słabo z tym rozwodemA jeśli chodzi o małżeństwa rodziców to wiem o czym piszesz, bo u moich rodziców jest podobnie, z t różnicą, że żadne z nich jeszcze nie złożyło pozwu. Chyba po prostu boją się samotności na starość. Przywykli do siebie, pal licho, że robią sobie 10 awantur dziennie.
Ola - no, fajnie było, tez czekam na repetę.
A my chojnę rozebraliśmy na Trzech Króli. To była taka sama atrakcja dla Leo, jak ubieranie. W sumie to właśnie on naciskał na szybkie rozebranie
Shagga_80, Spero, a-koczek, magdzia26, aisa, Rucia, AGA 30, Dodi, Blondi22, Kfjatus, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam Babeczki
Plemniczko, podobnie jak pozostałę Babeczki jestem już mocno podekscytowana Twoim zbliżającym się porodem, o rany, rany
Mauysiu, rąbka tajemnicy moge uchylić...chodzi o wieeeeeeeeeeelkie zmiany
Spero,wierzę,że Tatuś nie wywinie Ci numeru..Spero, magdzia26, aisa, Rucia, AGA 30, Dodi, Blondi22, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:Mauysiu, rąbka tajemnicy moge uchylić...chodzi o wieeeeeeeeeeelkie zmiany
hahha toś poszalała
a co do ojca to po prostu mam nadzieję.
zrobiłam syrop z cebulitzn próbuję, mam nadzieję że się uda. rano się okaże
Dobrej nocy kochanemagdzia26, aisa, Shagga_80, Dodi, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny wody mi odeszły, dzwoniłam do położnej i kazała przyjechać o 8 rano o ile boli nie będę miała wcześniej. Także dam znać jak już będzie po wszystkim.
Effcia28, Libra, mauysia, a-koczek, zbikowa, Strażaczka90, Muska, magdzia26, Ola_czeka, aisa, Kaja, Rucia, Spero, AGA 30, Shagga_80, Dodi, sylwia1985, Pismak, Gunia, Blondi22, Kfjatus, plemniczka lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
nick nieaktualnyGuniu z okazji urodzin życzę Ci
Szczęścia, by każdy dzień przynosił radość
Radości, by uśmiech nie znikał z Twojej twarzy
Uśmiechu, by przeganiał zmartwienia
Beztroski, by żyć w pomyślności i zdrowiu
Pomyślności i zdrowia, by realizować marzenia
Spełnienia marzeń, by odnaleźć szczęście:*
Ilonka powodzenia i trzymam kciuki:*
PS. Effcia dzięki za cynk:*:*Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2014, 01:03
Effcia28, Strażaczka90, magdzia26, Spero, AGA 30, Dodi, Gunia, Kfjatus, Ilona lubią tę wiadomość
-
No no, co ja tu widzę
Ilonko, jestem w Tobą myślami! Oby poród był krotki i możliwie mało bolesny. Ale numer, no!!!
Guniu, przyjmij najserdeczniejsze życzenia urodzinowe. Zdrowia, beztroski i cierpliwościStrażaczka90, magdzia26, aisa, AGA 30, Dodi, Gunia, Kfjatus, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
w srodku nocy sie obudzilam bo tak mnie miednica i krzyz bolą, jakby mi ktos łamal kosci. Dostalam biegunki, a w miedzy czasie bolesci brzucha. Mysle ze mam skurcze, to chyba są skurcze. Bol mnie lapie od krzyza, miednicy i na podbrzusze idzie, to jest taki bol jak podczas bardzo mocnej miesiaczki i trzyma tak z pol minuty na pewno. Nie udalo juz mi sie usnac. czekam i licze odstepy miedzy tymi spinaniami. aaaaaaaaaaaaała wlasnie mialam taki skurcz. Tylko ze narazie to nie jest regularne, nie wiem juz co robic. W tym momencie te bole mnie nachodzą co 8 minut, a ten teraz byl po 4 minutach. A mowilam ze lepiej jakby wody odeszly
Do tego juz wczoraj na wieczor nie mialam plamienia, a teraz mam duzo takiego sluzu z krwią.
No nic to czekamy.a-koczek, Strażaczka90, magdzia26, aisa, mauysia, Rucia, Spero, AGA 30, Dodi, Pismak, Shagga_80, Blondi22, Kfjatus, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny