X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2014, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plemniczko - wzruszenie: 20. Śliczne wyrko dla Nelci.

magdzia26, nick nieaktualny, Effcia28, a-koczek, Kfjatus lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2014, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę spać :)

Olka rozszyfrowałam cię :-)

magdzia26, a-koczek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2014, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha Dobranoc :-)

magdzia26 lubi tę wiadomość

• magdzia26 Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2014, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plemniczko śliczne lozeczko :)
    Dobranoc i miłych snów kochane :)
    No cóż koczus może razem jakaś imprezkę powitalna strzelimy naszym @ :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2014, 22:10

a-koczek lubi tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2014, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewoje,

Plemniczko - kurczę blade, chyba się bardziej denerwuję niż Ty! Zresztą nie tylko za Twoją sprawą, ale też za sprawą Ilonki i Blondi. Codziennie jestem jak na szpilkach!

Shagguś - ale nęcisz, nęcisz... mam nadzieję, że już niedługo uchylisz nam rąbka tajemnicy o Twoich supertajnych planach.

Spero - no rzeczywiście słabo z tym rozwodem :/ A jeśli chodzi o małżeństwa rodziców to wiem o czym piszesz, bo u moich rodziców jest podobnie, z t różnicą, że żadne z nich jeszcze nie złożyło pozwu. Chyba po prostu boją się samotności na starość. Przywykli do siebie, pal licho, że robią sobie 10 awantur dziennie.

Ola - no, fajnie było, tez czekam na repetę.

A my chojnę rozebraliśmy na Trzech Króli. To była taka sama atrakcja dla Leo, jak ubieranie. W sumie to właśnie on naciskał na szybkie rozebranie :)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, a-koczek, magdzia26, aisa, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Dodi, Blondi22, Kfjatus, Ilona lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2014, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Babeczki :)
    Plemniczko, podobnie jak pozostałę Babeczki jestem już mocno podekscytowana Twoim zbliżającym się porodem, o rany, rany :)

Mauysiu, rąbka tajemnicy moge uchylić...chodzi o wieeeeeeeeeeelkie zmiany :P

Spero,wierzę,że Tatuś nie wywinie Ci numeru..

nick nieaktualny, magdzia26, aisa, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Dodi, Blondi22, Kfjatus lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 stycznia 2014, 23:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Mauysiu, rąbka tajemnicy moge uchylić...chodzi o wieeeeeeeeeeelkie zmiany :P

hahha toś poszalała :D
    a co do ojca to po prostu mam nadzieję. :)

zrobiłam syrop z cebuli :D tzn próbuję, mam nadzieję że się uda. rano się okaże :)

Dobrej nocy kochane <3

magdzia26, aisa, nick nieaktualny, Dodi, Kfjatus lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2014, 00:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wielkie dzięki Shagga, teraz jeszcze bardziej rozbudzilaś mój apetyt na sekret ;)
    Mam jeden typ, zobaczymy czy się sprawdzi...

Dobranoc!

magdzia26, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Dodi lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Ilona Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2014, 00:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny wody mi odeszły, dzwoniłam do położnej i kazała przyjechać o 8 rano o ile boli nie będę miała wcześniej. Także dam znać jak już będzie po wszystkim.

Effcia28, nick nieaktualny, mauysia, a-koczek, zbikowa, Strażaczka90, Muska, magdzia26, Ola_czeka, aisa, Kaja, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Dodi, sylwia1985, Pismak, Gunia, Blondi22, Kfjatus, plemniczka lubią tę wiadomość

Moje skarby Wiki i Marcel :)
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2014, 00:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Guniu wszystkiego najlepszego kochana w Dniu urodzin :)
    Dużo szczęścia i radości oraz spełnienia wszystkich marzeń kochana :*

Strażaczka90, magdzia26, nick nieaktualny, Dodi, Gunia, Kfjatus lubią tę wiadomość

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2014, 00:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilonko trzymam kciuki i niech będzie szybko i bezboleśnie:)

Strażaczka90, magdzia26, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2014, 00:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Guniu z okazji urodzin życzę Ci
    Szczęścia, by każdy dzień przynosił radość
    Radości, by uśmiech nie znikał z Twojej twarzy
    Uśmiechu, by przeganiał zmartwienia
    Beztroski, by żyć w pomyślności i zdrowiu
    Pomyślności i zdrowia, by realizować marzenia
    Spełnienia marzeń, by odnaleźć szczęście:*

Ilonka powodzenia i trzymam kciuki:*

PS. Effcia dzięki za cynk:*:*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2014, 01:03

Effcia28, Strażaczka90, magdzia26, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Dodi, Gunia, Kfjatus, Ilona lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2014, 03:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No no, co ja tu widzę :D

Ilonko, jestem w Tobą myślami! Oby poród był krotki i możliwie mało bolesny. Ale numer, no!!!

Guniu, przyjmij najserdeczniejsze życzenia urodzinowe. Zdrowia, beztroski i cierpliwości :)

Strażaczka90, magdzia26, aisa, nick nieaktualny, Dodi, Gunia, Kfjatus, Ilona lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Ilona Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2014, 03:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jadę do szpitala. Mam bóle regularne. Trzymajcie kciuki.

zbikowa, Strażaczka90, magdzia26, aisa, mauysia, Kaja, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Dodi, Pismak, Effcia28, Gunia, Blondi22, Kfjatus lubią tę wiadomość

Moje skarby Wiki i Marcel :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2014, 05:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O rany ale nius!! Ilonko teraz to może już po wszystkim? Czekamy na dalsze info i fotki :-D

Mauysiu myślę że dobrze domyślasz się :-D

magdzia26, Kaja, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Dodi, Kfjatus, Ilona lubią tę wiadomość

• plemniczka Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2014, 06:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w srodku nocy sie obudzilam bo tak mnie miednica i krzyz bolą, jakby mi ktos łamal kosci. Dostalam biegunki, a w miedzy czasie bolesci brzucha. Mysle ze mam skurcze, to chyba są skurcze. Bol mnie lapie od krzyza, miednicy i na podbrzusze idzie, to jest taki bol jak podczas bardzo mocnej miesiaczki i trzyma tak z pol minuty na pewno. Nie udalo juz mi sie usnac. czekam i licze odstepy miedzy tymi spinaniami. aaaaaaaaaaaaała wlasnie mialam taki skurcz. Tylko ze narazie to nie jest regularne, nie wiem juz co robic. W tym momencie te bole mnie nachodzą co 8 minut, a ten teraz byl po 4 minutach. A mowilam ze lepiej jakby wody odeszly :/
    Do tego juz wczoraj na wieczor nie mialam plamienia, a teraz mam duzo takiego sluzu z krwią.
    No nic to czekamy.

a-koczek, Strażaczka90, magdzia26, aisa, mauysia, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Dodi, Pismak, nick nieaktualny, Blondi22, Kfjatus, Ilona lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2014, 06:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    te bole mnie wykonczą, jakby mi kosci lamalo w miednicy. Przy kazdym skurczu lece do kibla i jest coraz wiecej krwi. chyba obudze juz meza.

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2014, 07:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiedzialam zeby wejsc na forum jak wstane. Myslalam ze plemniczka rodzi a tu oprocz niej ikonka. Dziewczyny kciuki trzymam. Jaka podekscytowana jestem ze szok

magdzia26, nick nieaktualny, Dodi, Ilona, plemniczka lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2014, 07:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matko:*
    Ikonko, Plemniczko trzymam kciuki&&&&&

Strażaczka90, magdzia26, Kaja, Dodi, nick nieaktualny, Effcia28, Gunia, Kfjatus, Ilona, plemniczka lubią tę wiadomość

• plemniczka Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2014, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie wiem czy to to, ale jade do szpitala. dam znac.

Strażaczka90, magdzia26, a-koczek, aisa, Kaja, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Dodi, nick nieaktualny, Niesmiala, Kfjatus, Ilona lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
‹‹ 4900 4901 4902 4903 4904 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ