plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewoje,
Plemniczko - kurczę blade, chyba się bardziej denerwuję niż Ty! Zresztą nie tylko za Twoją sprawą, ale też za sprawą Ilonki i Blondi. Codziennie jestem jak na szpilkach!
Shagguś - ale nęcisz, nęcisz... mam nadzieję, że już niedługo uchylisz nam rąbka tajemnicy o Twoich supertajnych planach.
Spero - no rzeczywiście słabo z tym rozwodem
A jeśli chodzi o małżeństwa rodziców to wiem o czym piszesz, bo u moich rodziców jest podobnie, z t różnicą, że żadne z nich jeszcze nie złożyło pozwu. Chyba po prostu boją się samotności na starość. Przywykli do siebie, pal licho, że robią sobie 10 awantur dziennie.
Ola - no, fajnie było, tez czekam na repetę.
A my chojnę rozebraliśmy na Trzech Króli. To była taka sama atrakcja dla Leo, jak ubieranie. W sumie to właśnie on naciskał na szybkie rozebranie
nick nieaktualny, nick nieaktualny, a-koczek, magdzia26, aisa, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Dodi, Blondi22, Kfjatus, Ilona lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnyWitam Babeczki

Plemniczko, podobnie jak pozostałę Babeczki jestem już mocno podekscytowana Twoim zbliżającym się porodem, o rany, rany
Mauysiu, rąbka tajemnicy moge uchylić...chodzi o wieeeeeeeeeeelkie zmiany
Spero,wierzę,że Tatuś nie wywinie Ci numeru..
nick nieaktualny, magdzia26, aisa, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Dodi, Blondi22, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:Mauysiu, rąbka tajemnicy moge uchylić...chodzi o wieeeeeeeeeeelkie zmiany

hahha toś poszalała
a co do ojca to po prostu mam nadzieję.
zrobiłam syrop z cebuli
tzn próbuję, mam nadzieję że się uda. rano się okaże 
Dobrej nocy kochane
magdzia26, aisa, nick nieaktualny, Dodi, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny wody mi odeszły, dzwoniłam do położnej i kazała przyjechać o 8 rano o ile boli nie będę miała wcześniej. Także dam znać jak już będzie po wszystkim.
Effcia28, nick nieaktualny, mauysia, a-koczek, zbikowa, Strażaczka90, Muska, magdzia26, Ola_czeka, aisa, Kaja, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Dodi, sylwia1985, Pismak, Gunia, Blondi22, Kfjatus, plemniczka lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
nick nieaktualnyGuniu z okazji urodzin życzę Ci
Szczęścia, by każdy dzień przynosił radość
Radości, by uśmiech nie znikał z Twojej twarzy
Uśmiechu, by przeganiał zmartwienia
Beztroski, by żyć w pomyślności i zdrowiu
Pomyślności i zdrowia, by realizować marzenia
Spełnienia marzeń, by odnaleźć szczęście:*
Ilonka powodzenia i trzymam kciuki:*
PS. Effcia dzięki za cynk:*:*Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2014, 01:03
Effcia28, Strażaczka90, magdzia26, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Dodi, Gunia, Kfjatus, Ilona lubią tę wiadomość
-
No no, co ja tu widzę

Ilonko, jestem w Tobą myślami! Oby poród był krotki i możliwie mało bolesny. Ale numer, no!!!
Guniu, przyjmij najserdeczniejsze życzenia urodzinowe. Zdrowia, beztroski i cierpliwości
Strażaczka90, magdzia26, aisa, nick nieaktualny, Dodi, Gunia, Kfjatus, Ilona lubią tę wiadomość

-
Jadę do szpitala. Mam bóle regularne. Trzymajcie kciuki.
zbikowa, Strażaczka90, magdzia26, aisa, mauysia, Kaja, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Dodi, Pismak, Effcia28, Gunia, Blondi22, Kfjatus lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
nick nieaktualny
-
w srodku nocy sie obudzilam bo tak mnie miednica i krzyz bolą, jakby mi ktos łamal kosci. Dostalam biegunki, a w miedzy czasie bolesci brzucha. Mysle ze mam skurcze, to chyba są skurcze. Bol mnie lapie od krzyza, miednicy i na podbrzusze idzie, to jest taki bol jak podczas bardzo mocnej miesiaczki i trzyma tak z pol minuty na pewno. Nie udalo juz mi sie usnac. czekam i licze odstepy miedzy tymi spinaniami. aaaaaaaaaaaaała wlasnie mialam taki skurcz. Tylko ze narazie to nie jest regularne, nie wiem juz co robic. W tym momencie te bole mnie nachodzą co 8 minut, a ten teraz byl po 4 minutach. A mowilam ze lepiej jakby wody odeszly

Do tego juz wczoraj na wieczor nie mialam plamienia, a teraz mam duzo takiego sluzu z krwią.
No nic to czekamy.
a-koczek, Strażaczka90, magdzia26, aisa, mauysia, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Dodi, Pismak, nick nieaktualny, Blondi22, Kfjatus, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny

[/url]

[/link]