plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
a-koczek wrote:Właśnie uświadomiłam sobie że ostatnio to ja tylko porodami żyję
no ja w rodzinie mialam 1 stycznia poród i teraz wszyscy czekają na mój porod, a teraz kochana czas na Ciebie
miejscówki zwolnione az 2 no może dzis jeszcze Blondi wystrzeli hehehehe , ale by bylo fajnie
magdzia26 lubi tę wiadomość
-
Ale czasy się zmieniają, technologia poszła do przodu...Kaja wrote:Musia no dokladnie , ale ja tamm jestem dobrej mysli i juz jest po !!!ale kochana jak ty rodzilas z porodowki nie dałaś nam znac hehehennn!!!!!!
a-koczek, magdzia26, nick nieaktualny, Dodi, nick nieaktualny, Kfjatus lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
newsy od plemniczki
jestem w szpitalu ze skurczami i kwalifikuje mnie do porodu ...kudre boli jak diabli, proszę przekazać dziewczynom.....
nick nieaktualny, magdzia26, nick nieaktualny, Ola_czeka, mauysia, a-koczek, aisa, nick nieaktualny, sylwia1985, Dodi, nick nieaktualny, Effcia28, Kfjatus, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOooo! kurka rurka

Dzień dobry kochane ileż tu emocji z rana
Ilonko, plemniczko mocno trzymam kciuki żeby wszystko poszło sprawnie i szybko
Guniu kochana wszystkiego naj, naj, najlepszego życzę Ci!
chyba obiad dziś będzie musiał poczekać
jak Rucia nie sprząta to ja nie gotuję
Ola_czeka, magdzia26, a-koczek, aisa, Dodi, nick nieaktualny, Gunia, Kfjatus, Ilona, plemniczka lubią tę wiadomość
-
Kfjatuś, wzywamy.
Siedzimy tu wszystkie w poczekalni i podsłuchujemy przez drzwi dwóch porodówek. Nie ma opieprzania się.
Rutka parzysz kawę, Kaja zorganizuj jakieś słodkie. Żbik wyłącz TV bo się skupić nie można.
Kaja, zbikowa, nick nieaktualny, nick nieaktualny, magdzia26, a-koczek, aisa, Dodi, nick nieaktualny, Kfjatus, Ilona lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Kfjatuś, wzywamy.
Siedzimy tu wszystkie w poczekalni i podsłuchujemy przez drzwi dwóch porodówek. Nie ma opieprzania się.
Rutka parzysz kawę, Kaja zorganizuj jakieś słodkie. Żbik wyłącz TV bo się skupić nie można.
Olka zrobilam szarlotke i do tego lody
nick nieaktualny, magdzia26, a-koczek, Dodi, nick nieaktualny, Gunia, Kfjatus, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny

[/link]