plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
a-koczek wrote:Właśnie uświadomiłam sobie że ostatnio to ja tylko porodami żyję
no ja w rodzinie mialam 1 stycznia poród i teraz wszyscy czekają na mój porod, a teraz kochana czas na Ciebiemiejscówki zwolnione az 2 no może dzis jeszcze Blondi wystrzeli hehehehe , ale by bylo fajnie
magdzia26 lubi tę wiadomość
-
Kaja wrote:Musia no dokladnie , ale ja tamm jestem dobrej mysli i juz jest po !!!ale kochana jak ty rodzilas z porodowki nie dałaś nam znac hehehennn!!!!!!
a-koczek, magdzia26, Spero, Dodi, Shagga_80, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
newsy od plemniczki
jestem w szpitalu ze skurczami i kwalifikuje mnie do porodu ...kudre boli jak diabli, proszę przekazać dziewczynom.....Rucia, magdzia26, Spero, Ola_czeka, mauysia, a-koczek, aisa, AGA 30, sylwia1985, Dodi, Shagga_80, Effcia28, Kfjatus, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOooo! kurka rurka
Dzień dobry kochane ileż tu emocji z rana
Ilonko, plemniczko mocno trzymam kciuki żeby wszystko poszło sprawnie i szybko
Guniu kochana wszystkiego naj, naj, najlepszego życzę Ci!
chyba obiad dziś będzie musiał poczekaćjak Rucia nie sprząta to ja nie gotuję
Ola_czeka, magdzia26, a-koczek, aisa, Dodi, Shagga_80, Gunia, Kfjatus, Ilona, plemniczka lubią tę wiadomość
-
Kfjatuś, wzywamy.
Siedzimy tu wszystkie w poczekalni i podsłuchujemy przez drzwi dwóch porodówek. Nie ma opieprzania się.
Rutka parzysz kawę, Kaja zorganizuj jakieś słodkie. Żbik wyłącz TV bo się skupić nie można.Kaja, zbikowa, Spero, Rucia, magdzia26, a-koczek, aisa, Dodi, Shagga_80, Kfjatus, Ilona lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Kfjatuś, wzywamy.
Siedzimy tu wszystkie w poczekalni i podsłuchujemy przez drzwi dwóch porodówek. Nie ma opieprzania się.
Rutka parzysz kawę, Kaja zorganizuj jakieś słodkie. Żbik wyłącz TV bo się skupić nie można.
Olka zrobilam szarlotke i do tego lodySpero, magdzia26, a-koczek, Dodi, Shagga_80, Gunia, Kfjatus, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny