plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Ola_czeka wrote:Spero Ty nie lajkuj tylko przynieś ręczniki i wrzątek.
Zrobimy sobie w międzyczasie pedicure.
myslalam ze chcesz sama ten poród odebrać hihi
Spero, Rucia, magdzia26, Dodi, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja wiedziałm ze prezenty to mi się trafią. Cały weekend tylko po sklepach dziecięcych latam więc moje dzieci już prezenty dostały a na te nasze owu czekają wiec Olka wszystko gotoweOla_czeka wrote:Dobra Kaja, przynoś, nie będziemy czekać na spóźnialskich.
Koczek, czy dwa upominkowe torty z pieluszek są gotowe?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2014, 09:50
Kaja, Spero, Ola_czeka, magdzia26, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzbikowa wrote:Spero to cho, poobgryzamy sobie nawzajem, widze po raz kolejny ze wielkie umysly mysla tak samo
Olaaa (trochę się podliżę teraz) wiesz że psiaka mam własnego małego z schroniska?? chciałam kicię, ale niestety mój M. przy kocie by nie wyrobił z alergią
swoją drogą ciekawe czy plemniczka zdecydowała sie jednak na zzomagdzia26, Dodi, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
O 6.50 przyszedł na świat mój synek. Waży 3170 i mierzy 48, zdrowy jak ryba.
Dziewczyny poród był bardzo bolesny, jak dobrze, że już po.
Później więcej opiszę, teraz muszę odpocząć troszkę.
Dziękuję, że trzymalyscie kciukiKaja, kiti, mauysia, Spero, a-koczek, zbikowa, Ola_czeka, Muska, AGA 30, magdzia26, Rucia, sylwia1985, Dodi, kierzynka, Pismak, Shagga_80, Effcia28, Blondi22, aisa, Gunia, Kfjatus, plemniczka lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
Ilona wrote:O 6.50 przyszedł na świat mój synek. Waży 3170 i mierzy 48, zdrowy jak ryba.
Dziewczyny poród był bardzo bolesny, jak dobrze, że już po.
Później więcej opiszę, teraz muszę odpocząć troszkę.
Dziękuję, że trzymalyscie kciuki
Gratuluję wam synka kochanaStrażaczka90, Spero, magdzia26, Dodi, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Wieeeeem Spero! tylko zdjęć nie widziałam
Gratuluję dobrego uczynku! I męża z alergią, bo dzięki temu NIE MASZ KOTA!!!
hmmm nie polubię, ale jak chcesz to jedną fociszcze Ci mogę pokazać
http://imagizer.imageshack.us/v2/800x600q90/838/e0gw.jpg
http://imagizer.imageshack.us/v2/800x600q90/716/xomo.jpgKaja, Ola_czeka, magdzia26, Dodi, Gunia lubią tę wiadomość
-
ja nie wiem jak śmiałam się dziś wylegiwać jak tu takie emocje od rana
Ilonko wielkieeee gratulacje, odpoczywaj kochana
przyznać która mówiła że Ilonka będzie pierwsza? Chciałabym zamówić sesje wróżbiarskąKaja, Spero, AGA 30, magdzia26, a-koczek, Rucia, Dodi, aisa, Kfjatus, Ilona lubią tę wiadomość