plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Jejus:) trzymam za Was kciuki coś mnie tknelo obudzilam sie o odrazu na forum:) jak sue cieszę:)oby poród trwał krótko i bez boleśnie:)
Guniu wszystkiego najlepszego:)dużo zdrowia....miłego dniamagdzia26, Kaja, Dodi, Gunia, Ilona, plemniczka lubią tę wiadomość
-
ILONKO TRZYMAM KCIUKI!
I CZEKAM NA INFO
PLEMNICZKO POWODZENIA!
Dzień dobry
Guniu wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, dużo uśmiechu, zdrówka i spełnienia tego najważniejszego z marzeń.
Wszystkim życzę dobrego dnia :* i ściskam mocnomagdzia26, mauysia, Spero, AGA 30, Dodi, Shagga_80, Effcia28, Gunia, aisa, Ilona lubią tę wiadomość
-
Ilona i Plemniczka, trzymam za Was bardzo mocno kciuki!!!!!
"Niech Wam poród lekkim będzie"
Niecierpliwie będe czekac na wieści i podglądac ovu nawet w pracy, a co.
Ależ się dzieje....magdzia26, a-koczek, aisa, Kaja, Spero, AGA 30, Dodi, Kfjatus, Ilona, plemniczka lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry kochane moje
Ilonko Plemniczko trzymam kciuki za szybki i bezbolesny poród a moze już jest po wszystkimno czekam z niecierpliwością na wieści kochane
Guniu wszystkiego naj naj naj naj naj naj naj kochana
miłego dniaKaja, mauysia, Spero, Dodi, Gunia, Kfjatus, Ilona, plemniczka lubią tę wiadomość
-
Dziś tak zernęłam na mój wykres i uświadomiłam sobie że jeżeli dzis dostanę @ to w tym samym dniu tylko 6 lat temu tez jej dostałam a 28.01 została poczęta moja córka wiec może ten nowy cyklw jakis dziwny sposób się uda. ech
magdzia26, Spero, Dodi, Shagga_80, Gunia, Ilona lubią tę wiadomość
-
Ło matko jedynąca, ale kumulacja!!!!
Jestem z Wami myślami na porodówkach!
Ale z lekka skandal że nie dają nam relacji prosto ze stołu porodowego...
Dzień dobry wszystkim!!! Jaki dziś piękny porodowy dzień!a-koczek, aisa, magdzia26, zbikowa, Ola_czeka, Kaja, Rucia, Spero, AGA 30, Dodi, Shagga_80, Kfjatus, Ilona, plemniczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny