plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Mayusiu zdrówka życzę dla Heniutka biedne maleństwo
Kajciu trzymam kciuki za połówkowe&&&&&&
Ilonko, Plemniczko piękne te wasze maleństwa no nie mogę się na nie napatrzeć
witam się z wami wszystkimi i życzę miłego dniaSpero, Strażaczka90, Dodi, Ilona, Kfjatus, Shagga_80, plemniczka lubią tę wiadomość
-
Przepraszam że tal z rana i może niektóre śniadanie włąsnie jedzą ale troche mnie to martwi wczoraj zamiast krwi wydzielał sie ze mnie jedynie długie nitki śluzu błony zabarwionej krwią strasznie długie i mocno rozciągliwe . dzis juz normalna @. Czy to przypadkiem nie jest wpływ podwyższonego progesteronu i ta podwyzszona temperatura przed @. kiedy sie progesteron bada?
-
Dobry!
Ilonko, Plemniś, słodziaczki te Wasze dzieciaczki!
Kaja, to czekamy na info popołudniową porą
Shagga, suwaczki faktycznie fajne z buziakami synusiów
Mauysiu, zdrowia dla całej rodzinki!
Miłego dnia!Kaja, Spero, magdzia26, Strażaczka90, Dodi, AGA 30, Ilona, Shagga_80, plemniczka lubią tę wiadomość
-
Ilonka czadrskie łożeczka macie w szpitalu.
Ja sie pytam Rutki czy masz taki dobry aparat czy porostu te Twoje dzieci takie prześliczne i fotogeniczne są? Oczywiście to drugie.Normalnie napatrzeć się nie mogę. Gdybyś chciała je tak przypadkiem oddać lub znudziłyby Ci się to ja od razu biorę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2014, 08:22
magdzia26, Strażaczka90, Rucia, Dodi, Ilona, Spero, Spero, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Kiedyś ktoś mi mówił że jak chcesz mieć piękne dziecko to wpatruj się całą ciąże w jedno zdjęcie obrazek dziecka które Ci się będzie podobać a wtedy będzie do niego podobne, więc jak uda mi się zajść w ciąże to Twoje dzieci w ramce na całej ścianie będą wisieć
Kaja, magdzia26, Strażaczka90, Rucia, AGA 30, Dodi, Ilona, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Mauysiu ohhh Heniu gdzieś się tam przeziębiles ???
A co do przeziębień to koleżanka , która ma 5 miesięcznego synka pojechała na zaproszenie do teściowej na obiad , a ta gwiazda nie powiedziała , ze chora jest krtan i kaszel no i oczywiście mały następnego dnia chory i pojechała znim do tesciowej bo tam ma lekarza i madra babcia jak malego zobaczyła zablysnela tekstem ""przyjechales mnie teraz zarazic" hihi taka to inteligetna babcia !!! Sama wnuka zarazila hihi
Tak teraz mi się przypomniał wczorajszy dzień!!! -
nick nieaktualnyChciałabym napisać coś do każdej z was, ale trzymam na kolanach śpiącego dzidka a klawiatura leży na kocie, który rozwalił się na biurku i nie raczy podnieść dupy. Nic nie widzę, bo zasłania mi monitor, a ja głupia zamiast go zwalić utrudniam sobie życie. Więc wpadnę później jak już będę widziała co piszę.
magdzia26, Kaja, Strażaczka90, Blondi22, Pismak, AGA 30, Dodi, Ilona, Kfjatus, Spero, Shagga_80, jeju lubią tę wiadomość
-
Rucia najważniejsze , ze Leoś spi !! a wes spróbuj napisać enter tam gdzieś w miejscu kota może zareaguje hehehe;-) ps. moj gwalciciel taki obobrzarty juz przez swoje drzwi nie przechodzi i trzeba prezesa wypuszczać nawet laski go nie interesują siedzi i zadek grzeje i je !!!
Strażaczka90, Rucia, AGA 30, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Mauysiu biedny Heniotek!!:(zdrowka zdrowia i jeszcze raz zdrowia.Ilonko Plemnis śliczne te Wasze Skarby Kaja powodzenia na polowkowym.Czekamy na wieści:)
Witaj Magdzia i a Koczku
Shagga piękne te suwaczki są
Agulka jutro do pracy:) jakie nastawienie?czekamy jutro na relacje z pierwszego dnia pracy:)
Rucka nie grzeczny ten Twój kocio!!
Miłego dnia Wam życzęa u mnie ZIMA!!!!!**
AGA 30, magdzia26, Ilona, Spero, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMayuśka - zdrowia dla Heniutka. Oby do wiosny, wtedy skończą się choroby dzieciaczków.
Koczku - mam dobry aparat i dobry program do obróbki zdjećAle w zasadzie ograniczam się do rozjaśniania, wyostrzania i usuwania drobnych niedoskonałości
Z resztą mogę wkleić zdjęcie przed i po dla porównania. Odnosnie wpatrywania się w zdjęcie, to coś w tym jest, ponieważ przez całą moją ciąże miałam na szafce nocnej zdjęcie mojego Pawła jak był mały, i od razu powiedziałam, że jak ma być syn to tylko taki jak na zdjęciu
Urodził się mały Rucio.
Piękne mamy ovufriendowe dzieciZ resztą my też jesteśmy mega laski
Pada śnieg pada śnieg ...
Idę bo Dzidek marudzi.a-koczek, Blondi22, aisa, Strażaczka90, Kaja, AGA 30, Dodi, magdzia26, Kfjatus, Ilona, kiti, Spero, Shagga_80, plemniczka, jeju lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAch muszę pochwalić moją córcię.
Wczoraj zaliczyła debiut w przewijaniu kupy, rozbierania Leosia, kąpania Go i ubierania. Namaściła go oliwką ( nawet jajka !
) więc spokojnie mogę wyjechać na wczasy i zostawić ich samych ze sobą
Strażaczka90, a-koczek, Kaja, Blondi22, Dodi, magdzia26, aisa, Kfjatus, Spero, Shagga_80, Gunia, jeju lubią tę wiadomość
-
Rucia wrote:Ach muszę pochwalić moją córcię.
Wczoraj zaliczyła debiut w przewijaniu kupy, rozbierania Leosia, kąpania Go i ubierania. Namaściła go oliwką ( nawet jajka !
) więc spokojnie mogę wyjechać na wczasy i zostawić ich samych ze sobą
Rucia lubi tę wiadomość