plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
hej
po wizycie ok
ktg dobrze mala grzeczna byla na badaniu he
rozwarcie na 1cm glowka nisko wyczuwalna przy badaniua i ogolnie szyjka już jak to gin powiedziala taka mieciutka jak do porodu
teraz za tydzien ktg jak dotrwam
a brzuch caly czas od wczoraj pobolewa ale nie boli bardzo ale ciezko sie już chodzi.
Gratulacje dla Plemniczki i Ilonki jednak mnie wyprzedzily heAGA 30, kiti, Spero, Strażaczka90, Dodi, aisa, magdzia26, Ilona, plemniczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Olka brakowało mi tych twoich tekstów. Wlasnie uswiadomiłam sobie ze ta depresja ktora powoli mnie dopadala to nie przez otaczajaca rzeczywistosc ale z powodu braku twojej osoby
AGA 30, zbikowa, Spero, Strażaczka90, Dodi, magdzia26, mauysia, Ola_czeka, Ilona, Rucia, kierzynka, Gunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyShaggi współczuję teścia dzikusa. Zdarzają się też tacy.
Do nas dzień po wyjściu ze szpitala przyjechali teście i brat Pawła z żoną i córką, i powiem Wam, że to było ciut za szybko. Ja obolała, ze szczypiącą raną, ledwo chodząca musiałam przyjmować gości.
Generalnie zaczęłam zapraszać ludzi wtedy kiedy doszłam sama do siebie, ale byli też tacy którzy sami dzwonili z propozycją przyjazdu.
Ja jestem z tych którzy czekają na zaproszenie.
Blondi rozluźniaj poślady i dawaj na porodówkę
Aga niekiedy leję ze śmiechu gdy czytam twoje posty
Jak czytam o masakrycznych porodach, to aż mi ciary przechodząBiedna Plemniczka.
Oby dziewuchy szybko doszły do siebie
Strażaczka90, AGA 30, Spero, Dodi, aisa, magdzia26, Blondi22, Kfjatus, Ilona, plemniczka, jeju lubią tę wiadomość
-
Shagga wiem coś o tym.Ja mieszkam ze swoim M 4 lata wyprowadziłam się z domu tuż po 18 urodzinach...A rodzice byli u mnie raptem 4 razy a 2 km od siebie mieszkamy..;/ a moja siostrzyczkę odwiedza codziennie a też ma męża ..Mało tego chodzi jej sprzątać do domu...;/ masakra..Bo siostrzyczka sama najwidoczniej nie potrafi wstyd!!! ja jak będę miała bejbika to pewnie w ogóle mnie nie będzie odwiedzała jak do tej pory.....
-
Ilonko, gratulacje! Marcel nie chciał poczekać i tata musiał porzucić ważne zlecenie i gnać do Was, ale na pewno nie żałuje
Plemniczko, gratuluje! Łóżeczko super, no i mała lokatorka łóżeczka jest już na świecie
Kaja, trzymam kciuki za jutrzejsze usg.
Koczku, powodzenia w obecnym cyklu!
Miłego wieczoru :*Dodi, a-koczek, magdzia26, AGA 30, Spero, Strażaczka90, Kfjatus, Effcia28, Ilona, plemniczka lubią tę wiadomość
-
AGA 30 wrote:Blondni no to jutra twoja kolej
i proszę mi jej tu nie podpuszczac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2014, 19:11
AGA 30, aisa, Blondi22, Dodi, Spero, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2014, 19:59
Strażaczka90, Spero, AGA 30, mauysia, magdzia26, Kfjatus, zbikowa, Effcia28, Kaja, Muska, Marysia0312, Ola_czeka, Pismak, aisa, Shagga_80, Ilona, a-koczek, Rucia, Blondi22, gocha04, ;oniqa, kierzynka, kotek27, pillow, JEDRNA5, juicca, Sandraa, sylwia1985, Gunia, magdalena, Suzy Lee, plemniczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDodi wrote:Dzień dobry nazywam się Marcel i jestem ślicznym synkiem Ilonki
Oh! prześlicznykurcże, jak sie patrzy na taki mały cud to aż się łezka w oku może zakręcić. niesamowite jest to wszystko!
Dodi, magdzia26, Strażaczka90, Kfjatus, aisa, Shagga_80, Ilona, Gunia lubią tę wiadomość