X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2014, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagus mnie tam też nie trzeba zapraszać jak chce to ide a przeważnie zawsze ide i jestem jedna z pierwszych hheh

Shagga_80 lubi tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2014, 16:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja Wam powiem szczerze, ze czekalabym na znak od świeżo upieczonej Mamusi, ze już się ogarnęła i jest gotowa przedstawić syna światu. Każdy ma swoje podejście, niczego nie neguje, twierdzę tylko, ze na pewno sama bym się nie wpraszala z wizyta do noworodka.

To pisała Ola - kij w mrowisko - Czekajka :)

a-koczek, Effcia28, Jus1985, Strażaczka90, AGA 30, Spero, Rucia, aisa, magdzia26, Kfjatus lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2014, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój M jest na brata i siostrę zły i od urodzenia Igora obrażony jest na Nich...Tatę tłumaczy - mówi że On jest dziku bo 20 lat pracował od rana do nocy w piwnicy i rozumie Go że UWAGA wstydzi się do nas przyjść...dla mnie to żenujące! ja tam wiem swoje mają nas gdzieś i tyle....i vice versa :-|

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2014, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olus zależy kto w jakiej rodzinie jest wychowany. Ja w bardzo licznej i dość mocno utrzymującej więzy. dla nas to jest jasne i oczywiste ze jak tylko kazdy moze to bez zapowiedzi do kazdego sie wprasza.

Dodi, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2014, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    A ja Wam powiem szczerze, ze czekalabym na znak od świeżo upieczonej Mamusi, ze już się ogarnęła i jest gotowa przedstawić syna światu. Każdy ma swoje podejście, niczego nie neguje, twierdzę tylko, ze na pewno sama bym się nie wpraszala z wizyta do noworodka.

To pisała Ola - kij w mrowisko - Czekajka :)
    Idź precz:-P
    Jak wyżej napisałam nie uważam że trzeba kogoś zapraszać albo chce się przywitać nowego członka albo nie...mnie tam nikt nigdy nie mówił PRZYJDZ BO JUŻ DOSZŁAM DO SIEBIE

a-koczek, Dodi lubią tę wiadomość

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2014, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagus my mielismy akcje jak sie przeprowadzilismy od tesciów do anszego juz mieszkanka moja rodzina co jakis czas wpadała a to na obiad a to tak posiedziec mimo iz mieszkają gdzie indziej. Męża zas rodzina to cioagle trzeba było ich zapraszac tysiac razy dzwonic czy ida nie raz obiad wyrzucałam do kosza bo ciagle cos im niby wypadało. ( mieszkaja na sąsiedniej ulicy) w koncu powiedziła ze dosc nie to nie meza to zabolałao wiec po cichu ciagle ich sciagął do ans oczywiscie z marnym efektem.

zpbnej28qs8fkan8.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2014, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Newsy od Plemniczki !!!!!

Jesteśmy z mals na sali wazy 2980 i 50cm i jest piekna !!!!!
    Poród masakryczny , przez to że szybko rozwarcie sie zrobilo za pozno bylo na zzo.Po porodzie odrazu przez 2 godz Kornelia ssala pierś i nie chciala puscic, teraz juz czuje sie lepiejej , odpoczywm. Pozdrawiam

Plemniczka

Shagga_80, Dodi, a-koczek, Pismak, Effcia28, Strażaczka90, AGA 30, mauysia, Spero, zbikowa, Rucia, aisa, magdzia26, Kfjatus, Muska, Ilona, Gunia, plemniczka lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Dodi Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2014, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olka ale Igorex to nie noworodek! ja bym się nikogo nie prosiła :D wiadomo co za dużo to nie zdrowo, ale z wizyta zapoznawczą warto wpaść. Mnie tam raczej nikt zapraszać nie musi (wpraszam się sama) a jeśli na przyszłość ktoś nie będzie miał ochoty odwiedzać mojego dzieciorka to też nie będę płakać.

Odbiegając nieco od tematu - mam zajebistą szwagierkę, bo po informacji o pierwsze ciąży nie ucieszyła się raczej a teraz oficjalnie nikt nie wie, ale ona raczej podejrzewa (przypomnę że powiązać to w moim przypadku można z brakiem spożywania alko)i śmiem twierdzić, że robi mi na złość, unika jakiegokolwiek spotkania i ogólnie odmawia wszystkim moim propozycjom. Tak więc jak pisała Shagga jej równiez kij w oko, łaski bez...
    Nie cierpię fałszywych ludzi!!! (tak dla ścisłości :D)

Superowe wieści plemniczko :) (thx Kaja :) )

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2014, 16:28

Shagga_80, Strażaczka90, plemniczka lubią tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2014, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja Wam powiem tak ja bym nie chciała żeby pierwszy dzień po wyjściu ze szpitala mieć od razu kupe gości w domu.Chciałabym chwile odpocząć ale nie 3 miechy

Dodi, Kaja, Ola_czeka, Shagga_80, Strażaczka90, Spero, magdzia26, Kfjatus, jeju lubią tę wiadomość

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2014, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z poczuciem że to ja jestem winna że rodzina M do nas nie wpadła uciekam :-/

Dodi, Kaja, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2014, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj Shagus Shagus ty napewno nie słonko.

Plemnios super i fajnie ze mała juz cycrka ciągnie

Shagga_80, plemniczka lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

• Dodi Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2014, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:

buuaaahhha gdzie uciekasz mięczaku? :P

Shagga_80, Spero lubią tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2014, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    mnie tam nikt nigdy nie mówił PRZYJDZ BO JUŻ DOSZŁAM DO SIEBIE

Mnie tez jeszcze nigdy w życiu nikt w ten sposób nie zaprosił do zobaczenia potomka...

• Jus1985 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2014, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moim skromnym zdaniem to jak ktoś chce przyjść to najpierw dzwoni do świeżo upieczonej mamusi niby spytać jak się czują i takie tam a mamusia wtedy zaprasza że może by wpadli zobaczyć Skarba małego

Ola_czeka, Strażaczka90, magdzia26, Gunia lubią tę wiadomość

3jgx3e3k7wsnebz7.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2014, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    Olus zależy kto w jakiej rodzinie jest wychowany.

Najwyraźniej ja w źle wychowanej :D

Dodi, Strażaczka90, magdzia26, Kfjatus lubią tę wiadomość

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2014, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Kurcze napisałam coś żle?Sorki

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2014, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to jednak dodam coś...jak urodziłam Kubę brat M który wiedział że będzie chrzestnym sam spytał kiedy mogą przyjść iM powiedział żeby odczekali tydzień aż się zaklimatyzujemy i tak przyszli.

Gdy Bratowa M urodziła poszliśmy chyba za 2 tyg bez zaproszenia ale uprzedzajac że wybieramy sie...Oni już teraz w ogóle nie odezwali się...ja jak chcę poznać cudze dziecko to zgłaszam taką chęć i pytam kiedy by Komu pasowało..a swoją Bratowa jak urodziła w grudniu odwiedziłam dzień po porodzie a wcześniej zadzwoniłam czy nie ma nic przeciwko ..

Dodi myślimy podobnie :-) A Szwgierka nie przejmuj się...ja ze swoją (M siostrą ) miałam tak że też nie przyszła zobaczyć już Kuby i wszyscy Ją tłumaczyli ona nie może mieć dzieci i Jej przykro i to dlatego....

Dodi, Spero, Strażaczka90, Kfjatus lubią tę wiadomość

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2014, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olus ale tu nie chodzi czy w złej czy w dobrej. tylko czy utrzymującej mocne wiezi czy słabe.

magdzia26 lubi tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2014, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zostało nam 66 stron wiec pisac bo ja o 20 szampana chce otworzyc

Blondi22, Strażaczka90, magdzia26 lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2014, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poprawie się więc: z poczuciem co kraj to obyczaj i ze świadomością że zaraz będę miała odwiedziny Gościa i trudno będzie mi ukryć co o Nim myślę uciekam.

Dodi, Strażaczka90, Kfjatus lubią tę wiadomość

‹‹ 4912 4913 4914 4915 4916 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ