X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2014, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chciałam udostępnic mój nowy wykres i niemogę wciskam ok a tu zero reakcji

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2014, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Poprawie się więc: z poczuciem co kraj to obyczaj i ze świadomością że zaraz będę miała odwiedziny Gościa i trudno będzie mi ukryć co o Nim myślę uciekam.

pozdro dla teścia :)

Ola_czeka, Rucia, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2014, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    Chciałam udostępnic mój nowy wykres i niemogę wciskam ok a tu zero reakcji

on się nie zamierza pokazać :) widocznie jakiś wyjątkowy będzie :P pokaż dopiero jak będzie zielono

a-koczek, Ola_czeka, Spero, Strażaczka90, aisa, magdzia26, Gunia lubią tę wiadomość

1995fd7a4d57bc6e.png
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2014, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehhe dodi ale to jeszcze całe 28 dni to długo dość powalcze w domu moze tam mi sie uda

Dodi lubi tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2014, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uciekam kochane czas do domu.

Dodi lubi tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2014, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koczku nie moglas się bardziej pomylić odnośnie mojej rodziny :D

Dla mnie po prostu naturalne jest, ze podczas którejś z rozmów telefonicznych jestem zapraszana do noworodka. A jeśli nie jestem, to znaczy ze Rodzice jeszcze potrzebują trochę czasu. Ale nie neguje tego co mówi Shagga, nie oceniam jej podejścia i rodziny, przyjmuje do wiadomości ze rodzinie M po prostu nie zależy by poznać wnuka, a Shadze - żeby go poznali. Sprawa jest prosta.

Dodi, a-koczek, Strażaczka90, magdzia26, Kfjatus, Gunia lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2014, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi ale Ty jesteś fajna :D

Dodi, Strażaczka90, magdzia26, Gunia lubią tę wiadomość

• Dodi Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2014, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pięknie łopatologicznie to wytłumaczyłas Olko :) chyba, że źle zrozumiałam :D

a-koczek, Strażaczka90, magdzia26 lubią tę wiadomość

1995fd7a4d57bc6e.png
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2014, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Dodi ale Ty jesteś fajna :D

yyyy.... ale czemu? nie mówiłaś mi tego nigdy wcześniej i powszechnie było wiadomo, że to Ty jesteś fajna, więc o co chodzi? bo się zaczęłam denerwować i obgryzam paznokcie :0

magdzia26 lubi tę wiadomość

1995fd7a4d57bc6e.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2014, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ponieważ sporo utylam Dodi- jest mnie fajnej nieco więcej i mogę się spokojnie ta fajnoscia podzielić.

Dodi, Strażaczka90, aisa, magdzia26 lubią tę wiadomość

• Dodi Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2014, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Ponieważ sporo utylam Dodi- jest mnie fajnej nieco więcej i mogę się spokojnie ta fajnoscia podzielić.

na mnie też trzeba sporo fajności, więc uważaj żebym Ci całej nie podpierniczyła :)

tym oto sposobem obwieszczam koniec mojego dobrego humoru dzisiaj, ale też powiem dlaczego. Właśnie przed chwilą dostałam sms od kuzynki iz moja chrześniaczka wraz z rodzicami zaprasza mnie (czyt. chrzestną) z mężem na roczek tego i tego tam i tam.... no nie mogę! Kur...wa czy ona nawet zadzwonić nie potrafi. Żeby mnie poinformować o tym, że mnie za chrzestną chcą to też mi esa napisała. Brak słów :/

1995fd7a4d57bc6e.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2014, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi wrote:
    na mnie też trzeba sporo fajności, więc uważaj żebym Ci całej nie podpierniczyła :)

tym oto sposobem obwieszczam koniec mojego dobrego humoru dzisiaj, ale też powiem dlaczego. Właśnie przed chwilą dostałam sms od kuzynki iz moja chrześniaczka wraz z rodzicami zaprasza mnie (czyt. chrzestną) z mężem na roczek tego i tego tam i tam.... no nie mogę! Kur...wa czy ona nawet zadzwonić nie potrafi. Żeby mnie poinformować o tym, że mnie za chrzestną chcą to też mi esa napisała. Brak słów :/

Odpisz im mailem, żeby pisali na gadu gadu to im odpowiesz na fejsie bo szkoda Ci kasy.

Dodi, Spero, a-koczek, Rucia, aisa, magdzia26, Kfjatus, Gunia lubią tę wiadomość

• Dodi Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2014, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Odpisz im mailem, żeby pisali na gadu gadu to im odpowiesz na fejsie bo szkoda Ci kasy.

wiedziałam, że w tej sprawie mogę na Ciebie liczyć :)

Effcia28, Spero, aisa, magdzia26, Gunia lubią tę wiadomość

1995fd7a4d57bc6e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2014, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Koczku nie moglas się bardziej pomylić odnośnie mojej rodziny :D

Dla mnie po prostu naturalne jest, ze podczas którejś z rozmów telefonicznych jestem zapraszana do noworodka. A jeśli nie jestem, to znaczy ze Rodzice jeszcze potrzebują trochę czasu. Ale nie neguje tego co mówi Shagga, nie oceniam jej podejścia i rodziny, przyjmuje do wiadomości ze rodzinie M po prostu nie zależy by poznać wnuka, a Shadze - żeby go poznali. Sprawa jest prosta.
    Jako że jeszcze nie przyszedł Gość weszłam przez smarka zobaczyć co tu...i wiecie co? Powiem coś więcej nikt z rodziny M nie dzwoni do mnie więc dla mnie byłoby narzucaniem się gdybym zapraszała do nas w celu zobaczenia Igorka i nikt nigdy z tej czy innej rodziny czy znajomych mnie nie zapraszał bym zechciała zobaczyć dziecko dlatego to uważam za właściwe ...ale kto wie może to nie ja mam rację a jestem raczej winna tej sytuacji ...możemy być i tak....ohoo przyszedł Dziadek

Dodi, Strażaczka90 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2014, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem przespałam się 2 godziny i wróciłąm do żywych :-)
    Plemniczko nabierajcie sił i do domu :-)

A co do Babci to jedna by pewnie wpadła a druga moja mama to pewnie jakbym w dniu wypisu ze szpitala po porodzie by zadzwoniła i powiedziała JAK BĘDZIESZ JECHAŁA PO DRODZE TO ZRÓB ZAKUPY :/:/

Moja tarczyca 1.89 a morfologia wszystko ok :-) Czekam na anty tg i prl jeszcze :/

Dodi, a-koczek, Spero, Rucia, Strażaczka90, aisa, magdzia26, Ilona, plemniczka lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2014, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Shagga przepraszam, ale ja nigdzie nie napisałam, ze to czy tamto jest Twoja winą. Pisałam, ze nie poszłabym bez zaproszenia do domu noworodka. Nie podejmowalam tematu braku gratulacji czy telefonów z pytaniem o "samopoczucie". Ja osobiście pewnie miałabym podobna sytuacje, z ta różnica ze mnie by zależało i mimo wszystko bym zapraszała. I pewnie robilabym błąd, ale wolałabym to, niż ciągle poczucie pokrzywdzenia. Dlatego uwierz, ze mówiłam o sobie, nikt Cię nie obwinia.

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2014, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha Aga leje z tyć zakupów, przepraszam :(

Masz kobieto dystans :D

AGA 30, a-koczek, Strażaczka90, magdzia26, Kfjatus, Ilona lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2014, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Hahaha Aga leje z tyć zakupów, przepraszam :(

Masz kobieto dystans :D

No Ola bo to kulfa śmieszne mieć taką matkę :/:-) Babcia wnuków :/

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2014, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej wyobraźcie sobie taka sytuacje: teśc wchodzi i mówi do Shaggi: "To nie tak, jak piszesz na Plemniczce"...

Dodi, AGA 30, Effcia28, zbikowa, a-koczek, Spero, Rucia, Strażaczka90, aisa, magdzia26, Kfjatus, Shagga_80, Ilona lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 stycznia 2014, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Ej wyobraźcie sobie taka sytuacje: teśc wchodzi i mówi do Shaggi: "To nie tak, jak piszesz na Plemniczce"...

He he he he he he he eh :-) Jaja by były :)

‹‹ 4913 4914 4915 4916 4917 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ