plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Blondi powiedz mężowi, że koleżankom bardzo zależy żeby się postarał
wogóle to chciałam zapytać mamuśki aktualne i Te, które niedługo nimi zostaną czy chodziłyście normalnie w ciąży do fryzjera i kosmetyczki? Jeśli tak to kiedy najwcześniej można się wybrać? różne są szkoły jak zwykle i się zastanawiam
Blondi22, magdzia26, Effcia28, AGA 30, Spero, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Dodi wrote:Blondi powiedz mężowi, że koleżankom bardzo zależy żeby się postarał
wogóle to chciałam zapytać mamuśki aktualne i Te, które niedługo nimi zostaną czy chodziłyście normalnie w ciąży do fryzjera i kosmetyczki? Jeśli tak to kiedy najwcześniej można się wybrać? różne są szkoły jak zwykle i się zastanawiam
Dodi, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Cześć Sylwia, co tam u Ciebie?
apropo farb do włosów też coś takiego obiło mi się o uszy, więc zobaczę czy jeszcze któraś z sióstr się wypowie i jeśli nic nie stanie na przeszkodzie to w lutym muszę się przejśćWiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2014, 15:41
magdzia26, Blondi22, Spero, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Dodi słonko ja byłam kilka razy w ciąży u fryzjera farbowałam włosy i jest wszystko git:) Ja wychodzę z założenia ,że ciąża to nie choroba także nie widzę żadnych przeciwwskazań
WitajcieWiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2014, 15:41
Dodi, Blondi22, magdzia26, Rucia, Spero, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Effcia28 wrote:Dodi słonko ja byłam kilka razy w ciąży u fryzjera farbowałam włosy i jest wszystko git:) Ja wychodzę z założenia ,że ciąża to nie choroba także nie widzę żadnych przeciwskazań
Witajcie
hej Effciu :* to już jest 2:0 za farbowaniem hi hi
jak Twoja zgaga kochana?
Blondi22, magdzia26, Spero, Kfjatus, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
wogóle to chciałam Wam powiedzieć, że my się tu będziemy rzeźbić cały dzień i dobijac do tych 5000 a skończy się to tak, że wieczorem wpadnie jakaś szarańcza naskrobie parę stron i będą wielce świętować
magdzia a Tyś co tak ucichła? myślisz, że Ci same lajki pomogą?Effcia28, magdzia26, AGA 30, Blondi22, kierzynka, Spero, Kfjatus, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
magdzia26 wrote:uciekam do domku w końcu
no to do poniedziałku dziewczynki
no to wszystko jasne! i TAK SIĘ W POLSCE PIENIĄDZE ZARABIAod 8 do 16 na necie i do domu a godziny zapłacone heh
Effciu a bratowa to niezła skoro tyle miesięcy pracowała i to jeszcze na nogach po tyle godzinskoro lekarz nie widział przeciwwskazań to dobrze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2014, 15:51
magdzia26, AGA 30, Spero, Kfjatus, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
magdzia26 wrote:Dodi jesetm jedną nogą już poza firmą nie mówiąc o głowie
a do której pracujesz? bo nie wiem czy świadomie mówisz to głośno, że o 15:50 już Cię nie ma na miejscu pracy?
ja tam nie narzekami sory, ale nie...
-
Dodi wrote:a do której pracujesz? bo nie wiem czy świadomie mówisz to głośno, że o 15:50 już Cię nie ma na miejscu pracy?
ja tam nie narzekami sory, ale nie...
ale już od 08:30 czekam żeby wyjść zaraz po tym jak skończyłam pic kawę zaczęłam odliczać czas do wyjścia
ale z Ciebie koleżanka nie to nie nie wiesz co traciszWiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2014, 15:55
Dodi, Effcia28, a-koczek, Spero, Strażaczka90, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość
-
magdzia26 wrote:hłe hłe hłe ależ mnie ubawiłaś
Nie wiem moja Droga co Cię tak rozbawilo:p przecież napisałam prawdę oparta na własnym doswiadczeniumagdzia26, Dodi lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Ja chce się kształcić tak jak Pismak
Ona się wogóle nie skupia na tym co leci ino siedzi na smarku na ovu
to są czasy heheh
jak się nie mylę to magdzia ma długi weekend z wizyta u rodziców czy to Spero była OMG.....Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2014, 15:58
magdzia26, Pismak, AGA 30, Spero, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość