plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyA więc tak
Nie napracowałam się dziś bo 3 godziny siedziałam i wypisywalam papiery słuchałam paplaniny najpierw pani potem pana Persa
Potem oprowadzanie po hali i stanie 3 godiny i słuchanie majsterka co na nockach jest
Praca nie za lekka trzeba najmniej 80 procent normy wyrobić a norma to jakieś 650 wiązek na 8 godzin 8/ w zaleznoości jakie wiązki bo jak mniejsze to więcej
Twoi się przy maszynie i 8 godzin robi się jedno i to samoNo chyba że żucać będą na inne modele
Pensja średnia krajowa więc mało ale zawsze coś za wyrobienie normy premie
Jutro idę na popołudniu do pracy i weekendPismak, Blondi22, Dodi, Spero, magdzia26, Strażaczka90, Kfjatus, Kaja, aisa, Rucia lubią tę wiadomość
-
AGA 30 wrote:A więc tak
Nie napracowałam się dziś bo 3 godziny siedziałam i wypisywalam papiery słuchałam paplaniny najpierw pani potem pana Persa
Potem oprowadzanie po hali i stanie 3 godiny i słuchanie majsterka co na nockach jest
Praca nie za lekka trzeba najmniej 80 procent normy wyrobić a norma to jakieś 650 wiązek na 8 godzin 8/ w zaleznoości jakie wiązki bo jak mniejsze to więcej
Twoi się przy maszynie i 8 godzin robi się jedno i to samoNo chyba że żucać będą na inne modele
Pensja średnia krajowa więc mało ale zawsze coś za wyrobienie normy premie
Jutro idę na popołudniu do pracy i weekendAGA 30, Dodi, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNa następny tydzień ranki a potem nocki
Za nocki jakiś mały dodatek wpada w formie mamonki
Oj po 3 godzinach stania mój przyjaciel kręgol już się odzywał ale teraz jest okJutro pojadę na lekach pewnie przeciwbólowych
No oby się rozruszac
10 osób dziś przyjęte było od dziś już jestem zatrudniona na umowie
Na 8 godzin jedna przerwa na śniadanie papieroska szybki numerek kto co woli:D:D
No i to chyba tyle
Trchę jestem przerażona ale jak się człowiek wrobi to pójdzie
Kto ma audika opla wolswagena to będzie miał w aucie a dokładnie abs mojego wykonania
Praca wymagająca uwagi bo każda najmniejsza wada wiązki jak nadlanie niedolanie żle przycięta itp. to wiązka do kosza idzieAle za to my nie odpowiadamy
w razie nie pewności wołać mamy majstra albo wyrzucać do czrewonego pojemnika
ZASADA : WSZYSTKO CO NA CZERWONE ZAZNACZONE TO ZŁE I DO WYRZUCENIA
a BRYGADZISTKI CHODZĄ W CZERWONYCH FARTUCHACH hi hi hia-koczek, Blondi22, Pismak, Spero, Dodi, magdzia26, Strażaczka90, Kfjatus, Effcia28, Kaja, aisa, Shagga_80, Rucia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya-koczek wrote:Oj Aguś dasz rade ja tam jestem pełna optymizmu.
No ja myślę
Jutro sobie już od poczatku pracy swój pas uiorę co mam na kręgosłup trochę odciąza kręgosłup więc moze nie będzie aż tak źlea-koczek, Pismak, Spero, Dodi, magdzia26, Strażaczka90, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyŁohoho
ile naprodukowały
Aga gratuluję udanego dnia w pracymam nadzieję, ze kregosłup się w miarę przyzwyczai i będzie ok
apoza tym to tyle musiałam czytać, że teraz oczy mi sie zamykają ze zmęczenia.
Blondi śliczne łóżeczkoIzka powinna chcieć jak najszybciej wyjść z brzuszka skoro rodzice jej takie posłanie przygotowali
niiieeeee no muszę się kimnąć. napiszę jeszcze tylko, że usg piersi ok ale w lewym płacie tarczycy są guzki a rok temu ich nie miałamale trudno, da się z tym żyć.
Ok to zajrzę jak się obudzę :*:*:*Dodi, Strażaczka90, magdzia26, AGA 30, Effcia28, a-koczek, aisa, Pismak, Shagga_80, Blondi22, Rucia lubią tę wiadomość
-
magdzia26 wrote:Ej no nie miałam wam coś napisać ale jak wy takie to nienapisze
Magdzia nie lej się żurem i gadaj
AGA super, że pierwszy dzień za Tobą i mam nadzieję, że Twój kręgosłup zdecyduje się jednak z Tobą współpracować, bo szkoda by było jakby Ci przeszkadzałno i wiesz, patrz tam jako, bo ja mam VW
powodzenia
magdzia26, AGA 30, a-koczek, Kaja, Pismak, aisa, Spero, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny
niestety nie nadrobie Was wyczytałam tylko ze Adze podoba się w pracy ciesze się bardzo
wpadłam tylko na chwilę zyczyć Wam wszystkiego dobrego i miłego reszty dnia tygodnia i miesiaca...
jeśli o mnie chodzi nic się nie dzieje życie płynie swoim rytmem dalej...
Jeszcze raz gratuluje świerzym mamuśką
Blondi trzymam kciuki za szybki i bezbolesny poród (a Izy już takie są strasznie uparte)...
tym co maja testować życzę II kresek...
tym co owulują pięknej owu i sprytnego plemniczka który dotrze do celu...
a tym co zaczęły @ życze szybkiej jej zakończenia a potem nie widzenia jej przez 9 miesięcy...
trzymajcie się ciepło
DowidzeniaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2014, 17:37
magdzia26, AGA 30, Kfjatus, Dodi, Effcia28, a-koczek, Kaja, Pismak, aisa, Spero, Blondi22, Rucia lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyDodi wrote:Magdzia nie lej się żurem i gadaj
AGA super, że pierwszy dzień za Tobą i mam nadzieję, że Twój kręgosłup zdecyduje się jednak z Tobą współpracować, bo szkoda by było jakby Ci przeszkadzałno i wiesz, patrz tam jako, bo ja mam VW
powodzenia
W Najgorszym wypadku kręgosłup będę zostawiać w domu he he hemagdzia26, Dodi, a-koczek, Kaja, Spero lubią tę wiadomość