plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAch powiem wam że normalnie jak mnie mój Wafel kocha w ostatnich dniach
Dziennie miłe wyznania gdzie powiem szczerze nie pamiętam kiedy miło mówił do mnieNastępny plus pracy
magdzia26, Dodi, a-koczek, Kaja, Pismak, aisa, Spero, Rucia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Effcia28 wrote:Dodi fajny suwaczek
niech narazie zostanie
edit:
nigdy sie nie nauczę, że jak Ktoś mi mówi, że coś mam fajne to się mówi: Dziękuję
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2014, 18:13
a-koczek, magdzia26, aisa, Kfjatus, Spero, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Dodi wrote:ale taki trochę nieczytelny mi się wydaje
niech narazie zostanie
edit:
nigdy sie nie nauczę, że jak Ktoś mi mówi, że coś mam fajne to się mówi: Dziękuję
Dodi, magdzia26, aisa, jeju lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja wlaśnie przeczytałam w naszej lokalnej gazecie że jest maly przyrost w gminie że więcej zgonów niż urodzeń jest
Więc napisałam maila do redakcji że jakby gmina się zainteresowała parami z problemami i dali możliwość darmowych inseminacji i monitoringów i innych badan to przyrost byłby dużo większy
opisałam im w skróci moją historię że niby ok wszystko a dzieciatka nie ma niech nagłośnią sprawę a moze się coś ruszy w tym kierunku że NFZ kazał szukać w innych cześciach polski gdzie takie refundacje są i jeździć po kilkaset km na 5 minutowy monitoring
Ach pewnie ani mi nie odpisza na tego maila i oleją jak wszyscy do okoła ale napisać nie zaszkodzi do gazetki lokalneja-koczek, Dodi, Kaja, Pismak, Spero, Shagga_80, Rucia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnya-koczek wrote:Dodi superaśny ten suwaczek.
Aga Wafel chyba poczuł się zagrozony to i dobrze będzie bardziej sie o ciebie starał
No będzie mnie teraz wielbił a wielbił żebym czasem na innego w pracy nie spojrzałaa-koczek, Dodi, Kaja, magdzia26, Spero lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dziękuję koczku
AGA fajnie, że napisałaś. Jakbyś się nie odezwała to pewnie uznaliby, że jako tako problemu nie ma a tak przynajmniej się dowiedzą, że nie zawsze ludzie mówią o tym o czym powinni. A nóż, widelec przeczytają i zrobią coś w tym kierunku. Kurna dziołcha idziesz jak przeciąg ostatnimi czasywidać wiatr Ci w żagle
AGA 30, a-koczek, Kaja, magdzia26, aisa, Kfjatus, Spero, Shagga_80, Rucia, Ola_czeka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA bo dziewczyny taka prawda czemu w innym rejonach kobiety mają możliwość na darmowe iui i inne badania a u nas na opolskim najdroższe i niby najbogatszy rejon bo co druga osoba za granicą pracuję nie ma żadnych ulg dla starających się par
jedna jedyna klinika do której jeżdizłam jest w Opoli i wiecie jacy tam lekarze za grubą kasę siedzą
-
nick nieaktualny