plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnya-koczek wrote:Ja mam pytanie do mamusiek. Pierwszy porod to wiadomo jedno dziecko w szpitalu z nim jestes. A przy drugim porodzie to serce nie peka ze sie jedno w domu zostawiło
Mamusie mają teraz cycusie zajęte wieczornym karmieniem
Dodi, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
a-koczek, nick nieaktualny, magdzia26, Pismak, aisa, Kfjatus, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Agaaaaaaaaaaaaaaa super , że 1 dzień w pracy minął fajnie , a co nie daj sie kablom , bragadaiwka hihi i oczywuscie kregoslupowi heheeh syperrrr Aga teraz możesz w ciążę zachodzic jesteś ubezpieczona i praca jest!!!!
nick nieaktualny, a-koczek, Dodi, magdzia26, aisa, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaja wrote:Agaaaaaaaaaaaaaaa super , że 1 dzień w pracy minął fajnie , a co nie daj sie kablom , bragadaiwka hihi i oczywuscie kregoslupowi heheeh syperrrr Aga teraz możesz w ciążę zachodzic jesteś ubezpieczona i praca jest!!!!
Umowa próbna na 3 miesiące a potem zobaczymy czy mnie będą chcieli
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKaja wrote:Aga ciebie by nie chcieli ooooo oni nie wiedzą , że za Tobą cała Europa stoi niech sie tam pilnują

He he he
Ale powiem wam że przerażają mnie te normy do wypracowania na te 8 godzin po 600 sztuk
Normalnie kabelki po nocach mi się będą śniły
-
nick nieaktualnya-koczek wrote:Aga jaka goraczka toc to ciąża
No zapomniałam że zaciążyłam hi hi hi
Dziś mnie nawet nic nie boli brzuch ani grama bólu
Pewnie dlatego ze nie miałam czasu myśleć czy mnie krez zaleje
a-koczek, Dodi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

[/link]

[/url]