plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesc kobietki. Duzo sie tu dzieje ostatnio
Blondi,czekam na Twoja kolej do porodu.Tyle miejsc fasolkowych sie robi ze ani sie obejrzycie i wszystkie zafasolkujecie 
Magdzia,trzymam kciuki.Kiedy test?Nie nakrecam,ale ciekawa jestem....
Agyus,dobrze ze praca wydaje sie ok.Waflowi na dobre na razie wychodzi,jak tak czytam
Super,tak trzymac.Jutro jak wrocisz to obiad bedzie na stole czekal,hihi.
A ja bylam dzisiaj u endo i jes ok.TSH mam 0,79 i wg endo jest swietne.Podtrzymuje mi dawke euthyroxu na 75.Jutro wizyta u gina.Juz nie moge sie doczekac
Trzymajcie kciuki bo mam tez lekkiego stresa.
Ale mi smaka na pomjdorowke zrobikyscie
AGA 30, a-koczek, Dodi, Pismak, magdzia26, Effcia28, aisa, Kfjatus, Spero, Sandraa, Shagga_80, Blondi22, Rucia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
jeszcze 35 str

to może zająć i 2 godziny a może i cały miesiąc
Madzia pisz co chciałaś napisać bo ja to z tych jestem że strasznie się wkurzam jak ktoś coś zacznie a potem nie chce powiedzieć
albo poszukam większą kosę sesese 
Fedruś
magdzia26, Dodi, Effcia28, aisa, AGA 30, Kfjatus, Spero, a-koczek, Shagga_80 lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
jestem zaPismak wrote:jeszcze 35 str

to może zająć i 2 godziny a może i cały miesiąc
Madzia pisz co chciałaś napisać bo ja to z tych jestem że strasznie się wkurzam jak ktoś coś zacznie a potem nie chce powiedzieć
albo poszukam większą kosę sesese 
Fedruś

magdzia26, Pismak, Spero, jeju lubią tę wiadomość
-
No ja się z Blondi umawialam na 16 ale ona mnie wystawiłaEffcia28 wrote:Madzia sama niech za testuje a nie innych podkręca ;)najpierw mówiła że 16.01 a teraz niby na 5000 stronę czeka

a-koczek, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
Effciu za czym Ty jestes? bo nie skumałam

Pismak robimy chyba ustawkę, bo najpierw zaczęła a teraz nie kończy
ojjj... też tego nie lubię wrrrr....
Kaja a ja widziałam jakieś ŻUKOWO w Wiśle
magdzia26, Pismak, jeju, Spero lubią tę wiadomość
-
tak zróbmy... niech wie, że nie jest bezkarna! Nie jedna już tu tak cierpiałaEffcia28 wrote:Ej a może przestaniemy z nią gadać?co Wy na to?
Niech wie, że tu nie zawsze jest tak milusio....
Effcia28, magdzia26, AGA 30, aisa, Pismak, Kaja, jeju, Spero, a-koczek, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
no właśnie za tym ,że też nie lubię jak ktoś zaczyna a nie kończy!Dodi wrote:Effciu za czym Ty jestes? bo nie skumałam

Pismak robimy chyba ustawkę, bo najpierw zaczęła a teraz nie kończy
ojjj... też tego nie lubię wrrrr....
Kaja a ja widziałam jakieś ŻUKOWO w Wiśle
Dodi, magdzia26, Pismak lubią tę wiadomość
-
W ogóle to chciałam napisać że chyba foch na Selenkę się szykuje że do nas nie zagląda i co u Nich słychać dowiaduję się przypadkiem czytając komentarze pod Inesski wykresem
magdzia26, a-koczek, mauysia lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Effcia28 wrote:no właśnie za tym ,że też nie lubię jak ktoś zaczyna a nie kończy!
może chciała powiedzieć, że nasikała ale zapomniała test zanurzyć i teraz mocz wyparował
magdzia26, Pismak, jeju, Spero, a-koczek, Shagga_80, Rucia lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[/link]
[/url]