SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2014, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej ;)

melduje sie jeszcze w dwupaku ;) a jutro na ktg ide ciekawe czy cos pokaze ;)

dzis starsznie w podbrzuszu mnie ciagnie i sciska ze nieraz az w pol sie zegnę. w nocy troche w krzyzu bolalo .

Strażaczka90, magdzia26, Pismak, Kaja, Dodi, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2014, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A więc dawno dawno temu za górami za lasami ...zaraz zaraz wróć to było pamiętnego dnia 16.01.2014 wróciłam z pracy i poszłam do łazienki zrobiłam teścik ale czułam że nic z tego nie będzie mało serduszek było, do tego daleko od wyznaczonej ovu więc nie robiłam sobie żadnych nadziei i jakie było moje zdziwienie jak po minucie zobaczyłam pojawiającą się drugą kreską...na przemian zaczęłam śmiać się i płakać jak głupia :D ręce zaczęły mi się trząść nie wiedziałam co mam ze sobą zrobić i jak powiedzieć mojemu P bo nie zastanawiałam się wcześniej nad tym, więc wszystko wyszło bardzo spontanicznie, pobiegłam do mojego P i powiedziałam po prostu że prawdopodobnie zostanie tatą pokazałam mu test, wpatrywał się przez dłuższą chwilę w niego, uśmiechnął się, uklęknął pocałował mnie w brzuch i powiedział że mnie kocha najmocniej na świecie i że jest bardzo szczęśliwy...KONIEC i żyli długo i szczęśliwie :D

Strażaczka90, Rucia, Spero, Pismak, Dodi, Blondi22, a-koczek, jeju, sylwia1985, Muska, Kaja, Agafia, Effcia28, aisa, gocha04, Kfjatus, Shagga_80, plemniczka lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2014, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdzia26 wrote:
    A więc dawno dawno temu za górami za lasami ...zaraz zaraz wróć to było pamiętnego dnia 16.01.2014 wróciłam z pracy i poszłam do łazienki zrobiłam teścik ale czułam że nic z tego nie będzie mało serduszek było, do tego daleko od wyznaczonej ovu więc nie robiłam sobie żadnych nadziei i jakie było moje zdziwienie jak po minucie zobaczyłam pojawiającą się drugą kreską...na przemian zaczęłam śmiać się i płakać jak głupia :D ręce zaczęły mi się trząść nie wiedziałam co mam ze sobą zrobić i jak powiedzieć mojemu P bo nie zastanawiałam się wcześniej nad tym, więc wszystko wyszło bardzo spontanicznie, pobiegłam do mojego P i powiedziałam po prostu że prawdopodobnie zostanie tatą pokazałam mu test, wpatrywał się przez dłuższą chwilę w niego, uśmiechnął się, uklęknął pocałował mnie w brzuch i powiedział że mnie kocha najmocniej na świecie i że jest bardzo szczęśliwy...KONIEC i żyli długo i szczęśliwie :D

pięknie i wzruszająco:) łezka mi się zakręciła:)

magdzia26 lubi tę wiadomość

• Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2014, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie od dwóch dni w krzyżu łupie ;/ poleżała bym ale muszę podłogi umyć

• Pismak Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2014, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia Kochana jeszcze raz gratulacje :*
    Ahh ten 2014 r. zaczął się dla Was magicznie i cały będzie magiczny <3

magdzia26, Strażaczka90, Spero, Dodi, gocha04 lubią tę wiadomość

20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm

Angelius Provita

19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]

08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%

2019 Histeroskopia - wszystko ok

08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane

10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok

OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie

Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2014, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pismak wrote:
    Ale masz focha wiesz :P

Hmm?? Wszystko moge wyjasnic... Ciebie tez<3

Dzien dobry ;* matko jaki dzien... Spaac

I jeszcze hmm troszke sie zdziwilam ze napisalyscie do Madzi ze jak.sie rodzice dowiedza o ciazy to sie wszystko zmini i odwroci... Szczerze?? Ja w nosie bym to miala. Nie pomagaja, noe wspieraja w trudnuch chwilach i w zyciu codziennym to po co maja byc w tych najlepszych mmentach?? Troche hipokryzja nie?

Madziu ja wiem ze bedziesz wapaniala mama i mam nadzieje ze bedziecie szczesliwi z P. I ze na niego zawsze bedziesz mogla liczyc.
    Aa wirus the best :D

Strazaczko :* bardzo dzielna babka jestes<3

Mam nadzieje ze zadna sie na mnie nie obrazi :) milego dnie kochane i do pozniej

Strażaczka90, Pismak, magdzia26, Dodi, Rucia, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość

• kierzynka Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2014, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdzia26 wrote:
    Jezuuu popłakałam się... kurde!!! super facet, naprawdę ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2014, 10:52

Strażaczka90, magdzia26 lubią tę wiadomość

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • kierzynka Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2014, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    trzeba założyć wątek z takimi historiami ;) aż miło się robi na sercu ;)

Strażaczka90, magdzia26, Dodi, Kfjatus lubią tę wiadomość

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2014, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczynki nie wiem czy super ale kocham bardzo mojego P i chyba on mnie też :P

Dodi, Strażaczka90, Blondi22, a-koczek, Rucia, Pismak, Kaja, Kfjatus, Shagga_80 lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2014, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    chcialam lajknac , ale jak spostrzeglam - 11 to aż mi sie zimno zrobilo heheheh

Blondi22 jeszcze w dwupaku może ona czeka na 14 lutego hehehehe
    w życiu na 14 lutego nie ma mowy.

jutro ktg to sie okaze

magdzia26, Dodi, Strażaczka90, Kaja, aisa lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2014, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdzia26 wrote:
    dziewczynki nie wiem czy super ale kocham bardzo mojego P i chyba on mnie też :P
    ja swojego B też Kocham:) mimo że nie raz jest nie dobry:) ja też czasami jestem nie dobra ;P i chyba też mnie Kocha tak sądze

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2014, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia masz super meza;)

Strażaczka90, magdzia26, Kaja lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2014, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi22 wrote:
    Madzia masz super meza;)
    Blondi może jest taki bo to jeszcze nie mąż :P

Blondi22, Strażaczka90, Dodi, a-koczek, Kfjatus lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2014, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdzia26 wrote:
    hehe potem tez taki bedzie ;)

a.png
    a.png
  • Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2014, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdzia26 wrote:
    Powiem Ci że u mnie się dużo zmieniło:) po ślubie jesteśmy juz 4 miesiące..a On bardziej o mnie dba:) kolacyjki itp gorące kąpiele .No i mnie rozpieszcza ..i większą uwagę mi poświęca;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2014, 11:46

magdzia26, Blondi22, Shagga_80 lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2014, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga nie rób scen na wiosnę nie odchodz ;-) my tu czekamy wszystkie bez wyjątku !!!bo wiesz ty w nowej pracy i a nóż cos tam sie ciekawego bedzie dzialo heheheh!!!!

Strażaczka90, magdzia26 lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2014, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja wczoraj cały dzien z synami mojej przyjaciółki chlopaki maja po 5 i 3 latka dwa zazdrosniki i ten najmłodszy przyszedł i sie mnie pyta czy ja bym nie mogla wyjąć dzidzi na chwilkę z brzucha bo on chce sie zemna wyglupiac ,a ta dzidzia mu troszke przeszkadza i mogłam tę dzidzie swojemu Ł zostawić ,ale sie nasmialam

Strażaczka90, magdzia26, a-koczek, aisa, Kfjatus, Dodi lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2014, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dopadł mnie leń i ochota na serduszko...;/Facet w pracy. jakie rady na lenia macie? Pytam tylko na lenia:) bo na serduszko nie :) sama zabawiała sie nie będę:) bo nie lubie hahaha

• Kaja Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2014, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi to pisz jak to ktg wyszlo ,!!!!!!

a ja wlasnie szukam spodni ciazowych bo rozerwalam nowe fack sierotwa sie nie pozbede widzę buuuu nie umiem normalnie spokojnie i byc czysta przez chwilkę , albo leci z rak masakra jakas

Blondi22 lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2014, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strażaczka90 wrote:
    Dopadł mnie leń i ochota na serduszko...;/Facet w pracy. jakie rady na lenia macie? Pytam tylko na lenia:) bo na serduszko nie :) sama zabawiała sie nie będę:) bo nie lubie hahaha

ulalala to cie trafiło!!!!

Strażaczka90 lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

‹‹ 4996 4997 4998 4999 5000 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ