X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2014, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej ;)

melduje sie jeszcze w dwupaku ;) a jutro na ktg ide ciekawe czy cos pokaze ;)

dzis starsznie w podbrzuszu mnie ciagnie i sciska ze nieraz az w pol sie zegnę. w nocy troche w krzyzu bolalo .

Strażaczka90, magdzia26, Pismak, Kaja, Dodi, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2014, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A więc dawno dawno temu za górami za lasami ...zaraz zaraz wróć to było pamiętnego dnia 16.01.2014 wróciłam z pracy i poszłam do łazienki zrobiłam teścik ale czułam że nic z tego nie będzie mało serduszek było, do tego daleko od wyznaczonej ovu więc nie robiłam sobie żadnych nadziei i jakie było moje zdziwienie jak po minucie zobaczyłam pojawiającą się drugą kreską...na przemian zaczęłam śmiać się i płakać jak głupia :D ręce zaczęły mi się trząść nie wiedziałam co mam ze sobą zrobić i jak powiedzieć mojemu P bo nie zastanawiałam się wcześniej nad tym, więc wszystko wyszło bardzo spontanicznie, pobiegłam do mojego P i powiedziałam po prostu że prawdopodobnie zostanie tatą pokazałam mu test, wpatrywał się przez dłuższą chwilę w niego, uśmiechnął się, uklęknął pocałował mnie w brzuch i powiedział że mnie kocha najmocniej na świecie i że jest bardzo szczęśliwy...KONIEC i żyli długo i szczęśliwie :D

Strażaczka90, Rucia, Spero, Pismak, Dodi, Blondi22, a-koczek, jeju, sylwia1985, Muska, Kaja, Agafia, Effcia28, aisa, gocha04, Kfjatus, Shagga_80, plemniczka lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    dqpr2n0afwpg3f4t.png[/url]
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2014, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdzia26 wrote:
    A więc dawno dawno temu za górami za lasami ...zaraz zaraz wróć to było pamiętnego dnia 16.01.2014 wróciłam z pracy i poszłam do łazienki zrobiłam teścik ale czułam że nic z tego nie będzie mało serduszek było, do tego daleko od wyznaczonej ovu więc nie robiłam sobie żadnych nadziei i jakie było moje zdziwienie jak po minucie zobaczyłam pojawiającą się drugą kreską...na przemian zaczęłam śmiać się i płakać jak głupia :D ręce zaczęły mi się trząść nie wiedziałam co mam ze sobą zrobić i jak powiedzieć mojemu P bo nie zastanawiałam się wcześniej nad tym, więc wszystko wyszło bardzo spontanicznie, pobiegłam do mojego P i powiedziałam po prostu że prawdopodobnie zostanie tatą pokazałam mu test, wpatrywał się przez dłuższą chwilę w niego, uśmiechnął się, uklęknął pocałował mnie w brzuch i powiedział że mnie kocha najmocniej na świecie i że jest bardzo szczęśliwy...KONIEC i żyli długo i szczęśliwie :D

pięknie i wzruszająco:) łezka mi się zakręciła:)

magdzia26 lubi tę wiadomość

• Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2014, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie od dwóch dni w krzyżu łupie ;/ poleżała bym ale muszę podłogi umyć

• Pismak Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2014, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia Kochana jeszcze raz gratulacje :*
    Ahh ten 2014 r. zaczął się dla Was magicznie i cały będzie magiczny <3

magdzia26, Strażaczka90, Spero, Dodi, gocha04 lubią tę wiadomość

20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm

Angelius Provita

19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]

08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%

2019 Histeroskopia - wszystko ok

08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane

10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok

OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie

Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2014, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pismak wrote:
    Ale masz focha wiesz :P

Hmm?? Wszystko moge wyjasnic... Ciebie tez<3

Dzien dobry ;* matko jaki dzien... Spaac

I jeszcze hmm troszke sie zdziwilam ze napisalyscie do Madzi ze jak.sie rodzice dowiedza o ciazy to sie wszystko zmini i odwroci... Szczerze?? Ja w nosie bym to miala. Nie pomagaja, noe wspieraja w trudnuch chwilach i w zyciu codziennym to po co maja byc w tych najlepszych mmentach?? Troche hipokryzja nie?

Madziu ja wiem ze bedziesz wapaniala mama i mam nadzieje ze bedziecie szczesliwi z P. I ze na niego zawsze bedziesz mogla liczyc.
    Aa wirus the best :D

Strazaczko :* bardzo dzielna babka jestes<3

Mam nadzieje ze zadna sie na mnie nie obrazi :) milego dnie kochane i do pozniej

Strażaczka90, Pismak, magdzia26, Dodi, Rucia, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość

• kierzynka Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2014, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdzia26 wrote:
    Jezuuu popłakałam się... kurde!!! super facet, naprawdę ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2014, 10:52

Strażaczka90, magdzia26 lubią tę wiadomość

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • kierzynka Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2014, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    trzeba założyć wątek z takimi historiami ;) aż miło się robi na sercu ;)

Strażaczka90, magdzia26, Dodi, Kfjatus lubią tę wiadomość

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2014, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczynki nie wiem czy super ale kocham bardzo mojego P i chyba on mnie też :P

Dodi, Strażaczka90, Blondi22, a-koczek, Rucia, Pismak, Kaja, Kfjatus, Shagga_80 lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2014, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    chcialam lajknac , ale jak spostrzeglam - 11 to aż mi sie zimno zrobilo heheheh

Blondi22 jeszcze w dwupaku może ona czeka na 14 lutego hehehehe
    w życiu na 14 lutego nie ma mowy.

jutro ktg to sie okaze

magdzia26, Dodi, Strażaczka90, Kaja, aisa lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2014, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdzia26 wrote:
    dziewczynki nie wiem czy super ale kocham bardzo mojego P i chyba on mnie też :P
    ja swojego B też Kocham:) mimo że nie raz jest nie dobry:) ja też czasami jestem nie dobra ;P i chyba też mnie Kocha tak sądze

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2014, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia masz super meza;)

Strażaczka90, magdzia26, Kaja lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • magdzia26 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2014, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi22 wrote:
    Madzia masz super meza;)
    Blondi może jest taki bo to jeszcze nie mąż :P

Blondi22, Strażaczka90, Dodi, a-koczek, Kfjatus lubią tę wiadomość

zrz6x1hpqvnjwkat.png
    Aniołek 16.08.2016 <3
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2014, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdzia26 wrote:
    hehe potem tez taki bedzie ;)

a.png
    a.png
  • Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2014, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdzia26 wrote:
    Powiem Ci że u mnie się dużo zmieniło:) po ślubie jesteśmy juz 4 miesiące..a On bardziej o mnie dba:) kolacyjki itp gorące kąpiele .No i mnie rozpieszcza ..i większą uwagę mi poświęca;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2014, 11:46

magdzia26, Blondi22, Shagga_80 lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2014, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga nie rób scen na wiosnę nie odchodz ;-) my tu czekamy wszystkie bez wyjątku !!!bo wiesz ty w nowej pracy i a nóż cos tam sie ciekawego bedzie dzialo heheheh!!!!

Strażaczka90, magdzia26 lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2014, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja wczoraj cały dzien z synami mojej przyjaciółki chlopaki maja po 5 i 3 latka dwa zazdrosniki i ten najmłodszy przyszedł i sie mnie pyta czy ja bym nie mogla wyjąć dzidzi na chwilkę z brzucha bo on chce sie zemna wyglupiac ,a ta dzidzia mu troszke przeszkadza i mogłam tę dzidzie swojemu Ł zostawić ,ale sie nasmialam

Strażaczka90, magdzia26, a-koczek, aisa, Kfjatus, Dodi lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2014, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dopadł mnie leń i ochota na serduszko...;/Facet w pracy. jakie rady na lenia macie? Pytam tylko na lenia:) bo na serduszko nie :) sama zabawiała sie nie będę:) bo nie lubie hahaha

• Kaja Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2014, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi to pisz jak to ktg wyszlo ,!!!!!!

a ja wlasnie szukam spodni ciazowych bo rozerwalam nowe fack sierotwa sie nie pozbede widzę buuuu nie umiem normalnie spokojnie i byc czysta przez chwilkę , albo leci z rak masakra jakas

Blondi22 lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2014, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strażaczka90 wrote:
    Dopadł mnie leń i ochota na serduszko...;/Facet w pracy. jakie rady na lenia macie? Pytam tylko na lenia:) bo na serduszko nie :) sama zabawiała sie nie będę:) bo nie lubie hahaha

ulalala to cie trafiło!!!!

Strażaczka90 lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

‹‹ 4996 4997 4998 4999 5000 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ