plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
hej
melduje sie jeszcze w dwupakua jutro na ktg ide ciekawe czy cos pokaze
dzis starsznie w podbrzuszu mnie ciagnie i sciska ze nieraz az w pol sie zegnę. w nocy troche w krzyzu bolalo .Strażaczka90, magdzia26, Pismak, Kaja, Dodi, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
A więc dawno dawno temu za górami za lasami ...zaraz zaraz wróć to było pamiętnego dnia 16.01.2014 wróciłam z pracy i poszłam do łazienki zrobiłam teścik ale czułam że nic z tego nie będzie mało serduszek było, do tego daleko od wyznaczonej ovu więc nie robiłam sobie żadnych nadziei i jakie było moje zdziwienie jak po minucie zobaczyłam pojawiającą się drugą kreską...na przemian zaczęłam śmiać się i płakać jak głupia
ręce zaczęły mi się trząść nie wiedziałam co mam ze sobą zrobić i jak powiedzieć mojemu P bo nie zastanawiałam się wcześniej nad tym, więc wszystko wyszło bardzo spontanicznie, pobiegłam do mojego P i powiedziałam po prostu że prawdopodobnie zostanie tatą pokazałam mu test, wpatrywał się przez dłuższą chwilę w niego, uśmiechnął się, uklęknął pocałował mnie w brzuch i powiedział że mnie kocha najmocniej na świecie i że jest bardzo szczęśliwy...KONIEC i żyli długo i szczęśliwie
Strażaczka90, Rucia, Spero, Pismak, Dodi, Blondi22, a-koczek, jeju, sylwia1985, Muska, Kaja, Agafia, Effcia28, aisa, gocha04, Kfjatus, Shagga_80, plemniczka lubią tę wiadomość
-
magdzia26 wrote:A więc dawno dawno temu za górami za lasami ...zaraz zaraz wróć to było pamiętnego dnia 16.01.2014 wróciłam z pracy i poszłam do łazienki zrobiłam teścik ale czułam że nic z tego nie będzie mało serduszek było, do tego daleko od wyznaczonej ovu więc nie robiłam sobie żadnych nadziei i jakie było moje zdziwienie jak po minucie zobaczyłam pojawiającą się drugą kreską...na przemian zaczęłam śmiać się i płakać jak głupia
ręce zaczęły mi się trząść nie wiedziałam co mam ze sobą zrobić i jak powiedzieć mojemu P bo nie zastanawiałam się wcześniej nad tym, więc wszystko wyszło bardzo spontanicznie, pobiegłam do mojego P i powiedziałam po prostu że prawdopodobnie zostanie tatą pokazałam mu test, wpatrywał się przez dłuższą chwilę w niego, uśmiechnął się, uklęknął pocałował mnie w brzuch i powiedział że mnie kocha najmocniej na świecie i że jest bardzo szczęśliwy...KONIEC i żyli długo i szczęśliwie
pięknie i wzruszająco:) łezka mi się zakręciła:)magdzia26 lubi tę wiadomość
-
Madzia Kochana jeszcze raz gratulacje :*
Ahh ten 2014 r. zaczął się dla Was magicznie i cały będzie magicznymagdzia26, Strażaczka90, Spero, Dodi, gocha04 lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
nick nieaktualnyPismak wrote:Ale masz focha wiesz
Hmm?? Wszystko moge wyjasnic... Ciebie tez<3
Dzien dobry ;* matko jaki dzien... Spaac
I jeszcze hmm troszke sie zdziwilam ze napisalyscie do Madzi ze jak.sie rodzice dowiedza o ciazy to sie wszystko zmini i odwroci... Szczerze?? Ja w nosie bym to miala. Nie pomagaja, noe wspieraja w trudnuch chwilach i w zyciu codziennym to po co maja byc w tych najlepszych mmentach?? Troche hipokryzja nie?
Madziu ja wiem ze bedziesz wapaniala mama i mam nadzieje ze bedziecie szczesliwi z P. I ze na niego zawsze bedziesz mogla liczyc.
Aa wirus the best
Strazaczko :* bardzo dzielna babka jestes<3
Mam nadzieje ze zadna sie na mnie nie obrazimilego dnie kochane i do pozniej
Strażaczka90, Pismak, magdzia26, Dodi, Rucia, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
magdzia26 wrote:A więc dawno dawno temu za górami za lasami ...zaraz zaraz wróć to było pamiętnego dnia 16.01.2014 wróciłam z pracy i poszłam do łazienki zrobiłam teścik ale czułam że nic z tego nie będzie mało serduszek było, do tego daleko od wyznaczonej ovu więc nie robiłam sobie żadnych nadziei i jakie było moje zdziwienie jak po minucie zobaczyłam pojawiającą się drugą kreską...na przemian zaczęłam śmiać się i płakać jak głupia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2014, 10:52
Strażaczka90, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:chcialam lajknac , ale jak spostrzeglam - 11 to aż mi sie zimno zrobilo heheheh
Blondi22 jeszcze w dwupaku może ona czeka na 14 lutego hehehehe
jutro ktg to sie okazemagdzia26, Dodi, Strażaczka90, Kaja, aisa lubią tę wiadomość
-
magdzia26 wrote:dziewczynki nie wiem czy super ale kocham bardzo mojego P i chyba on mnie też
magdzia26 lubi tę wiadomość
-
magdzia26 wrote:Blondi może jest taki bo to jeszcze nie mąż
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2014, 11:46
magdzia26, Blondi22, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
a ja wczoraj cały dzien z synami mojej przyjaciółki chlopaki maja po 5 i 3 latka dwa zazdrosniki i ten najmłodszy przyszedł i sie mnie pyta czy ja bym nie mogla wyjąć dzidzi na chwilkę z brzucha bo on chce sie zemna wyglupiac ,a ta dzidzia mu troszke przeszkadza i mogłam tę dzidzie swojemu Ł zostawić ,ale sie nasmialam
Strażaczka90, magdzia26, a-koczek, aisa, Kfjatus, Dodi lubią tę wiadomość
-
Blondi to pisz jak to ktg wyszlo ,!!!!!!
a ja wlasnie szukam spodni ciazowych bo rozerwalam nowe fack sierotwa sie nie pozbede widzę buuuu nie umiem normalnie spokojnie i byc czysta przez chwilkę , albo leci z rak masakra jakasBlondi22 lubi tę wiadomość
-
Strażaczka90 wrote:Dopadł mnie leń i ochota na serduszko...;/Facet w pracy. jakie rady na lenia macie? Pytam tylko na lenia:) bo na serduszko nie
sama zabawiała sie nie będę
bo nie lubie hahaha
ulalala to cie trafiło!!!!Strażaczka90 lubi tę wiadomość