plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej Babeczki
Melduję się na posterunku...i uciekam z powrotem do roboty...od mojej mamy wróciliśmy dopiero wczoraj wieczorem a dziś od rana usiłuję dojść do ładu ze wszystkim ...wiecie pranie ,sprzątanie, gotowanie...jeszcze muszę wytrzeć meble,poodkurzać i mam zamiar powalczyć z żelazkiem bo uzbierała mi się kuuuuuuupa prania do prasowania...do tego Igor ma problem z kupką bo już prawie miesiąc dostaje żelazo więc chyba właśnie zaczęły się skutki uboczne w postaci zaparć...ale damy radę
Wieczorem mam zaplanowaną robótkę na kompie to wejdę też na Ovu poczytać co u Was...tymczasem uciekam i do wieczorka :-*Strażaczka90, Pismak, magdzia26, a-koczek, Blondi22, aisa, Sandraa, Kfjatus, Dodi lubią tę wiadomość
-
ide dzisiaj na betę dziewczynki jutro pewnie będę miała wyniki
noi zapisałam się do lekarza tzn czekam na potwierdzenie wizyty ale w tym tygodniu na pewno chce pojść
a-koczek, Pismak, Strażaczka90, Blondi22, sylwia1985, jeju, Sandraa, Kfjatus, Dodi lubią tę wiadomość
-
Cześć Kochane co tam u Was słychać?? u nas wszytsko ok
byłam na wizycie 15 wszystko z dzidzią wporządku nieststy siedział z podkurczonymi nóżkami i nie mógł potwierdzic płci kolejna wizyta 12 lutego i wtedy będe miaął robione usg połówkowe . Nie mam jak ostatnio siedziec tu z Wami bo mam cały czas jak nie schodziaży w domu to robotników i siedze u koleżanki bo tu ryją piłują i nie da sie wytrzymać w tym hałasie . Planuje 12 lutego wrócić do pracy ale zobaczymy lekarz mówi żebym już sobie siedziała w domu bo w przedszkolu to cały czas chorubska i wysiłek nie bardzo potrzebny na te moje bóle od przepukliny . Całusy duże dla każdej z Was : * ♥
Strażaczka90, Blondi22, magdzia26, a-koczek, Pismak, Sandraa, Kfjatus, Dodi, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
magdzia26 wrote:ide dzisiaj na betę dziewczynki jutro pewnie będę miała wyniki
noi zapisałam się do lekarza tzn czekam na potwierdzenie wizyty ale w tym tygodniu na pewno chce pojść
magdzia26 lubi tę wiadomość
-
Kaja wrote:Blondi to pisz jak to ktg wyszlo ,!!!!!!
a ja wlasnie szukam spodni ciazowych bo rozerwalam nowe fack sierotwa sie nie pozbede widzę buuuu nie umiem normalnie spokojnie i byc czysta przez chwilkę , albo leci z rak masakra jakasmagdzia26, a-koczek, aisa, Dodi lubią tę wiadomość
-
Ja w ogóle byłam dziś zwolnienie do pracy zanieść 7 dziewczyn razem ze mną jest w ciąży a ile moich koleżanek ten 2014 tojakiś pogrom ciężarnych w moim środowisku : )))))
a-koczek, magdzia26, Blondi22, Strażaczka90, Sandraa, Kfjatus, Kaja, Dodi, Rucia lubią tę wiadomość
-
Agafia wrote:Ja w ogóle byłam dziś zwolnienie do pracy zanieść 7 dziewczyn razem ze mną jest w ciąży a ile moich koleżanek ten 2014 tojakiś pogrom ciężarnych w moim środowisku : )))))
-
Agafia wrote:Ja w ogóle byłam dziś zwolnienie do pracy zanieść 7 dziewczyn razem ze mną jest w ciąży a ile moich koleżanek ten 2014 tojakiś pogrom ciężarnych w moim środowisku : )))))
Ahhh... baby boom...Blondi22 lubi tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Kupilam dziewuszki ostatnio mojemu jeszcze Maca- pozytywne opinie- zobaczymy - 29 do Gina z wynikami a 4 luty Klinika Leczenia Nieplodnosci i mam nadzieje ze cos ruszy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2014, 15:18
Blondi22, aisa, jeju, a-koczek, Kfjatus, Spero, Kaja, Dodi, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
-
sylwia1985 wrote:Kupilam dziewuszki ostatnio mojemu jeszcze Maca- pozytywne opinie- zobaczymy - 29 do Gina z wynikami a 4 luty Klinika Leczenia Nieplodnosci i mam nadzieje ze cos ruszy
Sylwuś Kochana mocno trzymam kciuki i wierzę że krok po kroku w końcu spełni się Wasze największe marzeniesylwia1985, magdzia26, aisa, Spero, Dodi, Shagga_80 lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
sylwia1985 wrote:Kupilam dziewuszki ostatnio mojemu jeszcze Maca- pozytywne opinie- zobaczymy - 29 do Gina z wynikami a 4 luty Klinika Leczenia Nieplodnosci i mam nadzieje ze cos ruszy
Shagga_80 lubi tę wiadomość