plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Żbiczku a wiesz że ja dzisiaj dopiero zaskoczyłam że przecież Ty też jesteś Aga
Muzi priv
Libruś jesteś bardzo dzielnamam nadzieję że to nastawienie Cię już nie opuści
Trzymam kciuki za pomyślną operację i ostateczne pożegnanie mięśniaka
zbikowa, Dodi, magdzia26, Strażaczka90, Kfjatus lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
nick nieaktualnyPismak wrote:Żbiczku a wiesz że ja dzisiaj dopiero zaskoczyłam że przecież Ty też jesteś Aga
Muzi priv
Libruś jesteś bardzo dzielnamam nadzieję że to nastawienie Cię już nie opuści
Trzymam kciuki za pomyślną operację i ostateczne pożegnanie mięśniaka
bo na razie mam wrażenie, że pakuję sie na wycieczkę
tylko po co mi na wycieczce 3 piżamy? hehehe...
Bardzo dobrze, że jesteś, bo mam pytanko do Ciebie... zaraz wyślę privShagga_80, Dodi, a-koczek, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjeju wrote:DO LIBRY
Miałam na myśli T...., bo on z Waszego miasta chyba no nie? Może jednak coś pokręciłamWiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2014, 22:31
Shagga_80, Dodi, a-koczek, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dobranoc
Idę już spać bo muszę się na jutro dobrze wyspać bo jutro ważny dzień
KolorowychEffcia28, Spero, Dodi lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Shagguś a dlaczego od jakiegoś czasu mówisz na syna Libero?
Taka to historia
A tak w ogóle witam ze smarka...mój komputer dziś odmówił mi posłuszeństwa i walczę z Nim od dłużej chwili...czyt. kilku godzin....masakra,najpierw nie chciał die włączyć
a potem okazało się że paru urządzeń nie widzi w tym karty sieciowej...nie wiem gdzie mam płytę z systemem więc chciałam przywrócić system ale też nie chceNie poddaje się !
I jednocześnie czytam co u WasDodi, Spero, mauysia, magdzia26, Kfjatus, aisa, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDobrnelam do końca...z pamięci cosik napisze i dalej walczę z dellem
Wszystkim świętującym Agom dziś życzę wszystkiego naj naj najlepszego i dziękuję za życzenia i ja
Rucia dobrze że z autem nic poważnego...a co do starszych osób i Ich zachowania czasem to miewałam roooozne historie od takiej sytuacji gdy w markecie jedna babka jechała prosto na mnie z wózkiem a dodam że stałam przy lodówce z Kubą w spacerówce wtedy i ustąpiłam Jej bo myślałam że potrzebuje coś z tego akurat miejsca...ale nie Ona chciała jechać dalej ale ominąć mnie nie mogła...potem idziemy na przeciw siebie w alejce i ta znów prosto na mnie wali...nic znów nie powiedziałam ale już nieco podirytowana zeszłam...gdy zaraz przy kasie pchala się na mnie wózkiem już nie wytrzymałam i zwróciła Jej uwagę że wciąż się pcha na mnie na co ona że trzeba się tak nie grzebać i od słowa do słowa posprzeczalysmy się aż na koniec musiałam jej powiedzieć że na Ty nie jesteśmy bo zwracała się do mnie jak do gowniary ....nawet teraz się tą akcją denerwuje
Madziu gratuluje betyTo co możesz oficjalnie zmienić swe położenie w tabelce
Libra strasznie przeżywam tę Twoja operacje ...i jeszcze jak pomyśle że w tym samym czasie będę też w CZMPA co do studentów to tam jest Ich całe mnóstwo
Mauysiu jako że już późno to może żadna nie je teraz i pochwale się...mamy dziś sukces fekalnyTO CO ZNALAZŁAM W PIELUSZCE PRZESZŁO WSZELKIE POJĘCIE! Tego zapachu nie da się z niczym porównać
Jutro podaję Mu ostatnią dawkę żelaza potem pojutrze p przed wyjazdem do Łodzi pobranie krwi i mam nadzieję że wyniki będą ok i zakończymy kurację bo normalnie serce się kraja jak On tak się męczy.
Więcej nie pamiętam
A u nas dziś mega intensywny dzień ale zalatwilam wszystko robiąc kilka kilometrów pieszo z Dziecieciem starszym...chwała Bogu że nie marudzil. Potem ze Starym pojechaliśmy jedno miejsce i już byl wieczorWiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2014, 00:09
Kfjatus, Rucia, magdzia26, aisa, Strażaczka90, Libra, Dodi lubią tę wiadomość
-
Dobry wieczór
Liberko - trzymaj się w tym szpitalu! To rzeczywiście takie kolonie, no poza faktem że w piątek będą Cię kroić... Trzymam kciuki!
Magdziu - super betka!
Shagga - najnajnajserdeczniejsze życzenia imieninowe
Coś jeszcze miałam napisać ... co to było... aha! Jeju, Pismaku, a Wy co tak o tych Pawłowiczkach??? Mąż mojej siostry stamtąd pochodzi i cała jego rodzina tam mieszka. Napisalabym do Was priva ale z tel niebardzo to wychodzi, więc napiszę jutro.
Dobrej nocy!magdzia26, aisa, Pismak, Strażaczka90, Libra, Dodi, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHejo.
DO wczorajszych porażek dorzucę zakupy zrobione bez pieniędzyZapomniałam wziać z domu. Oj dawno tak nie miałam.
Pismakudoczekałaś się odbrobiny śniegu
Żbiku gdzie tym razem Cię wywiało?
Hejo fasOla
Muzi jesteś zdrowo szurnięta
Miłego dnia.magdzia26, aisa, Pismak, Strażaczka90, Sandraa, Dodi, Shagga_80, Kfjatus lubią tę wiadomość