plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Fedra wrote:Blondi nie martw sie z doswiadczenia wiem ze Izy chodz wlasnymi sciezkami i ujawniaja sie wtedy kidy sa pewne ze to jest ten wlasciwy czas do tego sa czesto nieprzewidywalne i uparte to tak zebys wiedziala co Cie czeka no i wedlug mnie wyrobi sie z przejsciem na ta strone mocy do konca tygodnia
Strażaczka90 lubi tę wiadomość
-
jeju wrote:Ferda jak tak myślałam, to też mi do głowy ten tydzień wpadł... ciekawe jak to wyjdzie, bo cykl był dziwny jak Blondi zachodziła i pewnie głównie polega na usg
Libra a u Was może być niedługo gorąco? W sumie u nas też, bo jak panu T. zachce się na śląsk pojechać odwiedzić starego kumpla to może być różnie....wątpię, by politycy sie wyrobili w czasie....wiesz co mam na myśli?
w pierwszej ciazy tez mialam dziwne cykle i dobrze wyliczyli i mlody w terminie sie urodzilWiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2014, 17:33
Strażaczka90, Dodi lubią tę wiadomość
-
ŚNIEG PADA !!!!!!!!!!!!ŚNIEG PADA !!!!!!!!!!!!ŚNIEG PADA !!!!!!!!!!!!ŚNIEG PADA!!!!!!!!!!!!ŚNIEG PADA !!!!!!!!!!!!ŚNIEG PADA !!!!!!!!!!!!ŚNIEG PADA!!! !!!!!!!!!ŚNIEG PADA!!!!!!!!!!!!ŚNIEG PADA !!!!!!!!!!!!ŚNIEG PADA !!!!!!!! !!!!ŚNIEG PADA !!!!!!!!!!!!ŚNIEG PADA !!!!!!!!!!!!ŚNIEG PADA !!!!!!!!!!!!ŚNIEG PADA !!!!!!!!!!!!ŚNIEG PADA !!!!!!!!!!!!ŚNIEG PADA !!!!!!!!!!!!ŚNIEG PADA !!!!!!!!!!!!ŚNIEG PADA !!!!!!!!!!!!ŚNIEG PADA !!!!!!!!!!!!ŚNIEG PADA !!!!!!!!!!!!ŚNIEG PADA !!!!!!!!!!!!ŚNIEG PADA !!!!!!!!!!!!ŚNIEG PADA !!!!!!!!!!!!ŚNIEG PADA !!!!!!!!!!!!
magdzia26, Spero, Effcia28, zbikowa, Libra, Rucia lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Hejka!
Libra, trzymam kciuki za powodzenia akcji szpitalnej i za dobre wieści po!
Żbiku, już Ty wiesz czego życzę
Agnieszki, wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń!
No i wszystkiego najlepszego wszystkim życzę z okazji strony numer 5000 na którą się nie załapałam...
Miłego wieczorumagdzia26, Pismak, Kaja, Strażaczka90, Spero, Dodi, mauysia, Sandraa, zbikowa, Libra, Kfjatus, Shagga_80, Rucia lubią tę wiadomość
-
Pismak wrote:ŚNIEG PADA !!!!!!!!!!!!ŚNIEG PADA !!!!!!!!!!!!ŚNIEG PADA !!!!!!!!!!!!ŚNIEG PADA!!!!!!!!!!!!ŚNIEG PADA !!!!!!!!!!!!ŚNIEG PADA !!!!!!!!!!!!ŚNIEG PADA!!! !!!!!!!!!ŚNIEG PADA!!!!!!!!!!!!ŚNIEG PADA !!!!!!!!!!!!ŚNIEG PADA !!!!!!!! !!!!ŚNIEG PADA !!!!!!!!!!!!ŚNIEG PADA !!!!!!!!!!!!ŚNIEG PADA !!!!!!!!!!!!ŚNIEG PADA !!!!!!!!!!!!ŚNIEG PADA !!!!!!!!!!!!ŚNIEG PADA !!!!!!!!!!!!ŚNIEG PADA !!!!!!!!!!!!ŚNIEG PADA !!!!!!!!!!!!ŚNIEG PADA !!!!!!!!!!!!ŚNIEG PADA !!!!!!!!!!!!ŚNIEG PADA !!!!!!!!!!!!ŚNIEG PADA !!!!!!!!!!!!ŚNIEG PADA !!!!!!!!!!!!ŚNIEG PADA !!!!!!!!!!!!
Skąd u Was śnieg jak u nas nie ma? A miał schodzić front z płn. na pd. ...z tego co kojarzę to jednak Ty bardziej na południe jesteś niż ja chybaAlbo coś pokręciłam
Strażaczka90 lubi tę wiadomość