plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
jeju wrote:Skąd u Was śnieg jak u nas nie ma? A miał schodzić front z płn. na pd. ...z tego co kojarzę to jednak Ty bardziej na południe jesteś niż ja chyba
Albo coś pokręciłam
Ale przecież w opolskim też padaznaczy się przynajmniej u moich rodziców i w Pawłowiczkach a to niedaleko przecież Ciebie ?
EDIT: Już nie padaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2014, 19:58
jeju, Rucia lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Żbiuku sto lat sto lat!
Wszystkim Agnieszkom najlepszego
Magdzia super betka. Jeszcze raz gratki!
Libra trzymam kciuki.magdzia26, Pismak, Dodi, Kaja, Spero, zbikowa, Libra, jeju, Kfjatus, Shagga_80, Rucia lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Żbiczku z okazji urodzin życzę Ci Kochana radości, realizacji własnych planów i marzeń, ciągłego zakochania w Pięknym, wspaniałego ślubu, powodzenia w sprawach zawodowych...a przede wszystkim, by te kolejne urodziny przyniosły za sobą niesamowitą radość z dwóch pięknych kresek na teście i były początkiem do wielkiego Małego Szczęścia. :-*
Strażaczka90, Dodi, Kaja, magdzia26, zbikowa, jeju, Shagga_80, Rucia lubią tę wiadomość
-
Strażaczka90 no ja ryczalam na pogrzebie jak bobr mojego sąsiada , który zmarł na zawał bo panicznie bał sie lekarzy , a , ze kazali mu zostać w szpitalu to chlopina 55 lat jak dziecko serduszko mu nie wytrzymalo !!! A na zapalenie płuc pojechał !!
-
Dobry wieczór.
Wpadłam zobaczyć co tam u Was Słychać
Żbikowa- wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, spełnienia marzeń.
Wszystkim Agnieszkom forumowym, najlepsze zyczonka imieninowe.
Magdzia super beta:)
Jeju,Fedra,Libra milo Was widzieć
Librus, 3mam kciuki za pomyślną laparoskopie ...Musi być dobrze.
Aga nie odchodź... Proszę cię bardzo...
... Coś jeszcze miałam napisać ale wyleciało mi z głowy (matko skleroza mnie dopada)
Miłego wieczoru:)Strażaczka90, magdzia26, Spero, aisa, zbikowa, Libra, Pismak, Kfjatus, Dodi, Shagga_80, Rucia, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:Strażaczka90 no ja ryczalam na pogrzebie jak bobr mojego sąsiada , który zmarł na zawał bo panicznie bał sie lekarzy , a , ze kazali mu zostać w szpitalu to chlopina 55 lat jak dziecko serduszko mu nie wytrzymalo !!! A na zapalenie płuc pojechał !!
jak z ciotką się chajtnął...Ale ciotka sie trzymała!!!!a ja nie dałam rady;/ może dlatego się trzymała że była już na to psychicznie przygotowana..bo lekarz dawał mu pół roku życia
-
nick nieaktualnySandraa wrote:Dobry wieczór.
Wpadłam zobaczyć co tam u Was Słychać
Żbikowa- wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, spełnienia marzeń.
Wszystkim Agnieszkom forumowym, najlepsze zyczonka imieninowe.
Magdzia super beta:)
Jeju,Fedra,Libra milo Was widzieć
Librus, 3mam kciuki za pomyślną laparoskopie ...Musi być dobrze.
Aga nie odchodź... Proszę cię bardzo...
... Coś jeszcze miałam napisać ale wyleciało mi z głowy (matko skleroza mnie dopada)
Miłego wieczoru:)
Jak to co? Co u Was? kiedy jakaś wizyta kolejna, jak się czujecie, czy już coś przytyłaś, czy może zrzuciłaś przytulając WCSandruś kochana pisaj, pisaj
Pismaku, właśnie miałam pisać czy widzisz co mamy za oknemkurczę. idę się przejść zaraz z psiurakiem. zobaczymy czy się nie będzie bał bo ogólnie to jeszcze jest strachliwy.
Oczywiście co zrobiłam dziś? SPAŁAMale m. pozmywał i ogarnął kuchnię
jutro się pokój zrobi i będzie ok, przecież trzeba siły zregenerować.
Pismak, Dodi, Shagga_80, magdzia26, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyStrażaczka90 wrote:no Mój Wujas miał raka zdiagnozowano Mu go 5 miesięcy temu..po ślubie od razu
jak z ciotką się chajtnął...Ale ciotka sie trzymała!!!!a ja nie dałam rady;/ może dlatego się trzymała że była już na to psychicznie przygotowana..bo lekarz dawał mu pół roku życia
Kochana, bardzo to przykre co piszesz. Ja bardzo ciężko znoszę pogrzeby świadomość samego odejścia osoby jeszcze jako tako, ale pogrzeby mnie wykańczają. Przede wszystkim odpocznij kochana, musisz nabrać sił teraz -
Spero, Kolejna wizyta 3lutego jak nic nie pokreciłam:)
Czuje się dobrze, mdlosci i wymioty odpukać odpuścily mi:) Czy mi się utylo hmm... Nie wiem bo się nie ważyłam ostatnio. Ale brzuszek jest lekko widoczny chyba ze to jest przez wzdęcia heheSpero, Dodi, Shagga_80, magdzia26, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjeju wrote:Ferda jak tak myślałam, to też mi do głowy ten tydzień wpadł... ciekawe jak to wyjdzie, bo cykl był dziwny jak Blondi zachodziła i pewnie głównie polega na usg
Libra a u Was może być niedługo gorąco? W sumie u nas też, bo jak panu T. zachce się na śląsk pojechać odwiedzić starego kumpla to może być różnie....wątpię, by politycy sie wyrobili w czasie....wiesz co mam na myśli?
Muzi, niestety nie wiem o co kaman... mózg mam dziś zciorany 13 godz. wytężonej pracy... także proszę szerszy opis na priv:)Shagga_80, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySandraa wrote:Spero, Kolejna wizyta 3lutego jak nic nie pokreciłam:)
Czuje się dobrze, mdlosci i wymioty odpukać odpuścily mi:) Czy mi się utylo hmm... Nie wiem bo się nie ważyłam ostatnio. Ale brzuszek jest lekko widoczny chyba ze to jest przez wzdęcia hehe
No to super kochana, najważniejsze że się dobrze czujeszoby tak do końca ciąży
Sandraa, Dodi, magdzia26, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
Czasami mnie brzuch pobolewa jak na @, ale jak byłam w pracy to poleciałam do gina który miał dyżur akurat i zapytałam sie czy to normalne i mówił ze tak ze nie ma sie czym martwić... Wiec nie pozostało mi nic innego jak mu uwierzyć na słowo hehe:)
Dodi, Shagga_80, magdzia26, a-koczek, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
Cześć
Więc nie wiem od czego zacząć
Shagga, Plemniczka, Aga30, Gunia i wszystkie inne Agi składam NAM najlepsze życzenia
Ola wzruszyłam sie, zwłaszcza ta ostatnia zwrotka (toż to nie piosenka, jak sie mowi o wierszach?)
Wszystkim dziekuje za życzenia urodzinowo-imieninowe, bardzo miło z Waszej strony.
Magdziu Gratuluje bety!
Ja znowu w podróży, spędzam wieczór w hotelu i właśnie rozciapłam vifon złoty kurczak na dywanie. będzie fun. taaaaaaaaaka straszna miałam ochote, to se zjadłam.
W średnim humorze nadal jestem, zwłaszcza do świętowania. idę sobie zrobie kąpiel. albo nie, pozbieram ten makaron przeciez.
buzi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2014, 22:38
Libra, Pismak, aisa, Spero, plemniczka, Kfjatus, Dodi, Shagga_80, magdzia26, Rucia, Kaja, a-koczek lubią tę wiadomość