plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
jeju wrote:Nie widać na fotkach wcale i jak @ nie przyjdzie powtórzę gdzieś za tydzień. Jak cos będzie wiadomo więcej to dam znać, dobrze? A teraz proszę o wieeeeeeeeelki spokój. Miałam Wam nie mówić ale jestem pepla. Proszę tylko Was drugi i trzeci raz o cierpliwość. Nie wrzucam już testów tu i na fb, bo wszystkie widziały a później wiadomo. Uwierzcie mi, nigdy nie byłam tak spokojna i opanowana.
no to trudno
o nic więcej nie pytam...17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyjeju wrote:Właśnie mauysiu, wczoraj pisałas o tym jakby kółeczku
już chyba Selenka albo ktoś inny miał dzidzię z takim pierścionkiem...przyznać się....Bela może? Hmmm....fajnie, że tak to wszystko się dobrze układa...
jeju, Dodi, mauysia, Strażaczka90, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
jeju wrote:Fedra a czemu jesteś smutna?
bo ja tylko chciałam fotkę zobaczyć a w ogóle bym nie komentowała czy coś widze czy nie...
ale spoko cierpliwa jestem więc poczekam na rozwój wypadków...Dodi, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ciekawe czy to znów durny test, czy ja jestem jakaś felerna, ale pokazywałam ginowi tamten test i powiedział, że musimy przyjrzeć się bardziej drugiej fazie...jeśli znów pojawi się krwawienie, na betę mam pójść dopiero za tydzień. Powiedział, że już teraz jakiś "pikuś" przeszkadza.
Teraz obserwować mam, czy nie ma jakiegoś wyraźnego bólu jajnika i czy nie mam temperatury, bo jak się pojawi to na betę wcześniej i jak będzie beta w okolicach do 40 to na szpital jechać na usg. Jak będzie wyżej, to zacząć brać luteinę, bo ładnie na nią reaguję.
Czy zaspokoiłam troszkę Waszą ciekawość?
Acha i jak przyjdzie @ w ciągu dwóch tygodni, mam ją tak traktować jak zawsze tylko patrzeć czy jest mocno skąpa i jak to będą tylko plamienia to przyjechać natychmiast(dobrze się mówi), nie mam się martwić tym, bo idziemy do przodu, jajniki bez cyst, torbieli i o to chodzi. Ale znów na trzy miesiące chyba będę miała jakieś leki na wyciszenie( ale jesteśmy dziewczynki dobrej myśli). Powiem Wam, że odpuściłam już ale, że mnie skusiło, bo te temperatury są jakieś wyższe.
Jestem na lekach ziołowych i jest spoko z moją nerwicą. Podobno nerwica też może mi przeszkadzać. Lecę na wywiadówkę.
a-koczek, Rucia, Dodi, Strażaczka90, plemniczka, aisa, Libra lubią tę wiadomość
-
Przeczuytajcie ten post i spójrzcie na zdjęcie Leosia. tak jakby on sam to mówił, albo ja mam juz jakies przywidzeniaRucia wrote:Nie zrobisz tego
Przestanę Cię kochać
Jejuniu iiiiiiiiiiitfu tfu już się nie podniecam.
jeju, Rucia, Dodi, aisa, magdzia26, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny