plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Słuchajcie, jeśli idziecie dziś w nocy na balety, włóżcie ciepłe barchany, żeby sobie nie odmrozić czego-nieczego. W radiu dziś trąbią, że dziś w nocy będzie -19 stopni
A w każdym razie w WLKP
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2014, 15:00
jeju, Dodi, Shagga_80, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Słuchajcie, jeśli idziecie dziś w nocy na balety, włóżcie ciepłe barchany, żeby sobie nie odmrozić czego-nieczego. W radiu dziś trąbią, że dziś w nocy będzie -19 stopni
A w każdym razie w WLKP
Ja dziś mam wieczorne wyjście, kiecka i szpilki
Strażaczka90, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Witajcie dziewczynki
zwolnilam się dzisiaj z pracy bo juz nie dawała rady próbowałam się gdzieś umówić do lekarza ale nie było szans na dzisiaj wiec poszłam do przychodni przyszpitalnej powiedziałam jaka jest sytuacja i babka powiedziała że mnie przyjmą, lekarz mnie zbadał powiedział że za wcześnie żeby cokolwiek powiedzieć kazał mi zrobić usg leżeć i brac nospe dal mi tydzień zwolnienia... dzisiaj jadę porobić badania krwi a w przyszłym tygodniu na usg... mam nadzieje ze te moje bole nie są spowodowane niczym złym
Dodi, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
magdzia26 wrote:Witajcie dziewczynki
zwolnilam się dzisiaj z pracy bo juz nie dawała rady próbowałam się gdzieś umówić do lekarza ale nie było szans na dzisiaj wiec poszłam do przychodni przyszpitalnej powiedziałam jaka jest sytuacja i babka powiedziała że mnie przyjmą, lekarz mnie zbadał powiedział że za wcześnie żeby cokolwiek powiedzieć kazał mi zrobić usg leżeć i brac nospe dal mi tydzień zwolnienia... dzisiaj jadę porobić badania krwi a w przyszłym tygodniu na usg... mam nadzieje ze te moje bole nie są spowodowane niczym złym
czesc super ,że kochana poszlas to teraz lez i wypoczywaj moja droga !!!!!!!!!!!!magdzia26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnysylwia1985 wrote:A co do zabiegu to bede miala ta szczeline zamrazana- ale sie stresuje. Lekarz powiedzial ze najbardziej bedzie bolalo wkladanie wziernika brrrr nie wyobrazam sobie tego.Dla mnie codzienne wyproznianie to koszmar
sylwia1985, Dodi, aisa, magdzia26, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Wysłany: 28 września 2012, 12:14
I co Plemniczko, przyniosło?
haha Ola jakie starocie wyciąga
przynioslo, przyniosloSpero, Kaja, Rucia, Ola_czeka, Ola_czeka, Dodi, aisa, magdzia26, zbikowa, Shagga_80, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Iza czy ja Ci mówiłam, że jesteś bystrą bestią? Coś tam majaczy na 25-tce. Ale nikt nic nie wie i się wcale, zupełnie wcale nie ekscytuje. Mam zakaz
na razie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2014, 15:42
Dodi, magdzia26, Effcia28, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
jeju wrote:Iza czy ja Ci mówiłam, że jesteś bystrą bestią? Cos tam majaczy na 25-tce.
Nie ale wzrok mam dobry tak więc wrzucaj foto ocenimy co Ci tam majaczy
dobrze ze nie napisałaś ze jestem bystra jak woda w wcecie tak mi kiedyś powiedziałą koleżankaale już nią nie jest
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2014, 15:43
jeju, a-koczek, Dodi, Strażaczka90, magdzia26, Effcia28, Shagga_80, Kfjatus lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
magdzia26 wrote:Bardzo proszę o linka do fotki ze spotkania na priva plissss...
napisz na priv Dodi bo nie wiem czy w tym amoku do niej ta prośba dotrzemagdzia26, Dodi, Shagga_80, Kfjatus lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi