plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie wytrzymalam i napisalam do Blondi22 i Iza ok tylko dziś mało aktywna , ale raczej tak szybko nie urodzi jak bedzie wszystko ok to jutro wychodzi ze szpitala !!!!!!
Fedra, Dodi, mauysia, Strażaczka90, sylwia1985, magdzia26, aisa, Pismak, Selena, Libra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKaja wrote:Nie wytrzymalam i napisalam do Blondi22 i Iza ok tylko dziś mało aktywna , ale raczej tak szybko nie urodzi jak bedzie wszystko ok to jutro wychodzi ze szpitala !!!!!!
Czyli ogólnie jest dobrze wszystko? nie ma żadnego zagrożenia itd. itp?
ufffDodi, Strażaczka90, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Fedra wrote:napisz na priv Dodi bo nie wiem czy w tym amoku do niej ta prośba dotrze
dotarło, dotarłoale dzięki za czujność
Jeju jeju standardowo, jak za starych dobrych czasówzostawić Was same na chwilę i co? i już jakiś psikus zmajstrowany
lubię Cię Fedra za ten jęzor
Spero, Rucia, a-koczek, Strażaczka90, jeju, Pismak, magdzia26, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Muzi trzymam kciuki po cichu
Librus Biedactwo :* mam nadzieje ze w pon już będą mieć komplet i trarusz na stol
Kaja dzięki za infomam nadzieję ze wypuszcza je jakbys będzie wszystko dobrze albo dopiero z Iza po naszej stronie
Kaja, Spero, Dodi, Strażaczka90, jeju, aisa, magdzia26, Libra, Kfjatus lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Spero Iza ma dziś lenia ale tak wszystko ok.
Macie pozdrowienia od Blondi i pisała abyscie kciuki trzymaly aby mala do jutra wszyszla lub ja wypuścili !!!!!!!!
ps.ordynator jej powiedział ze te co przyszły na oddział i miały wyjść nastepnego dnia urodzily i nie wyszly hihiSpero, Dodi, a-koczek, Strażaczka90, aisa, Pismak, gocha04, magdzia26, Rucia, Shagga_80, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Muzi trzymam podwójnie
Blondi za Ciebie też trzymam, żeby Iza nie kazała długo mamusi czekać na siebieStrażaczka90, jeju, aisa, magdzia26, Dodi lubią tę wiadomość
-
Dziewczęta super fotki !
Powiem jeszcze raz , ależ zazdroszczę spotkania
Dodi słodkie zdjęcie bąbelkaStrażaczka90, Pismak, magdzia26, Dodi lubią tę wiadomość
-
Nadeszła wiekopomna chwila... Post numer 1000
Chciałabym Wam podziękować za to, że po prostu jesteście...
Czasem jest wesoło, czasem smutno, czasem niezłe nerwy się pojawiają, ale zawsze wszystko się jakoś układa
Ktoś idzie na urlop, ktoś nowy przychodzi
Życzę Staraczkom szybkiego zafasolkowania i dużo cierpliwości w staraniach
Zafasolkowanym spokojnych i nudnych ciąż (np takiej bezobjawowej jak moja ;P I oczywiście lekkich i szybkich porodów
Mamusiom zdrowo rozwijających się dzieciątek dających wiele radości
Dziękujeplemniczka, Kaja, Strażaczka90, Ola_czeka, Spero, a-koczek, Pismak, kiti, magdzia26, Rucia, Selena, Sandraa, Dodi, Effcia28, zbikowa, Shagga_80, Kfjatus lubią tę wiadomość