plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Jest i Izunia, śliczna jak wszystkie forumowe dzieciaczki
to która następna, Effcia?Effcia28, Strażaczka90, aisa, Dodi, Kfjatus, Rucia lubią tę wiadomość
-
Izunia jest prześliczna
Sesja Kornelci przesłodka, taka mała kruszynka :*
A ja mam dziś studniówkę, belly rzecze, że do porodu zostało 100 dni
Z tej okazji chwalę się brzuchem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2014, 14:23
Kaja, mauysia, Libra, Effcia28, Strażaczka90, plemniczka, Spero, Dodi, magdzia26, Ola_czeka, sylwia1985, a-koczek, Gunia, Selena, gocha04, Kfjatus, Muska, zbikowa, Sandraa, Rucia, kiti, Shagga_80, Pismak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTeż oglądałam Kornelcie Plemniczki:) mala modelka:) super
Izunia Blondi to taki słodziutki eskimosek z kapturkiem na glowce
Aisko ladniutki brzusio:)
A więc jutro jadę trzecia do cięcia... Czyli to będzie gdzieś w godzinach południowychplemniczka, Kaja, Effcia28, Spero, Dodi, Strażaczka90, magdzia26, aisa, a-koczek, Kfjatus, mauysia, Sandraa, Rucia, kiti, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Libra wrote:Też oglądałam Kornelcie Plemniczki:) mala modelka:) super
Izunia Blondi to taki słodziutki eskimosek z kapturkiem na glowce
Aisko ladniutki brzusio:)
A więc jutro jadę trzecia do cięcia... Czyli to będzie gdzieś w godzinach południowych -
Hej!
No ja niestety nie widziałam a ni sesji Neli, ani zdjęcia Izuni, wierzę Wam więc na słowo, że są słodkie jak przystało na ovu-dzieci.
Libra, myślę o Tobie często, Ładnie tam jutro leż na wznak i się nie ruszaj na stole, żeby poszło szybko i bezboleśnie!
Aiskopięknie wygląda ten brzuch. Widzę, ze jesteś szczęściarą, której tylko brzuch rośnie w tej ciąży
Kaja, aisa, Strażaczka90, a-koczek, Effcia28, Kfjatus, magdzia26, Libra, Sandraa, Dodi, Rucia, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Kaja wrote:Asia hihi mi belly wola że mnie zostalo 111 dni wiec masz fory
Według Belly jest między nami 11 dni różnicy, wg ginowych obliczeń 14 dni a wg suwaczka 4
Magdzia, jak będziesz zmieniać tabelkę to wpisz już Blondi w szczęśliwe Mamusie, no i siebie też byś już mogła... oczekiwanie na potwierdzenie nie bardzo już się zgadza bo dwie bety już potwierdziły ciąże...
Effciu, z okazji rozpoczęcia 9 miesiąca może wrzucisz zdjęcie brzucha?
Libra, mobilizacja kciukowa jutro będzie na 100%Kaja, a-koczek, Gunia, mauysia, magdzia26, Dodi, kiti lubią tę wiadomość