plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewoje, powiem jedno - jesteśme BEZWGLĘDNE i BEZLITOSNE! Dwa dni mnie nie było, chciałam dziś się w końcu wcześniej położyć spać, ale NIE, postanowiłam nadrobić forumowe zaległości i co???? Skandal!
Widzę, że przetoczyła się przez forum cała paleta emocji, fajnie, że sytuacja już się wyklarowała. I przyszłam na wysprzątane.
Primo: Gratulacje, Blondi! Witamy Izeldę na świecie! Czekamy na fociszcze!
Secundo: plemniczko, Heniowi tez się tak łuszczyła skóra, nic nie robiłam, tylko kapałam w wodzie z Oilatum. A propos kataru takich maluszków: wczoraj przeczytałam na forum gazeta.pl, że można zakraplać nos dzieciątku własnym mlekiem! Podobno działa cuda. Wczoraj zaopatrzyłam się w zakraplacz, dziś parę razy już zastosowałam... Zobaczymy, czy zadziała. Co do butelki - możesz spróbować butelkę Medeli CALMA - dzieciulek musi się przy niej trochę wysilić i ssać tak jak z piersi (inaczej nie poleci). Oczywiście sam smoczek nie imituje dokładnie sutka, tak jak żaden smoczek na świecie, ale dobrze, że chociaż ma ten mechanizm wymuszający ssanie,
Tertio: Strazaczko, słusznie - nie spiesz się z testem. W sumie to nie wiadomo dokładnie w jakim jesteś dniu FL, bo w kluczowych dniach miałaś skoki temperatur, więc lepiej uzbroić się w cierpliwość. No i trzymam kciuki!
Quarto: Sylwia - ale mi zrobiłaś smaka na rogaliki własnej produkcji!!
Quinto: Liberko - superowo, że odwiedziła Cię Zosia! No i szacun że takim jesteś aniołem na oddziale.
Niech Moc będzie z Wami!
(właśnie obejrzałam na blureju I epizod Gwiezdnych Wojen. Kupiliśmy ostatnio zestaw sześciu epizodów, żeby wdrażać L w klasyki. Na razie obejrzał 3 stare odcinki i 1 nowy. Jednym słowem - sami pogrążamy go jeszcze bardziej w starwarsomanii...)Dodi, Strażaczka90, Ola_czeka, aisa, Libra, a-koczek, Kaja, Rucia, magdzia26, Effcia28, plemniczka, Sandraa, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Biedny Kfjatuś, ma tyle nadrabiania
Kfjatuś, wspieram Cię w lajkowaniu, bądź dzielna!
Dziękuję za wsparcie, staram się wiedzieć co u Was, ale nie spinam się być na bieżaco. Jak mam chwilę to podczytuje... zwłaszcza w oczekiwaniu na test, poród i taki tam atrakcje...
Libruś przytulam :-*
Dziewczyny świetne zdjęcie ze spotkania.
Ola super, że macie nowego domownika. Też chcę znać imię.
Fedra lubie jak jesteś.
Rutka współczuję zepsutego samochodu...
Dodi, Strażaczka90, Ola_czeka, aisa, Libra, a-koczek, a-koczek, Kaja, Rucia, magdzia26, Effcia28, kiti, Sandraa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyStrażaczka90 wrote:odpuść i zejdź z Fredruni!!!!
Nie będę tego komentowała bo temat skończony...A Wy Ciężarówki Moje się nie denerwujcie bo złość piękności szkodzi:) a Fasolkąi te jeszcze nie za fasolkowane też się nie denerwujcie:* po co się kłócić...
Absolutnie nie chce zakluxcac ważnego wydarzenia jakim sa narodziny \izy, ale też nie toleruje hmmm, żeby nie urazićaż tak bardzo żony strażaka, głupoty..Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2014, 23:45
-
nick nieaktualny
-
Ale tak z czystej ciekawości - skoro wszystkie Cię tu irytujemy (ewentualnie wszystkie z kilkoma wyjątkami) to co Ci daje czytanie tego wątku? Pytam jako socjolog, nie zbulwersowana forowiczka.
Spero, Dodi, Libra, a-koczek, Kaja, aisa, Rucia, Pismak, magdzia26, kiti, jeju, Selena, Sandraa, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Hej witam z rana.
Przepraszam za tamten post szczególnie Libre bo narobiłam troche wam starcha ale to niesiadomie. Poprostu tak mnie zszokowała ta wiadomość ze musiałam sie z kims podzielic . sama miałam to znieczulenie i sie przestraszyłam ze mogą być az takie efekty tego.
Izunia witaj na świecie. Mały uparciuszku.Libra, Dodi lubią tę wiadomość
-
Libruś ja juz sie przekonałam że wielka z Ciebie kobieta więc nie dziwi mnie że tak pomagasz i pełen szacunek dla Ciebie. Dobrze że są jeszcze takie osoby na tym świecie jak ty które sprawiają ze ten świat staje sie lepszy i małymi rzeczami pokazują i przywracają wiarę w ludzi
Dodi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHejo.
Przede wszystkim gratuluję świeżo upieczonej mamieBlondi czekamy na Ciebie
Koczku - strasznie smutna historiaAż łzy stanęły mi w oczach.
Libra - jesteś wielka ! Na pewno życie Ci to wynagrodzi.
Życzę wszystkim miłej niedzieli.Libra, aisa, Kaja, magdzia26, Kfjatus, Dodi, Selena, Sandraa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnya-koczek wrote:Hej witam z rana.
Przepraszam za tamten post szczególnie Libre bo narobiłam troche wam starcha ale to niesiadomie. Poprostu tak mnie zszokowała ta wiadomość ze musiałam sie z kims podzielic . sama miałam to znieczulenie i sie przestraszyłam ze mogą być az takie efekty tego.
Izunia witaj na świecie. Mały uparciuszku. -
nick nieaktualnya-koczek wrote:Libruś ja juz sie przekonałam że wielka z Ciebie kobieta więc nie dziwi mnie że tak pomagasz i pełen szacunek dla Ciebie. Dobrze że są jeszcze takie osoby na tym świecie jak ty które sprawiają ze ten świat staje sie lepszy i małymi rzeczami pokazują i przywracają wiarę w ludzi
a-koczek, Dodi, Sandraa, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySnilo mi się,ze widziałam listę na operację... I moje imie i nazwisko bylo w trzeciej pozycji... I tak spoglądam jeszcze raz a na pierwszej pozycji imię i nazwisko na pierwszym miejscu... I tak się caly sen zastanawiałam, cóż chcą temu memu m wycinać na oddziale ginekologii operacyjnej??? Hehehe
Dodi, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
No to drzemka posniadaniowa zaliczona
powiem wam ze jak leżę to nie mam żadnych dolegliwości
mam nadzieje ze niedługo jak mi się organizm troszkę wzmocni to będę mogła robić coś poza lezeniem
Dodi, a-koczek, kiti lubią tę wiadomość