plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Libra wrote:gratulacje:) czyli o której Izunia się urodzila?
tego nie napisała tylko , ze po wywolywaniu po 4 godz , ale o ktorej nie wiem najwazniejsze , że Iza na swieci i zdrowaLibra, Effcia28, Strażaczka90, Dodi, Sandraa, a-koczek lubią tę wiadomość
-
Wchodze sie przywitac,a tu takie super wiesci!
Blondi gratulacje!Czekam niecierpliwie na zdjecie
U mnie bez zmian.Jestem dosc zmeczona,bo b.duzo tu pracujemy.Doszly mi bile podbrzusza,takie klujace.Wyczytalam ze to rozciagajace sie wiazadla.Moze byc.Mialyscie tak,czy mam sie martwic?Tu raczej zadnego dostepu do lekarza nie mam,chtba ze w razie wypadku...
Wydajs mi sie tez ze troche widac mij brzuch.Glownie wieczorem,albo po jedzeniu.Ale chyba poki co nikt sie nie domysla.Jutro postaram sie wejsc na kompie na ovu i troche Was nadrobic.
Pozdrawiam serdecznie z mokrej i wietrznej Holandii.Strażaczka90, zbikowa, kiti, aisa, Kaja, Spero, Dodi, mauysia, Selena, Sandraa, magdzia26, Agafia lubią tę wiadomość
-
I jest kolejny forumowy bejbik
Gratulacje Blondi:)
Libra, Kaja, Dodi, Selena, Strażaczka90, a-koczek, magdzia26 lubią tę wiadomość
-
Blondi serdeczne gratulacje i witam Ize po naszej stronie
niech zdrowo rośnie
Dodi, Selena, Strażaczka90, a-koczek, magdzia26 lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
nick nieaktualny
-
Effcia28 wrote:coś tu jeszcze było ?
niuuuuu.....
Efcia, Szpieg z krainy deszczowców ;p jutro więcej infoWiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2014, 22:27
Effcia28, Spero, aisa, Dodi, Libra, a-koczek, magdzia26, Sandraa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymała121 wrote:hej, Jestem tutaj nowa i za bardzo się nie orientuję, czy może mi powiedzieć któraś z was co oznaczają czerwone linie, wcześniej ich nie było a dzisiaj się pojawiły, czy to oznaka że mogę być w ciąży?? ??
hej mała, wyznaczyło Ci owulację ale nie sugerowałabym się tym tak szczerze, ponieważ nie mierzyłaś temperatury o tej samej godzinie i pamiętaj żeby to robić przed wstaniem z łóżka codziennie o tej samej godzinie i po min. 3godzinach snu. wtedy program działa raczej dobrze
pozdrawiam i jak coś to pytaj po to tu jesteśmy, a przy okazji możesz poczytać bazę wiedzy, tam też jest wszystko opisane
Shagga_80 lubi tę wiadomość
-
Blondi gratuluje Mamusiu i witaj Izuniu po tej stronie mocy
duzo zdrowka dla Was
Kaja, Effcia28, Dodi, Spero, Selena, Strażaczka90, a-koczek, a-koczek, magdzia26, sylwia1985, Sandraa, Agafia lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi