plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Libra wrote:mój profesor jest super! Dowiedziałam się,ze w zeszłe lato pochwal żonę... Długo zmagali się z paskudną chorobą jaką jest rak... A on i jego zespół nadal walczą o każdą pocjetke! Normalnie łzy się w oku kreca! Bida tu na oddziale,a personel taki uczynny! Postanowiliśmy po mojej operacji przekazac pewna kwotę jako darowiznę... Musze tylko po operacji dowiedzieć się co i jak zrobić, czy da się tak,by kasa trafiła dokladnie na ten oddział...
A ja jestem siostra zastepowa... Jestem jedną z niewielu kobiet "na chodzie", wiec pomagam innym... Prowadzam po "wybiegu" kolezanki po operacjach, latam robic herbatkę, robie niezbędne apteczne zakupy, prowadzam do WC czy pomagam myc się pod prysznicem... Widzialam juz tyle gołych pup,ze nic co ludzkie nie jest mi obceniezwykła z Ciebie duszyczka :*
Strażaczka90, Kaja, Dodi lubią tę wiadomość
-
Libra, fajnie że trafiłaś na tak fajnego profesora!
Cudnie, że jesteś taką dobrą duszyczką :*
No i fajną miałaś niespodziankę
Blondi się już pewnie skrzynka smsowa zapchała
Ja wierzę, że wszystko jest ok i za to trzymam kciuki choć nie powiem, ale też się trochę martwię...Gunia, Kaja, magdzia26, Strażaczka90, kiti, Libra, Dodi, Sandraa, Rucia lubią tę wiadomość
-
Libra, jesteś niesamowita. Brak słów.
Szkoda, że nie mamy kontaktu z mężem Blondi...
Jeszcze raz ukłony dla wosebkowego Radka!Kaja, Selena, Sandraa, magdzia26, aisa, Strażaczka90, kiti, Effcia28, Libra, Pismak, Spero, Dodi, mauysia, a-koczek, Rucia, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mała121 wrote:hej, Jestem tutaj nowa i za bardzo się nie orientuję, czy może mi powiedzieć któraś z was co oznaczają czerwone linie, wcześniej ich nie było a dzisiaj się pojawiły, czy to oznaka że mogę być w ciąży?? ??
ps.pytasz o test ciążowy , który robiłaś ??? czy o co konkretnie!!!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny