X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2014, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawe czy taka banda szpitalnych olewaków może sobie potem codziennie patrzeć w lustro. Czy sobie mówią: "jak pech to pech".

Shagga_80 lubi tę wiadomość

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2014, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Napewno taki staruch ( bo stary byl) uwaza to za pech.

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2014, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć laseczki, kurczę Koczku masakra to co piszesz. Kompletnie nie wiem co się dzieje, coraz gorzej się dzieje w tych szpitalach... Martwię się o Blondi, ale mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze i Iza urodzi się silną zdrową dziewczynką

• jeju Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2014, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola sikam jak czytam to wszystko :-)Liczę ile razy odchodziłam :-)

a-koczek, Strażaczka90, magdzia26, Dodi, sylwia1985, Kfjatus, Sandraa lubią tę wiadomość

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2014, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plan na dzis wieczor:
    1.Zjesc upieczone rogaliki z mlekiem mniam mniam
    2.Napic sie winka( oczywiscie na poprawe endo )
    3.Zgwalcic mojego choc biedak troche chory ale moze sie da, zwlaszcza ze jajcory i cycory bola wiec jest cos na rzeczy :)

Strażaczka90, aisa, magdzia26, Dodi, Rucia, Shagga_80 lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2014, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    Plan na dzis wieczor:
    1.Zjesc upieczone rogaliki z mlekiem mniam mniam
    2.Napic sie winka( oczywiscie na poprawe endo )
    3.Zgwalcic mojego choc biedak troche chory ale moze sie da, zwlaszcza ze jajcory i cycory bola wiec jest cos na rzeczy :)

hmm:) ja bez winka...pizza dzisiaj:)Zamierzam mojego M też zgwałcić kurde mam od tygodnia tak że ciągle mi się chce <3 dzień w dzień... hmm rogaliki..Sylwia wpadam w odwiedziny do Cb:)

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2014, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strażaczka90 wrote:
    hmm:) ja bez winka...pizza dzisiaj:)Zamierzam mojego M też zgwałcić kurde mam od tygodnia tak że ciągle mi się chce <3 dzień w dzień... hmm rogaliki..Sylwia wpadam w odwiedziny do Cb:)
    zapraszam .Rogale juz w piekarniku: z czekolada i marmolada - do wyboru do koloru.Winka tez nie zabraknie :)

Strażaczka90, magdzia26, Dodi, mauysia lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2014, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    zapraszam .Rogale juz w piekarniku: z czekolada i marmolada - do wyboru do koloru.Winka tez nie zabraknie :)
    o kurde ślinka mi leci :) zadzieram kiece i leeeceee:)

• Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2014, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurka jak z Blondii?Kajunia??? masz jakieś wieści? bo ja tu jajo zaraz zniose

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2014, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    Z moja swagierką w szpitalu rodziła taka młoda dziewczyna. Urodziła chłopczyka. Miała strasznie cięzki porod wiec dali jej znieczulenie ktore nie działało dostała drugie , w koncu zadziałało i urodziła. Nastepnego dnia jak byłam w szpitalu ona ciagle wymiotowała i z bólu sie zwijała okazalo sie ze kilka razy krew jej przetaczali w ciagu dnia ogolnie to rzadko do nie zagladali. Nawet na inna sale jej nie przeniesli zeby monitorowac ja a widzieli ze jest z nia coraz gorzej. Na 4 dzien zmarła bo okazalo sie ze anestezjolog zle sie wbil do znieczulenia i uszkodzil rdzen kregowy i nastala pozniej masa komplikacji
    nooo.... To zes mnie teraz nastraszyla o.O

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2014, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I był dzisiaj u mnie kurier!

Muzi nie kłamała:) A zgadnijcie kto był tym kurierem???

Strażaczka90, Dodi, a-koczek, Rucia, gocha04, Shagga_80 lubią tę wiadomość

• Gunia Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2014, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia a połączenie mleka z winkiem nie powoduje u Ciebie rewolucji żołądkowo-jelitowej? ;) U mnie na pewno byłoby takowe cierpienie :)

Koczku, sorry, ale Twój post spowodował u mnie mega zdenerwowanie o Blondi. Wolałabym nie czytać tej historii... :/

No i współczuję tylu znajomych by znać sytuacje wszelkie możliwe :( I Ty to wszystko co opisujesz tu nam musisz widzieć i przeżywać :(

Muzi, a po co liczysz ile razy groziłaś odejściem? :) No nie mów, że przejęłaś się wpisem Mony, czy kogokolwiek innego ;) :D

Libruś, nie denerwuj się, na pewno wszystko jest ok, myśl też o sobie :*

Miałam plan napisać o różnych bzdetach, ale poczekam na lepsze czasy ;) :D

Zaglądam po info o Blondi :)

Libra, kiti, Strażaczka90, aisa, Kfjatus, Sandraa, Dodi, Rucia, zbikowa lubią tę wiadomość

... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2014, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gunia!!!! Pisz o "bzdetach", bo mam wizję śmierci po znieczuleniu!!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2014, 19:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurierem była nasza Zosia:) Akurat wyszłam z pod prysznica. Tylko chwilkę zamieniłyśmy słówko, bo akurat byli moi rodzice... Dziękuję za przesyłkę i kartkę z zyczeniami:) karta pasuje do mej zielonej dziś koszuli:)

PS. Od razu poznałam Zosię, bo wygląda dokładnie jak na zdjęciach.

Jeszcze raz dzięki :)

kiti, plemniczka, jeju, aisa, Strażaczka90, Kfjatus, Sandraa, Effcia28, Pismak, Dodi, zosia-ktosia, mauysia, a-koczek, Rucia, Shagga_80 lubią tę wiadomość

• kiti Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2014, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Kurierem była nasza Zosia:) Akurat wyszłam z pod prysznica. Tylko chwilkę zamieniłyśmy słówko, bo akurat byli moi rodzice... Dziękuję za przesyłkę i kartkę z zyczeniami:) karta pasuje do mej zielonej dziś koszuli:)

PS. Od razu poznałam Zosię, bo wygląda dokładnie jak na zdjęciach.

Jeszcze raz dzięki :)
    Super niespodzianka :)

Libra, aisa, Strażaczka90, Effcia28, Dodi, zosia-ktosia lubią tę wiadomość

Amelka <3
    201509114956.png
    Aleksander <3
    ex2bi09k0ms1b5pi.png
    Nasz Aniołek * 11tc (21.04. -02.07.2016)
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2014, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej babki. Tez juz zaczynam niepokoic sie o Blondi. Licze ze jutro juz dostaniemy info ze Iza jest po tej stronie..

koczku przerazająca historia

Kaja, Dodi lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • kiti Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2014, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czytałam wpisy i powiem że nie zrozumiałam nic, nie wiem o co te nieporozumienia, a może i lepiej :P

Libra opowiadaj, jak tam czas leci? m nie zazdrosny że w przeciągu krótkie czasu zapoznałaś tylu lekarzy, znalazł się jakiś wpadający w oko ? :P

Strażaczka90, Dodi lubią tę wiadomość

Amelka <3
    201509114956.png
    Aleksander <3
    ex2bi09k0ms1b5pi.png
    Nasz Aniołek * 11tc (21.04. -02.07.2016)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2014, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kiti wrote:
    czytałam wpisy i powiem że nie zrozumiałam nic, nie wiem o co te nieporozumienia, a może i lepiej :P

Libra opowiadaj, jak tam czas leci? m nie zazdrosny że w przeciągu krótkie czasu zapoznałaś tylu lekarzy, znalazł się jakiś wpadający w oko ? :P
    mój profesor jest super! Dowiedziałam się,ze w zeszłe lato pochwal żonę... Długo zmagali się z paskudną chorobą jaką jest rak... A on i jego zespół nadal walczą o każdą pocjetke! Normalnie łzy się w oku kreca! Bida tu na oddziale,a personel taki uczynny! Postanowiliśmy po mojej operacji przekazac pewna kwotę jako darowiznę... Musze tylko po operacji dowiedzieć się co i jak zrobić, czy da się tak,by kasa trafiła dokladnie na ten oddział...

A ja jestem siostra zastepowa... Jestem jedną z niewielu kobiet "na chodzie", wiec pomagam innym... Prowadzam po "wybiegu" kolezanki po operacjach, latam robic herbatkę, robie niezbędne apteczne zakupy, prowadzam do WC czy pomagam myc się pod prysznicem... Widzialam juz tyle gołych pup,ze nic co ludzkie nie jest mi obce

kiti, jeju, Spero, aisa, magdzia26, Ola_czeka, Selena, Sandraa, Effcia28, Pismak, Dodi, mauysia, a-koczek, Rucia, gocha04, Shagga_80 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2014, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libruś kochana, Anioł z Ciebie nie Kobieta <3 Mam nadzieję, wszyscy będą tam tak samo dobrzy dla Ciebie jak Ty jesteś i że otoczą Cie najlepszą opieką.

Wiecie co... jak to chyba zaraz się zbiorę normalnie i pojadę tam gdzie Blondi rodzi, bo tyle czasu.... Martwię się :(

kiti, magdzia26, Strażaczka90, Libra, Pismak, Dodi, Rucia, Shagga_80 lubią tę wiadomość

• Strażaczka90 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2014, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spero wrote:
    Libruś kochana, Anioł z Ciebie nie Kobieta <3 Mam nadzieję, wszyscy będą tam tak samo dobrzy dla Ciebie jak Ty jesteś i że otoczą Cie najlepszą opieką.

Wiecie co... jak to chyba zaraz się zbiorę normalnie i pojadę tam gdzie Blondi rodzi, bo tyle czasu.... Martwię się :(
    ja też się martwię:(

‹‹ 5062 5063 5064 5065 5066 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ