plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry
W kato śnieg pada od rana
Kurczę Blondii oby lekarze już się dzisiaj ogarnęli i albo przyśpieszyli poród albo cesarkę niech robią.
Ja wyjeżdżam dzisiaj już z domku naszego ale na narty dopiero jutro wyjeżdżamy także będę podglądać czy są nowe wiadomości
Życzę Wam spokojnego i miłego weekendumagdzia26, aisa, Dodi, Agafia, Strażaczka90, a-koczek, Sandraa, Kfjatus lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Milego weekendu...
ps. Coreczka mojej kolezanki z pracy przesliczna- ale sie fajnie czulam jak trzymalam ja na rekachtaka maluska.
Dodi, Kaja, magdzia26, Pismak, Strażaczka90, Libra, aisa, a-koczek, Rucia, Sandraa, Kfjatus, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Heloł
W O.... dzisiaj śnieżek sypie i -10 :0
Blondi, kurczaki juz zaczynam się stresować bo wg mnei długo to trwa, ale mam nadzieję, że juz nie za długo
Miłego weekendu dla wszystkich
Tym, które będą grzały du.psko to miłego wypoczynkumagdzia26, Pismak, Strażaczka90, Libra, aisa, Sandraa lubią tę wiadomość
-
Cześć Kochane myślałam że tu gratulacje jż będe pisac a tu dalej nic biedna Blondi pewnie sie męczy ;(
Libruś chętnie bym wpadła ale taki mróz
Kajuś gdzie fotki ??
Całusy miłej soboty :* potem wpadne lukne co się dzieje ;)póki co ide smażyć naleśniki na śniadanko bo dopiero wstaliśmydziś robotników nie ma można spokojnie pospać
Kaja, Dodi, Pismak, Strażaczka90, Libra, Sandraa lubią tę wiadomość
-
Agafia wrote:Cześć Kochane myślałam że tu gratulacje jż będe pisac a tu dalej nic biedna Blondi pewnie sie męczy ;(
Libruś chętnie bym wpadła ale taki mróz
Kajuś gdzie fotki ??
Całusy miłej soboty :* potem wpadne lukne co się dzieje ;)póki co ide smażyć naleśniki na śniadanko bo dopiero wstaliśmydziś robotników nie ma można spokojnie pospać
pani kochana dawaj swoje !!! bo ja juz tutaj sie pokazałamStrażaczka90 lubi tę wiadomość
-
ale dzis jak latałam z Roczkiem na mietle po salonie to mówili w tv ,że matury sie zblizaja ,kurczki nooo mnie chyba tyle z Asia zostało ponad 100 dni i obie bedziemy miały egzamin z Porodówki ,ale to co se ogarniam na maturze o porodzie nie pisała hehehe czyli idę na Zywioł
Strażaczka90, Dodi lubią tę wiadomość
-
Hej.
Kaja jak tam? Blondi milczy? A w ogóle dziś się odzywała? A może Ty pisałaś? Się denerwuję
Pozdrawiam wszystkie cmok, cmok :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2014, 13:07
aisa, Dodi, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
Z moja swagierką w szpitalu rodziła taka młoda dziewczyna. Urodziła chłopczyka. Miała strasznie cięzki porod wiec dali jej znieczulenie ktore nie działało dostała drugie , w koncu zadziałało i urodziła. Nastepnego dnia jak byłam w szpitalu ona ciagle wymiotowała i z bólu sie zwijała okazalo sie ze kilka razy krew jej przetaczali w ciagu dnia ogolnie to rzadko do nie zagladali. Nawet na inna sale jej nie przeniesli zeby monitorowac ja a widzieli ze jest z nia coraz gorzej. Na 4 dzien zmarła bo okazalo sie ze anestezjolog zle sie wbil do znieczulenia i uszkodzil rdzen kregowy i nastala pozniej masa komplikacji
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2014, 15:19