plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Zapomniałam ze musisz do wizualizacji dodać jeszcze efekt pieczenia rury jak po zjedzeniu hot skrzydelek z kfc
Dodi, Ola_czeka, Spero lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
Shagga_80 wrote:Hej Baby...my dziś rano śmigaliśmy do pobliskiego Szpitala na upuszczenie nieco krwi Igorkowi...dziś było z paluszka bo tylko na morfologię więc było git...potem zaliczyliśmy spacer, który nieco przedłużył się,bo Kuba nie chciał wracać do domu...w międzyczasie miałam niezły ubaw z jednej babki,bo Kuba stał dośc spory kawałek ode mnie i nie chciał przyjśc więc mówię "idziesz,czy nie,bo ja idę" no i mówi,że nie to ja mówię "ok, to zostań" i zaczęłam nieco się oddalać - dodam ,że nie tylko nieco,bo liczyłam,że wystraszy się i pobiegnie za mną...taaaaaaaaaaaaaaaaa! A szła wtedy jakaś Babka i głowa aż Jej się chciała za mną urwać,czy naprawdę zostawię dziecko
To byłam ja
Dodi, Gunia lubią tę wiadomość
-
też uciekam. bajo
Kaja widziałaś skecz jak pan Stanisław tirem jechał i na radyjku gadał? tak mi sie przypomniało apropo bajoWiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2014, 22:01
Dodi lubi tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Kaja:
pismak grzechy odpuszczone witaj co tam słychać!!!
Kaja jakie grzechy? Toz to ja na uuropie jestemDodi, Libra, Effcia28 lubią tę wiadomość
20.10.2023 - Jest i Ona - moje największe szczęście. 38 tyg 5 dni - 3230 g 53 cm
Angelius Provita
19.09.2013 [*] 07.05.2014 [*] 10.11.2017 [*][*] 23.11.2018 [*]
08-09.2018 Szczepienia limfocytami męża MRL 59,7%
2019 Histeroskopia - wszystko ok
08-09.2022 Powtórne szczepienia pullowane
10.2022 Histerioskopia, Laparoskopia, Drożność - usunięcie prawego jajowodu - wodniak, reszta ok
OK: Kariotypy, ANA, ASA, APA, ACA, testosteron,, homocysteina, białko C, S, anty-tTG, CBA, IMK, LCT, nasienie
Źle: Hiperprl, APS (LA), mutacje hetero FV R2_4070A-G, MTHFR 677C-T , PAI-1 4G; HLA-DQ8, MRL 9%, NK 16,1%, ATA, KIR AA (mąż HLA-C C2C1) -
nick nieaktualnyanka_a wrote:Libra z własnego doświadczenia wiem, że czasami lekarze kilka "lekkich" zabiegów planują a okazuje się, że czasowo się nie wyrobią z powodu komplikacji... pewnie dlatego już woleli powiedzieć, że warunkowo jutro- mniejsze rozczarowanie dla pacjenta ale przygotowania są faktycznie uciążliwe...
Powodzenia i oby wszystko poszło sprawnie i bez komplikacjiDodi, Spero, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A wizyta laktatorki przebiegła wery gud. I podziałała na mnie uspokajająco, bo egzamin z karmienia przed panią zdaliśmy z Heniozaurem bardzo dobrze, co potwierdzałoby teorię, że w którymś momencie zaczęłam sie tym wszystkim za bardzo stresować, co spowodowało zahamowanie wydzielania oksytocyny i wypływu mleka. Do tego mogły jeszcze dojść reperkusje po antybiotyku sprzed Świąt i po szczepieniu (miał 9.01)...
Babeczka dała mi parę sugestii, które mam wdrażać do piątku, kiedy to zważę Młodziana i okaże się, na czym stoimy. Jeśli waga nadal będzie leżeć i kwiczeć, wprowadzam na parę dni hardkorową strategię polegającą na karmieniu Dziobaka co 1h, po 5 minut z każdej strony (a w nocy można mieć jedną przerwę czterogodzinną, a potem trza budzić co 2h aż do rana) - podobno strategia taka działa cuda. Jest jedna zagwozdka, że wicehrabia może nie chcieć tak często być przystawianym, wtedy będę musiała korzystać z laktatora.
Ale plan jest. I mam się nie stresować - to najważniejsze!
Babka mówiła, że mogę też pić herbatki na laktację "Bocianek" lub inne złożone z (tu lukam na ściągę...) rutwicy, kozieradki, czarnuszki i kminku (na pewno nie "herbatki" typu Hipp, które może w 2% zawierają zioła, a reszta to woda, cukier i chemia). Albo jakiś specyfik homeopatyczny Ricinus Communis - podobno pomaga na laktację (a co jeśli ja nie wierzę wystarczająco mocno w homeopatię?).
No i tyleZobaczymy, co z tego wszystkiego wyniknie.
Dodi, Spero, zbikowa, gocha04, aisa, Kaja, Rucia, Sandraa, magdzia26, Libra, anka_a, Shagga_80, plemniczka, Gunia, Kfjatus, Pismak lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:To nowe określenie na lewatywę Libry?
No właśnie, Liberra została odesłana z kwitkiem... Oby jutro jej mięsniak wylądował już w szpitalnym śmietniku!Dodi, Effcia28, aisa, magdzia26, Spero, Libra, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Może być. Ewentualnie możemy zmienić na "czyścioza".
No właśnie, Liberra została odesłana z kwitkiem... Oby jutro jej mięsniak wylądował już w szpitalnym śmietniku!
Jo. Niech go wyciepną na hasiok!Dodi, magdzia26, Spero, Libra, anka_a, Kfjatus lubią tę wiadomość