plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Strażaczka90 ty pod wykresem masz czysty armagedon przez tyle wpisów , ze mój net szaleje i nie da sie załadować hehehehehe , ale masz natarcie!!!!!!! Oby z pozytywnym efektem.......
magdzia26, Libra, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
hej
ja tylko na chwile bo malutka spi.
krotki opis porodu napisalam na fbfotke tez mozecie malutkiej tu wstawic.
dziekuje jeszcze raz za trzymanie kciukówKaja, Dodi, Spero, aisa, Libra, Strażaczka90, Shagga_80, Agafia, Effcia28, Rucia, plemniczka, Kfjatus, Sandraa lubią tę wiadomość
-
Kaja, Spero, sylwia1985, Agafia, magdzia26, Ola_czeka, aisa, a-koczek, zbikowa, Blondi22, haybeauti, szczessciara, Fedra, kotek27, mauysia, Libra, anka_a, Strażaczka90, Shagga_80, Pismak, inezz, paula22, Rucia, plemniczka, magdalena, Gunia, Kfjatus, JEDRNA5, Sandraa, gocha04, Kocur lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć kochane
Cześć Dodi:) Jak tam się czujecie? tajemnica dalej jest tajemnicą czu już mozesz zdradzic conieco??
Madziu to dobre wczorajsze wieści, dziś masz gina?? na którą? też myślę, że wszystko będzie dobrze, a za 2 tyg. juz posłuchasz pewnie serduszka
Ash dobrze że lekarz dał Ci zwolnienie. Obyś szybciutko wróciła do zdrówka
Blondi, mała cudowna
Olaaa hasiok?? Ciekawie od kogo mogłabyś podłapać takie słownictwo, nooo baardzo ciekawe
Libruś trzymam kciuki! mam nadzieję, że to już dziś nastąpi ten ważny dzień
Effcia daj znać jak po wizycie
w ogóle to chciałam Wam powiedzieć, że mój pies to telemaniak... widziałyście żeby psiak kiedyś oglądał tv? jak tylko włącze to od razu siada i ogląda. nie wiem ile jest na dworze, ale w domku mam ciepło więc nie będę się zagłębiać. Tu mi dobrzeDodi, Ola_czeka, magdzia26, aisa, a-koczek, Blondi22, Fedra, Libra, Strażaczka90, Shagga_80, Rucia, Kfjatus, Pismak lubią tę wiadomość
-
Speruś wizytę dzisiaj mam na 16
niezły ten twój piesio
telemaniak
Libruś trzymam kciuki żeby się udało dzisiaj zakończyć przygodę z niechcianym twoim gościem &&&&&&
Ash zdrówka życzę
Effcia czekam na wiadomości z wizyty
Strażaczko odezwij się gdzie tam zaginęłaś???
Miłego dniaDodi, Spero, Fedra, Libra, Strażaczka90 lubią tę wiadomość
-
Hej Madzia!
Dzięki za wszystkie pytania odnośnie mojego zdrowia i mojego pieska
Czuję się nadspodziewanie dobrze, to pewnie przez końską dawkę antybiotyku.
Jeśli chodzi o psiaka - zmieniłam nastawienie i już nie uważam, żeby był niegrzeczny. Jest bardzo wesoły i zna chyba tylko dwa stany - sen i beztroską zabawę. Nie ma chyba nic po środku.
Dziś pierwszy raz spał sam "u siebie" i zniósł to bardzo dzielnie. Ja też się wyspałam i oboje jesteśmy bardzo zadowoleni. Właśnie przed chwilą zsiusiał się w domu, ale pierwszy raz chyba wykazywał faktyczne symptomy poszukiwania miejsca itd, więc teraz będę wiedziała na co zwracać uwagę. Problemem jest tylko to, że jak zauważę, ż zbiera mu się na jedynkę mimo, że dopiero byliśmy na dworze, to zanim przywdzieję śniegowce, kurtkę, czapkę i szal to on już ze słodką minką wypróżnia się w korytarzu. Metoda na częstsze spacery też nie zdaje egzaminu - na spacerze nic tylko trzęsie się z zimna a po powrocie w ciepełku funduje sobie toaletę. Ale pojęłam w końcu, ze to nie człowiek z sierścią i na czterech łapach (dzięki Spero) i jest nam razem o wiele lepiej!
Dodi, Spero, magdzia26, aisa, Fedra, mauysia, Libra, Shagga_80, Rucia, plemniczka, Kfjatus, Pismak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCieszę się Olu, że już trochę lepiej, jeszcze co na siusianie mogę poradzić, to że jak zauważysz że mu się chce jedyneczkę, to klaśnij - to go rozproszy, na chwilę zapomni że mu się chce, mów cokolwiek do niego (my mówiliśmy: "już idziemy, tak grzeczny pies, trzymaj, trzymaj, już idziemy")i w między czasie się ubieraj, ale żeby cały czas był przy tobie i jakby chciał znów zanim się ubierzesz to znów klaśnij, zapiszcz czymś. W końcu się uda! zobaczysz
U nas częste spacery też niestety nie zdały egzaminu(nie wiedział kompletnie po co wychodzimy), ale takie rozpraszanie już tak a wczoraj miał strasznego lenia i tylko 3 razy chciał wyjść, ale za każdym razem była 2 więc ok.
Trzymam kciuki za dalsze pozytywne efekty naukiDawaj nam tu znać
Madzia to też czekamy na info jak wrócisz od ginaDodi, magdzia26, Fedra, Strażaczka90, Libra, Shagga_80, plemniczka, Gunia, Kfjatus, Pismak lubią tę wiadomość
-
Witajci
Hasiok Olki bardzo mi się spodobał
Spero, Magdziu dziękuję u mnie wszystko ok. Zachcianki i nudności raczej minęłyteraz tydzień jak na szpilkach, byle do kolejnej wizyty.
Tajemnica, to żadne zaskoczenie.... poprostu pod wpływem emocji musiałam się z Wami podzielić pewną informacją hehe chodziło mianowicie o rozwój nowej przyjaźni, ale jestem w trakcie
Strażaczko mów mi szybko czy opryszczkę miałaś już kiedyś? Róbże szybko ten test dziewczyno, bo wszystko wskazuje na to, że to ciąża a opryszczka jest naprawdę groźna....
To chyba tyle narazie......
magdziu a Ty jak się masz?
Spero gratuluję wiedzy na temat psiakówno i mam polew z Twojego telemaniaka hehe
Olka z Twoim pupilem niedługo będziecie rozumieć się bez słówmagdzia26, Spero, a-koczek, aisa, Fedra, Libra, kiti, Shagga_80, Effcia28, Rucia, Sandraa, Pismak lubią tę wiadomość