plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dodi wrote:PTP to 01.09.2014
mały szkolarz hehe
kurde czemu nic nie mówicie, że miałam coś napisać....
śniło mi się.......
że Libra biegła i krzyczała do mnie, że ................ jest w ciąży! i teraz nie wiem czy to była Fedra czy koczek - sory, wiem że to dosyć istotne infopostaram się to wyśnić jeszcze raz
a może Ona krzyczała jeszcze dużo dłużej???????? a ja musiałam wtedy wstać? nie no masakra normalnie teraz bo kolejności nie zapamiętałam, no ale cóż.... kolejność mało istotna byleby kropki byłyWszystkim po kolei, bez wyjątków tego życzę! :*
magdzia26, Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Info od Libry takie ze chyba operacja będzie bo profesor się zbliża i będą chyba jej już cewnik zakładać
więcej info jak będę coś wiedziećsylwia1985, magdzia26, Dodi, aisa, Spero, Kaja, mauysia, a-koczek, Libra, Shagga_80, Agafia, Rucia, Sandraa, Pismak lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Ola opowiedziałam mojemu jakie to miałaś przygody ze swoim szczeniorkiem mój się ubawił po pachy i z sentymantem zaczął oglądać szczenięce foty Czekolady
Dodi Libra na pewno nie krzyczała ze jestem w ciąży więc jak dla mnie to było o akoczku
coś miałam jeszcze skomentowac ale się skupić nie mogę wybaczcie
aha i dzień dobry dzisiaj ze względu na Libre jesteście na mnie skazane
p.s. Sylwia głowa do góry bo jak chcesz zeby Ci poprawić humor to wpisze się w tabelkę to będę najstarsza stazemi spokojnie i Ty się doczekasz fasolki wierze w to głęboko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2014, 13:36
sylwia1985, Ola_czeka, Dodi, Spero, aisa, Kaja, Libra, Shagga_80, Rucia, plemniczka, Pismak lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
najnowsze info Libra gra na emocjach
żarcik
do trzech razy sztuka jest po rozmowie ma ustalony termin na jutro na 7.30 jest pierwsza więc już raczej na 100% to będzie jej termin więc rano pełna mobilizacjamagdzia26, Dodi, sylwia1985, aisa, Spero, Ola_czeka, ash, a-koczek, Libra, Shagga_80, Agafia, anka_a, Rucia, Sandraa, Pismak lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
A propos strojów kąpielowych. W zeszłe wakacje byliśmy z siostrą M i jej rodzinką u dalszej rodziny. Oni mieszkają blisko jeziorka, więc się wybraliśmy. Siostra M siedzi sobie na kocyku, obserwuje otoczenie, widzi grubego babsztyla taplającego się w wodzie z 20 metrów od niej. W pierwszej chwili pomyślała sobie "no nie, takie to powinny być troszkę bardziej świadome swojego wyglądu... Ale hipcio..." Po czym hipcio się odwrócił i okazało się że to byłam ja.
Siostra M lojalnie i ze skruchą przyznała mi się do swoich przemyśleń.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2014, 13:56
Dodi, Kaja, aisa, a-koczek, Fedra, magdzia26, Shagga_80, Spero, Libra, Effcia28, Rucia, plemniczka, Sandraa, Pismak lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:A propos strojów kąpielowych. W zeszłe wakacje byliśmy z siostrą M i jej rodzinką u dalszej rodziny. Oni mieszkają blisko jeziorka, więc się wybraliśmy. Siostra M siedzi sobie na kocyku, obserwuje otoczenie, widzi grubego babsztyla taplającego się w wodzie z 20 metrów od niej. W pierwszej chwili pomyślała sobie "no nie, takie to powinny być troszkę bardziej świadome swojego wyglądu... Ale hipcio..." Po czym hipcio się odwrócił i okazało się że to byłam ja.
Siostra M lojalnie i ze skruchą przyznała mi się do swoich przemyśleń.
fajną masz szwagierkę Mauyś nie ma co, uśmiałam sie nieźledlatego ja będę sama nad wodę jeździła i siedziała z daleka od obcych
Fedra, magdzia26, Libra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDodi wrote:I tego Ci Libruś na jutro życzymy
Dodi, aisa, Fedra, magdzia26, anka_a, Rucia lubią tę wiadomość