plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Aha, cd opowieści znad jeziora - oczywiście byłam wtedy w końcówce ciąży. Szwagierka ugryzła się w język (w mózg, bo to były tylko myśli)m gdy zobaczyła że a) to osoba ciężarna, b) to ja.
Fedra, magdzia26, Dodi, Spero, Libra, aisa, Pismak lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:A propos strojów kąpielowych. W zeszłe wakacje byliśmy z siostrą M i jej rodzinką u dalszej rodziny. Oni mieszkają blisko jeziorka, więc się wybraliśmy. Siostra M siedzi sobie na kocyku, obserwuje otoczenie, widzi grubego babsztyla taplającego się w wodzie z 20 metrów od niej. W pierwszej chwili pomyślała sobie "no nie, takie to powinny być troszkę bardziej świadome swojego wyglądu... Ale hipcio..." Po czym hipcio się odwrócił i okazało się że to byłam ja.
Siostra M lojalnie i ze skruchą przyznała mi się do swoich przemyśleń.
Ja jako jedna z nielicznych osób, które mają przyjemność znać Małysza w realu, uprzejmie zaświadczam, że siostra M. jest zdrowo je-bnię-ta.a-koczek, Fedra, magdzia26, Dodi, Shagga_80, Spero, Libra, Rucia, Pismak lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Ja jako jedna z nielicznych osób, które mają przyjemność znać Małysza w realu, uprzejmie zaświadczam, że siostra M. jest zdrowo je-bnię-ta.
PS) Bo mój brzuch ją zmylił, myślała, że to brzuszek piwnyWiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2014, 14:11
Fedra, magdzia26, Dodi, Shagga_80, Spero, Libra, Rucia, Pismak lubią tę wiadomość
-
Libra wrote:u mnie jest warunkowo, bo oddział na ktorym leze nie operuje planowych operacji w środy,bo nie mają dostępu di bloku operacyjnego... A ze inny oddział zajmuje sale operacyjna na 4 laparoskopie, to istnieje możliwość wykorzystania tego czasu i zrobienia mnie jako piątej... Warunkowo jest dlatego, ze wszystko zalezy,czy te 4 operacje skończą się mniej wiecej o planowanej porze, by anastezjolog był w stanie pracować przy moim przypadku
No to faktycznie dużo masz warunków
Jeżeli chodzi o anestezjologów to przypomniałaś mi niezły kawał:
Co ma chirurg na butach?- plamy z krwi
Co ma ortopeda na butach?- plamy z gipsu
Co ma anestezjolog na butach?- plamy z kawyhehehe
mauysia, Kaja, a-koczek, Fedra, magdzia26, Dodi, Libra lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Mówiła mi potem że się bardzo wstydziła tej pierwszej myśli, ale postanowiła mi się z niej wyspowiadać dla spokoju sumienia.
To jedna z tych osób, które po tym jak zdradziły męża przyznałyby mu się, że to była tylko namiętność a jego kochają za charakter. Tak dla spokoju sumienia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2014, 14:18
magdzia26, Dodi, Shagga_80, Spero, Libra, aisa lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Aha, cd opowieści znad jeziora - oczywiście byłam wtedy w końcówce ciąży. Szwagierka ugryzła się w język (w mózg, bo to były tylko myśli)m gdy zobaczyła że a) to osoba ciężarna, b) to ja.
to dopisuje się do Oli i to dosadnie , że ta laska je...b..nie...ta !!!!!
-
mauysia wrote:Mówiła mi potem że się bardzo wstydziła tej pierwszej myśli, ale postanowiła mi się z niej wyspowiadać dla spokoju sumienia.
PS) Bo mój brzuch ją zmylił, myślała, że to brzuszek piwnymagdzia26, Dodi lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Ja jako jedna z nielicznych osób, które mają przyjemność znać Małysza w realu, uprzejmie zaświadczam, że siostra M. jest zdrowo je-bnię-ta.
Teraz mam wyrzuty sumienia że przedstawiłam Wam ją jak potwora.
Fedra, magdzia26, Dodi, Shagga_80, Spero, Libra, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej Baby! Witam...jak tam,doniosła któraś (Dodi lub Oluś),że mamy pierwszego ząbka
? Wyjątkowo wcześnie i wyjątkowo niepostrzeżenie pojawił się właśnie dziś
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2014, 14:17
mauysia, a-koczek, sylwia1985, Fedra, magdzia26, Dodi, kiti, Agafia, Spero, Libra, Rucia, plemniczka, aisa, gocha04, Pismak lubią tę wiadomość