plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Mayusiu niezła ta twoja szwagierka
uśmiałam się
ale powiem wam że jak będzie u mnie widać brzuszek a będzie już wtedy ciepło to będę z ogromną duma go wszystkim pokazywaći nie będę się krępowała wcale ubierać w strój kąpielowy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2014, 14:36
Dodi, Spero, anka_a, Agafia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymagdzia26 wrote:Mayusiu niezła ta twoja szwagierka
uśmiałąm się
Tyyyyyyyyyyyle mnie omija
A tymczasem wracam do żurku
Jestem w pobliżu jak coś...przynajmniej póki Igor śpi w wózku po spacerzemagdzia26, Dodi, a-koczek, Fedra, Spero, Rucia, aisa lubią tę wiadomość
-
Dodi wrote:Witajci
Hasiok Olki bardzo mi się spodobał
Spero, Magdziu dziękuję u mnie wszystko ok. Zachcianki i nudności raczej minęłyteraz tydzień jak na szpilkach, byle do kolejnej wizyty.
Tajemnica, to żadne zaskoczenie.... poprostu pod wpływem emocji musiałam się z Wami podzielić pewną informacją hehe chodziło mianowicie o rozwój nowej przyjaźni, ale jestem w trakcie
Strażaczko mów mi szybko czy opryszczkę miałaś już kiedyś? Róbże szybko ten test dziewczyno, bo wszystko wskazuje na to, że to ciąża a opryszczka jest naprawdę groźna....
To chyba tyle narazie......
magdziu a Ty jak się masz?
Spero gratuluję wiedzy na temat psiakówno i mam polew z Twojego telemaniaka hehe
Olka z Twoim pupilem niedługo będziecie rozumieć się bez słów
ja mam często tą opryszczke:( -
Dodi nic nie powiedziała o ząbku Igorka bo nie dostała takiego błogosławieństwa
na info od Effci co prawda też nie, ale u Niej wszystko zamknięte i pozostaje czekać.... może sama coś więcej napisze jak wróci
Strażaczko skoro masz ją często to się już nie martwię a na test raczej za wcześnie nie będzie chyba, że owulka faktycznie była później to może się zdarzyć jakaś pomyłkażycze jedank wyraźnego wyniku
a-koczek, magdzia26, Fedra, Shagga_80, Spero, kiti, Libra, aisa, Agafia, Pismak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a-koczek wrote:Dodi a ty przypadkiem nie chcesz spać?
kurde dopiero zczaiłam bazę o co chodzi z tym wyganianiem mnie spaćchyba dopiero jutro o tym porozmawiamy, bo teraz już nie zdąże się kimnąć
za godzinę mam wychodne z domu
magdzia26, Fedra, a-koczek, Spero lubią tę wiadomość
-
Strażaczka90 wrote:hej Kochana Fredrus pisze tu bo na wykresie nie mogę Ci odpisac...A jeśli na test jest za wcześnie?
powiem tak patrząc że owulka mogła być póxniej to i tak uważam ze już test powinien być wiarygodny...
a test zrobiłabym tylko ze względu na tą opryszczke...magdzia26, Dodi, Shagga_80, Spero, Libra, aisa, Agafia lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnysylwia1985 wrote:O wlasnie Magdzia tabeleczke wstaw- coraz wiecej dzidziorow i zafasolkowanych- u mnie nadal cisza:(
magdzia26, Fedra, Dodi, Spero, kiti, aisa, Agafia lubią tę wiadomość
-
a odkąd moj P się dowiedział wprowadził celibatusycham już mam sny erotyczne a on nic powiedział, że nie chce żeby kiedyś dziecko do niego przyszło i popukało go w czoło palcem i powiedziało "no widzisz tatusiu jak to fajnie" ...no ale może się da namówić
[/QUOTE]
Hahahaha jakbym mojego słyszała! W pierwszej ciąży to samo gadał a teraz mówi, że był głupi... i że z drugą ciążą tak nie będziemagdzia26, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFedra wrote:najnowsze info Libra gra na emocjach
żarcik
do trzech razy sztuka jest po rozmowie ma ustalony termin na jutro na 7.30 jest pierwsza więc już raczej na 100% to będzie jej termin więc rano pełna mobilizacjaShagga_80, Dodi, magdzia26, Spero, anka_a, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFedra wrote:dobra czyli mogę się już ewakuować jednak nie będziecie dzisiaj na mnie skazane miłego dnia
Dodi, magdzia26, Fedra lubią tę wiadomość