X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • kiti Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdzia ja tu całe forum wertuje żeby relacje z wizyty poczytać a ty dopiero przed :D

Libra trzymam kciuki za jutro, od rana będe na posterunku (trzeba wcześniej wstać) bo o 9 mam egzamin :P

Dodi, magdzia26, Fedra, Libra, aisa lubią tę wiadomość

Amelka <3
    201509114956.png
    Aleksander <3
    ex2bi09k0ms1b5pi.png
    Nasz Aniołek * 11tc (21.04. -02.07.2016)
  • kiti Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    Może i wszystkie tylko czy to ciąża czy obżarstwo będzie
    heheh koczku dobre :D trzeba się wziąść za siebie :P

magdzia26, a-koczek lubią tę wiadomość

Amelka <3
    201509114956.png
    Aleksander <3
    ex2bi09k0ms1b5pi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2014, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W Szpitalu w którym rodziłam Kubę było wymagane ukończenie Szkoły Rodzenia (EDIT: Przez Oboje zainteresowanych, tak by Oboje wiedzieli co i jak przy porodzie...celowo nie pisze,że Mąż musi być,bo to nie musi być Mąż).jeśli chciało się mieć poród rodzinny...tam Szkoła była dla ciężarnych ktre ukończyłyn 30tc...Igora też tam chciałam rodzić i dlatego musiałam iść na jedne zajęcia tylko (takie podsumowująco-przypominające) ...a rodziłam tu na miejscu, a nie tam :( Czego strasznie żałuję...ehhh...a teraz w ogóle w B-wie (gdzie rodziłam Kubę) znieśli obowiązek Sz.R...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2014, 15:13

Libra, Agafia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2014, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    Librus skarbie trzymaj sie cieplutko
    dzięki wszystkim za kciuki:* wszyscy mówią,ze trzymam się dobrze:) mimo wszystko jestem pogodna i pozytywnie nastawiona... I cierpliwa... Ja cierpliwa? Nie znają jeszcze drugiej strony tego medalu:D hahaha
    Smacznego! Podano na obiad kroplówkę z glukza:D

kiti, Spero, Agafia, Shagga_80, Dodi, sylwia1985, magdzia26, Fedra, a-koczek, aisa, Sandraa, gocha04, Pismak lubią tę wiadomość

• kiti Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia tych oczekujących jest nas trochę więcej , tylko nie wszystkie są w tabelce :) (ps. u nas też chodzi o żołnierzyki).

Dodi, sylwia1985, Ola_czeka, magdzia26, Fedra, Libra, aisa, gocha04 lubią tę wiadomość

Amelka <3
    201509114956.png
    Aleksander <3
    ex2bi09k0ms1b5pi.png
  • Agafia Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    W Szpitalu w którym rodziłam Kubę było wymagane ukończenie Szkoły Rodzenia (EDIT: Przez Oboje zainteresowanych, tak by Oboje wiedzieli co i jak przy porodzie...celowo nie pisze,że Mąż musi być,bo to nie musi być Mąż).jeśli chciało się mieć poród rodzinny...tam Szkoła była dla ciężarnych ktre ukończyłyn 30tc...Igora też tam chciałam rodzić i dlatego musiałam iść na jedne zajęcia tylko (takie podsumowująco-przypominające) ...a rodziłam tu na miejscu, a nie tam :( Czego strasznie żałuję...ehhh...a teraz w ogóle w B-wie (gdzie rodziłam Kubę) znieśli obowiązek Sz.R...

To muszę siędowiedzieć jak to u nas jest bo nawet nie wiem , jutro ide na wizytę do gina to sie wszystko dowiem

17u9px9i7ha8i4t0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2014, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Hej Libruś, ale Cię tam trzymają na tych koloniach...
    moim, wybyczze się za wsze czasy!!!

kiti, Shagga_80, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2014, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mauysiu przypomniało mi się coś...ja piję dwie herbatki dla karmiących (Hippa omijam z daleka,bo też wuażam,że to głównie cukier !) jedną z Herbapolu Fix dla karmiących (i bardzo ją lubię) oraz kawkę bocianek :)

mauysia lubi tę wiadomość

• Agafia Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale mnie spanie bierze masakra jakas normalnie

17u9px9i7ha8i4t0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2014, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    moim, wybyczze się za wsze czasy!!!
    Wiesz,jak coś to ja 12stego znów jestem w Łodzi :P Choć życzę Ci,żebyś do tego czasu już w domku była...i w domku byczyła się na L4 :P

Dodi, magdzia26, Libra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2014, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Muszę Was wyprowadzić z błędu - ona jest bardzo fajna :) Teraz mam wyrzuty sumienia że przedstawiłam Wam ją jak potwora.
    każdemu w zyciu zdarzy się palnac głupstwo,na którego wspomninie nawet po latach twarz staje w płomieniach wstydu

Dodi, Shagga_80, kiti, Spero, magdzia26, Fedra, aisa, Gunia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2014, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Hej Baby! Witam...jak tam,doniosła któraś (Dodi lub Oluś),że mamy pierwszego ząbka :D ? Wyjątkowo wcześnie i wyjątkowo niepostrzeżenie pojawił się właśnie dziś :D

763_20140129_140300.png
    gratuluję i przesyłam buziaki dla Igorka:*

sylwia1985, Shagga_80, Dodi, magdzia26, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2014, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Jakie jakie to określenie ? :) Nie doszukam się teraz :(

PS. Libruś czyli jutro waaaaaaaaaaaaaażny dzień wreszcie :) ?
    jak to mawia mój profesorek: Pani Beato, trzeba mieć nadzieję :D

Shagga_80, Dodi, sylwia1985, magdzia26, kiti, Fedra, Spero, aisa, Sandraa lubią tę wiadomość

• Agafia Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedruś dziękuję za piękne serducho pod wykresem :)

Fedra lubi tę wiadomość

17u9px9i7ha8i4t0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2014, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdzia26 wrote:
    proszę się tutaj nie licytować niedługo wszystkie z wielkimi brzuchami bedziecie chodziły :)
    ja na razie się niestaram... Moze czerwiec... A słowo "wkrótce" wypadło z mojego słownika po 15-styl nieudanym cyklu

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2014, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    ja na razie się niestaram... Moze czerwiec... A słowo "wkrótce" wypadło z mojego słownika po 15-styl nieudanym cyklu
    Teraz po operacji będziecie mieli zalecenie takie,żeby odczekać ileś?

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2014, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi wrote:
    JA PROPONUJĘ TROCHĘ POZYTYWNEGO MYŚLENIA, BO MI PRZYKRO JAK SIĘ TAK LICYTUJECIE I NIE WIERZYCIE, ŻE BĘDZIE DOBRZE :(

proszę mnie tu nie poprawiać, że jesteście co poniektóre realistkami!
    sorry, ale w chwili obecnej pozytywne myśli skupiam na czymś innym niż staranie się o dziecko, skoro to jest na razie zawieszone...
    Poza tym coś bym jeszcze dopisała,ale sobie daruje...

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiti z czego masz egzamin i jak bardzo mamy trzymać kciuki?

kiti, magdzia26, aisa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2014, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    Librus a lewatywę dziś też ci robili czy juz może dali spokój?
    jak nic dzis nie jadłam, to na szczęście nie ma takiej potrzeby. Dzieki Bogu! Bo po drugim zestawie "czopek i lewatywa" odezwał się mój świeżo wyleczony hemoroid

Sorki,ze tak mi idzie, ale mam kroplówkę podłączoną w prawym lokciu i muszę zapitalac lewą ręką:)

Dodi, Shagga_80, kiti, Strażaczka90, magdzia26, a-koczek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2014, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    jak nic dzis nie jadłam, to na szczęście nie ma takiej potrzeby. Dzieki Bogu! Bo po drugim zestawie "czopek i lewatywa" odezwał się mój świeżo wyleczony hemoroid

Sorki,ze tak mi idzie, ale mam kroplówkę podłączoną w prawym lokciu i muszę zapitalac lewą ręką:)
    Nie żartuj dobrze Ci idzie :)

magdzia26, Libra, a-koczek, Dodi lubią tę wiadomość

‹‹ 5101 5102 5103 5104 5105 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ