plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
magdzia ja tu całe forum wertuje żeby relacje z wizyty poczytać a ty dopiero przed
Libra trzymam kciuki za jutro, od rana będe na posterunku (trzeba wcześniej wstać) bo o 9 mam egzamin
Dodi, magdzia26, Fedra, Libra, aisa lubią tę wiadomość
-
a-koczek wrote:Może i wszystkie tylko czy to ciąża czy obżarstwo będzie
trzeba się wziąść za siebie
magdzia26, a-koczek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyW Szpitalu w którym rodziłam Kubę było wymagane ukończenie Szkoły Rodzenia (EDIT: Przez Oboje zainteresowanych, tak by Oboje wiedzieli co i jak przy porodzie...celowo nie pisze,że Mąż musi być,bo to nie musi być Mąż).jeśli chciało się mieć poród rodzinny...tam Szkoła była dla ciężarnych ktre ukończyłyn 30tc...Igora też tam chciałam rodzić i dlatego musiałam iść na jedne zajęcia tylko (takie podsumowująco-przypominające) ...a rodziłam tu na miejscu, a nie tam
Czego strasznie żałuję...ehhh...a teraz w ogóle w B-wie (gdzie rodziłam Kubę) znieśli obowiązek Sz.R...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2014, 15:13
Libra, Agafia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysylwia1985 wrote:Librus skarbie trzymaj sie cieplutko
Smacznego! Podano na obiad kroplówkę z glukza:D
kiti, Spero, Agafia, Shagga_80, Dodi, sylwia1985, magdzia26, Fedra, a-koczek, aisa, Sandraa, gocha04, Pismak lubią tę wiadomość
-
sylwia tych oczekujących jest nas trochę więcej , tylko nie wszystkie są w tabelce
(ps. u nas też chodzi o żołnierzyki).
Dodi, sylwia1985, Ola_czeka, magdzia26, Fedra, Libra, aisa, gocha04 lubią tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:W Szpitalu w którym rodziłam Kubę było wymagane ukończenie Szkoły Rodzenia (EDIT: Przez Oboje zainteresowanych, tak by Oboje wiedzieli co i jak przy porodzie...celowo nie pisze,że Mąż musi być,bo to nie musi być Mąż).jeśli chciało się mieć poród rodzinny...tam Szkoła była dla ciężarnych ktre ukończyłyn 30tc...Igora też tam chciałam rodzić i dlatego musiałam iść na jedne zajęcia tylko (takie podsumowująco-przypominające) ...a rodziłam tu na miejscu, a nie tam
Czego strasznie żałuję...ehhh...a teraz w ogóle w B-wie (gdzie rodziłam Kubę) znieśli obowiązek Sz.R...
To muszę siędowiedzieć jak to u nas jest bo nawet nie wiem , jutro ide na wizytę do gina to sie wszystko dowiem
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Muszę Was wyprowadzić z błędu - ona jest bardzo fajna
Teraz mam wyrzuty sumienia że przedstawiłam Wam ją jak potwora.
Dodi, Shagga_80, kiti, Spero, magdzia26, Fedra, aisa, Gunia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnygratuluję i przesyłam buziaki dla Igorka:*
sylwia1985, Shagga_80, Dodi, magdzia26, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:Jakie jakie to określenie ?
Nie doszukam się teraz
PS. Libruś czyli jutro waaaaaaaaaaaaaażny dzień wreszcie?
Shagga_80, Dodi, sylwia1985, magdzia26, kiti, Fedra, Spero, aisa, Sandraa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDodi wrote:JA PROPONUJĘ TROCHĘ POZYTYWNEGO MYŚLENIA, BO MI PRZYKRO JAK SIĘ TAK LICYTUJECIE I NIE WIERZYCIE, ŻE BĘDZIE DOBRZE
proszę mnie tu nie poprawiać, że jesteście co poniektóre realistkami!
Poza tym coś bym jeszcze dopisała,ale sobie daruje... -
nick nieaktualnya-koczek wrote:Librus a lewatywę dziś też ci robili czy juz może dali spokój?
Sorki,ze tak mi idzie, ale mam kroplówkę podłączoną w prawym lokciu i muszę zapitalac lewą rękąDodi, Shagga_80, kiti, Strażaczka90, magdzia26, a-koczek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLibra wrote:jak nic dzis nie jadłam, to na szczęście nie ma takiej potrzeby. Dzieki Bogu! Bo po drugim zestawie "czopek i lewatywa" odezwał się mój świeżo wyleczony hemoroid
Sorki,ze tak mi idzie, ale mam kroplówkę podłączoną w prawym lokciu i muszę zapitalac lewą rękąmagdzia26, Libra, a-koczek, Dodi lubią tę wiadomość