X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • kiti Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdzia ja tu całe forum wertuje żeby relacje z wizyty poczytać a ty dopiero przed :D

Libra trzymam kciuki za jutro, od rana będe na posterunku (trzeba wcześniej wstać) bo o 9 mam egzamin :P

Dodi, magdzia26, Fedra, Libra, aisa lubią tę wiadomość

Amelka <3
    201509114956.png
    Aleksander <3
    ex2bi09k0ms1b5pi.png
    Nasz Aniołek * 11tc (21.04. -02.07.2016)
  • kiti Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    Może i wszystkie tylko czy to ciąża czy obżarstwo będzie
    heheh koczku dobre :D trzeba się wziąść za siebie :P

magdzia26, a-koczek lubią tę wiadomość

Amelka <3
    201509114956.png
    Aleksander <3
    ex2bi09k0ms1b5pi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2014, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W Szpitalu w którym rodziłam Kubę było wymagane ukończenie Szkoły Rodzenia (EDIT: Przez Oboje zainteresowanych, tak by Oboje wiedzieli co i jak przy porodzie...celowo nie pisze,że Mąż musi być,bo to nie musi być Mąż).jeśli chciało się mieć poród rodzinny...tam Szkoła była dla ciężarnych ktre ukończyłyn 30tc...Igora też tam chciałam rodzić i dlatego musiałam iść na jedne zajęcia tylko (takie podsumowująco-przypominające) ...a rodziłam tu na miejscu, a nie tam :( Czego strasznie żałuję...ehhh...a teraz w ogóle w B-wie (gdzie rodziłam Kubę) znieśli obowiązek Sz.R...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2014, 15:13

Libra, Agafia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2014, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    Librus skarbie trzymaj sie cieplutko
    dzięki wszystkim za kciuki:* wszyscy mówią,ze trzymam się dobrze:) mimo wszystko jestem pogodna i pozytywnie nastawiona... I cierpliwa... Ja cierpliwa? Nie znają jeszcze drugiej strony tego medalu:D hahaha
    Smacznego! Podano na obiad kroplówkę z glukza:D

kiti, Spero, Agafia, Shagga_80, Dodi, sylwia1985, magdzia26, Fedra, a-koczek, aisa, Sandraa, gocha04, Pismak lubią tę wiadomość

• kiti Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia tych oczekujących jest nas trochę więcej , tylko nie wszystkie są w tabelce :) (ps. u nas też chodzi o żołnierzyki).

Dodi, sylwia1985, Ola_czeka, magdzia26, Fedra, Libra, aisa, gocha04 lubią tę wiadomość

Amelka <3
    201509114956.png
    Aleksander <3
    ex2bi09k0ms1b5pi.png
  • Agafia Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    W Szpitalu w którym rodziłam Kubę było wymagane ukończenie Szkoły Rodzenia (EDIT: Przez Oboje zainteresowanych, tak by Oboje wiedzieli co i jak przy porodzie...celowo nie pisze,że Mąż musi być,bo to nie musi być Mąż).jeśli chciało się mieć poród rodzinny...tam Szkoła była dla ciężarnych ktre ukończyłyn 30tc...Igora też tam chciałam rodzić i dlatego musiałam iść na jedne zajęcia tylko (takie podsumowująco-przypominające) ...a rodziłam tu na miejscu, a nie tam :( Czego strasznie żałuję...ehhh...a teraz w ogóle w B-wie (gdzie rodziłam Kubę) znieśli obowiązek Sz.R...

To muszę siędowiedzieć jak to u nas jest bo nawet nie wiem , jutro ide na wizytę do gina to sie wszystko dowiem

17u9px9i7ha8i4t0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2014, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Hej Libruś, ale Cię tam trzymają na tych koloniach...
    moim, wybyczze się za wsze czasy!!!

kiti, Shagga_80, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2014, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mauysiu przypomniało mi się coś...ja piję dwie herbatki dla karmiących (Hippa omijam z daleka,bo też wuażam,że to głównie cukier !) jedną z Herbapolu Fix dla karmiących (i bardzo ją lubię) oraz kawkę bocianek :)

mauysia lubi tę wiadomość

• Agafia Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale mnie spanie bierze masakra jakas normalnie

17u9px9i7ha8i4t0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2014, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    moim, wybyczze się za wsze czasy!!!
    Wiesz,jak coś to ja 12stego znów jestem w Łodzi :P Choć życzę Ci,żebyś do tego czasu już w domku była...i w domku byczyła się na L4 :P

Dodi, magdzia26, Libra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2014, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Muszę Was wyprowadzić z błędu - ona jest bardzo fajna :) Teraz mam wyrzuty sumienia że przedstawiłam Wam ją jak potwora.
    każdemu w zyciu zdarzy się palnac głupstwo,na którego wspomninie nawet po latach twarz staje w płomieniach wstydu

Dodi, Shagga_80, kiti, Spero, magdzia26, Fedra, aisa, Gunia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2014, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Hej Baby! Witam...jak tam,doniosła któraś (Dodi lub Oluś),że mamy pierwszego ząbka :D ? Wyjątkowo wcześnie i wyjątkowo niepostrzeżenie pojawił się właśnie dziś :D

763_20140129_140300.png
    gratuluję i przesyłam buziaki dla Igorka:*

sylwia1985, Shagga_80, Dodi, magdzia26, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2014, 15:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Jakie jakie to określenie ? :) Nie doszukam się teraz :(

PS. Libruś czyli jutro waaaaaaaaaaaaaażny dzień wreszcie :) ?
    jak to mawia mój profesorek: Pani Beato, trzeba mieć nadzieję :D

Shagga_80, Dodi, sylwia1985, magdzia26, kiti, Fedra, Spero, aisa, Sandraa lubią tę wiadomość

• Agafia Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedruś dziękuję za piękne serducho pod wykresem :)

Fedra lubi tę wiadomość

17u9px9i7ha8i4t0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2014, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdzia26 wrote:
    proszę się tutaj nie licytować niedługo wszystkie z wielkimi brzuchami bedziecie chodziły :)
    ja na razie się niestaram... Moze czerwiec... A słowo "wkrótce" wypadło z mojego słownika po 15-styl nieudanym cyklu

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2014, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    ja na razie się niestaram... Moze czerwiec... A słowo "wkrótce" wypadło z mojego słownika po 15-styl nieudanym cyklu
    Teraz po operacji będziecie mieli zalecenie takie,żeby odczekać ileś?

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2014, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi wrote:
    JA PROPONUJĘ TROCHĘ POZYTYWNEGO MYŚLENIA, BO MI PRZYKRO JAK SIĘ TAK LICYTUJECIE I NIE WIERZYCIE, ŻE BĘDZIE DOBRZE :(

proszę mnie tu nie poprawiać, że jesteście co poniektóre realistkami!
    sorry, ale w chwili obecnej pozytywne myśli skupiam na czymś innym niż staranie się o dziecko, skoro to jest na razie zawieszone...
    Poza tym coś bym jeszcze dopisała,ale sobie daruje...

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 29 stycznia 2014, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kiti z czego masz egzamin i jak bardzo mamy trzymać kciuki?

kiti, magdzia26, aisa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2014, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    Librus a lewatywę dziś też ci robili czy juz może dali spokój?
    jak nic dzis nie jadłam, to na szczęście nie ma takiej potrzeby. Dzieki Bogu! Bo po drugim zestawie "czopek i lewatywa" odezwał się mój świeżo wyleczony hemoroid

Sorki,ze tak mi idzie, ale mam kroplówkę podłączoną w prawym lokciu i muszę zapitalac lewą ręką:)

Dodi, Shagga_80, kiti, Strażaczka90, magdzia26, a-koczek lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 stycznia 2014, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    jak nic dzis nie jadłam, to na szczęście nie ma takiej potrzeby. Dzieki Bogu! Bo po drugim zestawie "czopek i lewatywa" odezwał się mój świeżo wyleczony hemoroid

Sorki,ze tak mi idzie, ale mam kroplówkę podłączoną w prawym lokciu i muszę zapitalac lewą ręką:)
    Nie żartuj dobrze Ci idzie :)

magdzia26, Libra, a-koczek, Dodi lubią tę wiadomość

‹‹ 5101 5102 5103 5104 5105 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ